***

 
 Приносим свои извинения за временные неудобства.  WITH THREE FUN FINGERS IN LOVE, COMMUNICATION  AND ACTIONS
    

Autor: Onasa - See more at:
Poglavar  Katoli;ke  crkve po;eo  trodnevnu posjetu Turskoj

MOJI KOMENTARI IN RED:
Ankara:
Papa  pozvao na solidarnost protiv agresora u Siriji i Iraku
(PURE MIND SEES USA, ITALY, CANADA GB, NATO AS AGRESORS IN SIRIJA AND IRAQ !!!   
INVERTED MIND SEES SOMETHING ELSE, TO DEFINE AGRESORS “LOCAL PEOPLE LIVING IN THEIR LAND”
THIS INVERTTED MIND PURPOSLY MIXES TERM “AGRESORS”, INSTEAD OD “RADICAL FUNDAMENTALISTS” )             
Images for sveti grigorije cudotvorac  ________________________________________

PPPPO
Objavljeno: 28. 11. 2014 - 17:30
- See more at: POPE, VATICAN, WITH ITS CATHOLICS STRONG AGRESORS, AND PROVEN THROUGH HISTORY  IN LAST 666 YEARS IN EUROPE, ASIA, AFRIKA, SOUTH AND NORTH AMERIKA !!!
Svi gra;ani, bez obzira na vjeroispovijest, (SHE DID NOT INCLUDE HERE ATHEIST, KOMUNIST, SOCIALIST, MEANS PAPINA STRONG DISCRIMINATION)  trebaju imati jednaka prava i du;nost, rekao je papa Franjo danas i pozvao na ukidanje svih oblika fundamentalizma, te poru;io da je za zaustavljanje radikalnih islamista u Iraku i Siriji va;nija borba protiv gladi i siroma;tva nego vojna intervencija. - See more at:
(PAPINA DOUBLE MEANINGS EXPRESIONS== SHE POPE WANTS FIRST TO FIGHT HUNGER AND POVERTY, AS VATICAN, WESTERN COLONIAL AGRESORS   DID IN LAST 666 YEARS IN AFRIKA, AND NATO- NATO TODAY IN LAST 66.6 YEARS IN AFRIKA BY CONDITIONING AFRICAN PEOPLE AND THEIR GOVERMEMTS TO CHANGE RELIGION TO BE CATHOLICS FIRST IN EXCHNGE FOR FOOD, OR BLACKMAILING  AFRICAN GOVERNMENTS TO CHANGE CURRENT POLITICS FOR EXCHANGE FOR FAKE HELP.   
THEY  CHRISTIANS AND JAWSS NEVER HELPED ANYBODY FIRST WITHOUT CONDITIONING!!! THEY DO NOT KNOW FOR UNCONDITIONAL HELP, OR UNCONDITIONAL LOVE. THEY KNOW ONLY FOR STOCK-A MARKET LOVE !!!)


