Неправильний шлях

Зараз ти сидиш та читаєш цей текст. В цей час, саме в ці секунди десь там, на іншому кінці світу помирає людина. Ти запитаєш "Чому?", а відповіді не отримаєш. Кількість самогубств в світі стрімко зростає, людям набридає шукати вірні шляхи. Але ж ти не такий. Ти інший. Ти живеш у своєму світі, де немає війни, болі, брехні. Саме це допомагає тобі вирватись із пащі лева. Але все-таки, чому люди йдуть на це? У кожного різні причини. Деякі стрибають з будинків через матеріальне становище та великі проблеми у бізнесі, одні заїдають знущання в школі кінськими дозами таблеток, внаслідок чого помирають, інші ріжуть зап'ястя через нещасне кохання. Але чомусь, вони думають, що існує лише один вихід - самогубство. Чому вони не можуть поміркувати та знайти інший вихід із цієї ситуації? Тому, що вони самі цього не хочуть. Їм на стільки набридло наше суспільство та світ, що вони не хочуть жити тут. Вони хочуть бути в кращому світі. І втрачаючи своє життя, вони думають, що попадуть на небо.
А що таке небо? Це рай? Красиві сади та поляни, на яких вони просто житимуть. Їм не потрібно працювати, їм не потрібно виживати. Вони просто існують. А там, внизу, за ними так сумують їх рідні. Батьки, родина, друзі. Та це все брехня. Як відомо, людям, які померли по своїй волі, скоївши самогубство, дорога до раю зачинена. І цілу вічність вони будуть блукати по землі. Вони не зможуть розмовляти з рідними, не зможуть дати їм руку. Вони будуть просто існувати. Вони будуть бачити, як помирають їх батьки, брати та сестри, кохані люди, діти, онуки. І нічого не зможуть зробити. Адже вони вже вибрали свій шлях. І тільки тоді вони зрозуміють, що зробили неправильний вибір. Але буде пізно. Тому й ти, прочитавши цей текст, зараз думаєш. Думаєш про те, що будуть робити твої рідні, коли тебе не стане.


Рецензии