Papa je danas po;eo trodnevnu posjetu Turskoj, gdje treba potaknuti pomirenje s Pravoslavnom crkvom, oja;ati dijalog s islamom i osuditi progon kr;;ana na Bliskom istoku.
"Temeljno je da muslimani, ;idovi i kr;;ani (...) u zakonu i provedbi u;ivaju jednaka prava i po;tuju jednake zada;e", rekao je Sveti Otac u govoru pred konzervativnim islamskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom, javljaju Reuters i AFP.
(WE HAVE TO GIVE UP FROM THIS FATHER WHO KNOW ONLY A LAW FOR MUSLIMS , CHRISTIANOS, AND JEWSS, BUT NOT FOR ATHEIST, KOMUNIST, POLYTHEISTS WITH GODDESSES. SUCH A STRONG GISGUSTING DISCRIMINATION !!!) 
Kazao je da nema znakova opadanja "teroristi;kog nasilja" u turskome susjedstvu gdje su islamisti;ki pobunjenici proglasili kalifat i progone ;ijitske muslimane, kr;;ane i druge koji ne dijele njihovo ultraradikalno vi;enje sunitskog islama.
"Zaustaviti nepravednog agresora legitimno je, ali uvijek uz po;tivanje me;unarodnog prava", a za to je "potrebno uskla;en anga;aman sviju... kako bi se izvori usmjerili, ne na oru;je, ve; na druge plemenite bitke vrijedne ;ovjeka, a to su borba protiv gladi i bolesti", rekao je Papa.
(SHE PAPINA KNOWS  FOR INTERNATIONAL LAW AND RIGHTS LOCATED IN HAGESS, AND RULED AND FORCED BY ONLY NATO, BUT NO COUNTRY  FROM ASIA HAS ANY INFLUENCE TO INTERNATIONAL LAWS, WHERE SIRIA, IRAQ, TURKY ARE LOCATED.      
IT SEEMS THIS PAPINA FATHER DISCRIMINATES ASIA IN AN OLD FACIONS AS IN LAST 666 YEARS OF         
MISTREATING ASIA COUNTRIES !!! )   
Uo;i posjete Turskoj, papa Franjo je osudio napade na vjerske manjine u Iraku kao "barbarske, kriminalne i neopisive" i  pozvao je muslimanske vo;e da se jasnije distanciraju od takvih postupaka.
U Ankari je Papa pozvao na me;uvjerski dijalog "kako bi se dokinuli svi oblici fundamentalizma i terorizma koji te;ko poni;avaju dostojanstvo svakog mu;karca i ;ene, a eskploatiraju religiju", prenosi naglaske iz njegova govora agencija Reuters.
Franjina posjeta Turskoj osjetljiva je misija jer je rije; o muslimanskoj, ali sekularnoj dr;avi koja je oklijevala u;i u me;unarodnu koaliciju protiv Islamske dr;ave koju predvode Sjedinjene Dr;ave, odbila je preuzeti vode;u vojnu ulogu, ali podr;ava sirijsku opoziciju i zagovara svrgavanje s vlasti sirijskog predsjednika Bashara al-Assada.
Papin dolazak u Istanbul planiran je za sutra gdje bi trebao posjetiti Aju Sofiju (Crkvu svete mudrosti), neko; najve;u crkvu u kr;;anskome svijetu pretvorenu u d;amiju nakon osmanskog osvajanja Carigrada 1453. pa potom u muzej 1935.
Posjetit ;e i d;amiju sultana Ahmeda, poznatiju pod nazivom Plava d;amija, te slu;iti misu u istanbulskoj katedrali, gdje ;e se sastati
s predstavnicima malobrojne kr;;anske zajednice od samo 3000 ljudi me;u 75 milijuna turskih muslimana.
U nedjelju ;e zajedno s carigradskim patrijarhom Bartolomejem, duhovnim vo;om 300 miliona pravoslavnih kr;;ana, voditi proslave svetog Andrije, sveca za;titnika pravoslavlja.
Njih ;e dvojica pritom potpisati i zajedni;ku ekumensku izjavu.
"Mi nismo razli;ite religije. Mi smo bra;a koja su odrasla razdvojena. Ali, obojica su slijedila isti put koji im je odredio Gospodin", rekao je Bartolomej uo;i Papine posjete.
(ONI SU BRACA, ALI SASVIM RAZLICITE SUDBINE, ISTORIJE , PUTEVA I KARME. KATOLICI SU NANIJELI VELIKO ZLO I MASAKRE U ZADNJIH 666 GODINA NJIHOVIH AGRESIJA NA ORTODOKSNO PRAVOSLAVLJE, I NA ISTOK, DK PRAVOSLAVNI NIKAD NISU PRAVILI INVAZIJE NA ZAPAD !!!)      
Papa je apsolutni poglavar Katoli;ke crkve, ali pomirenje ote;ava ;injenica da je Bartolomej samo simboli;ni ;elnik pravoslavnoga svijeta i ne mo;e nametnuti svoju volju poglavarima desetaka autokefalnih pravoslavnih crkava.
Franjo ;e posjetu ve;inski muslimanskoj Turskoj iskoristiti i za daljnju promociju dijaloga s islamom.
Turska je ;esto Franjino putovanje u pontifikatu, poslije Brazila, Svete Zemlje, Ju;ne Koreje, Albanije i ovosedmi;ne posjete Strasbourgu.


Autor: Onasa - See more at:

ALEKSANDAR SATARA 
“HIGH RANKING HOLLY SPIRIT 33RD DEGREE, STRONGER, HIGHER, AND ABOVE CHRISTIANITY FAITH”    
wwwHOLLY YOURS IN THE DHARMA      


AN OLDER POEM , AS AN ANSWER TO THESE MENTAL ABUSES:

JA , KAO BEZIMENI,
GOLDEN NN NOname,
Prepoznat  KAO “HE IS EVERYWHERE”,
NEKAKO VEZAN SA ANONIMUSIMA “WE ARE EVERYWHERE”,
I OZNAKOM AAA,

KAO OPTUZEN KAO VANZEMALJAC,
NEZNALICA ZA TALMUD,
NEZNAJUCI ZA SEBE,
DOSAO SAM NA OVU ZEMLJU PLANETticu,
REKOSE MI KULTIVISANI ZEMLJANI
DA UMREM OD GLADI,
NA OVOJ PLODNOJ ZEMLJICI,
REKOSE MI UZIVAOCI SAMO JEDNOG boge ,
KOJI NUDE TALMUD DA SE SPASEM,
OD MOJE VANZEMALJSKE PRIRODE,
REKOSHE MI PROTESTANTI, EVANGELISTI,
KATHOLICI,  PRAZNA OBECANJA DA ME SVE CEKA U IZOBILJU, PARE, SLAVA, ODSUSTVO GLADI,
SAMO DA SE POKORIM NJIHOVOM LAZNOM CONCEPTU “SAMO JEDAN BOG”, U PROTIVNOM SLIJEDI GLAD I JARAK !!!
(POSTALI SU DOSADNI PAPAGAJI U SVAKODNEVNOM PONAVLJANJU…
666 X 666 TIMES !!!)       
Благодарим Вас за обращение!
ALEKSANDAR SATARA
VANCOUVER KER,  NOVEMBAR 28,29,30, 2014
зайдите на ALEKWOOD.ORG  и свяжитесь с нами. Нам будет приятно…!!!


wwwHOLLY YOURS IN THE DHARMA
Беседовал
ALEKSANDAR SATARA
ALEKSANDAR SATARA APSURD GOING INTO PARADOX
VANCOUVER,  NOV 25, 2014 С уважением,
Хорошего дня!   
Управляющий партнер 
Vatikan S;zc;s; Peder Federico Lombardi, Ankara’dan ba;layan T;rkiye ziyaretine bug;n ;stanbul’da devam edecek Katolik aleminin ruhani lideri ve Vatikan Devleti Ba;kan; Papa Papa Francesco’nun temaslar;na ili;kin d;n ak;am ba;kentte bir bas;n toplant;s; Kaynak:        

Уважаемый коллега::
ALEKSANDAR SATARA
“HIGH RANKING HOLLY SPIRIT 33RD DEGREE, STRONGER, HIGHER, AND ABOVE CHRISTIANITY FAITH”       
wwwHOLLY YOURS IN THE DHARMA
SPARTAK == ALEKSANDAR SATARA FROM TRIPLE HAPPINESS,


С уважением,
ALEKSANDAR SATARA
С уважением, команда  6th TO 9TH RACE,
информационно-дискуссионный портал
FROM GO_ALEKSANDRIA_GO.LIB AS A PORTPART OF ALEKWOOD.ORG
IN OUR “Русская Планета  = CHINA ”
ALEKSANDAR SATARA

вам необходимо пройти по ссылке…
по YOUR ошибке,
напишите HAM в Кругу Друзей
ALEKSANDAR SATARA===
=== EXPERT FOR  “Полная свобода”
    

wwwHOLLY YOURS IN THE DHARMA
SPARTAK == ALEKSANDAR SATARA
and HIS wwwHOLLY FAMILY
FROM TRIPLE HAPPINESS,
“PRODUCTION FROM MIRROR MIND” SHATARA ШATAPA SHATARA ШATAPA
  “Эрудит STARTS AT CHINES 8 TO 9 TO 10”
BURNABY,  09. 09. 2014 
Copyright © 2014 ALEKWOOD.ORG,  All rights reserved
      


Рецензии