Де ти наш герою? укр. мова -стихи-

Серце крається , розпач мовою роду мого крізь навчану з дитинства російську виривається ...
Знову нас за бидло влада ця сприймає , знову ці еліти право відбирає ,
Знову брешуть курви , знову обіцяють , а самі ворожі ,,плани мирні,, мають...
Вже нема сорочки , вже штани знімають , хіба то не правда що нас з Вами мають ?
Мають за баранів , яких треба стригти , та під наші ж гасла знову нас гнобити ,
Хіба мова рідна , гімн наш , український , нам не зрозумілий ? Що ж ми робим в Мінську?
То хіба нащадки наших українців їздять по Европах за грошами , в Мінськи ?
Де же ти козаче , роду наш нащадок , справжній наш герою , не жидівський спадок ?
Воїн , не барига , не крадій , не гнида , де ти наш козаче , кремінь , а не крига ?
В дусі українець, взагалі - Людина , ти приходь скоріше , стогне Україна ...

P.S.
 
Будуча історія України , вітчизняної війни з імперською - террористичною Росіею , з її ,,повзучою війною,,... історія , яку будуть вчити маленьки українці , а ось що будут вчити маленькі росіяни , це  вже невідомо , чим закінчиться та наруга над своїми бувшими 70 років рідними людями , які при СССР народили три покоління з братніх народів українців-росіян-грузин-чеченців-молдован-абхазців-казахів- ... , цє питання до усієї Росії , до кожного росіянина ... Хіба мати Вас , сучи діти , вчила вбивати нас , ваших братів та сестер , батьків та дітей ???! А саме це росіяни роблять знову , повторюючи 1917 - 1947 роки , знищиючи всі народи навколо себе , наповнюючи Сибір та ГУЛАГ ... Шо ви ще кажете , шо ви люди , та ще добрі та щирі ... В вас сорому нема , Бога в душі , серед вас то й людей купка мала може й знайдеться  на ціле місто , де ж ваші святі отці церкви , чому вони мовчать , як і ви , хіба ви ніхто , що вас не чути , бо з вашої тиші нищать правителі ваші наші народи , та вас дурнів ... Хоч трохи поміркуйте ... Подивіться на наших героїв , які йдуть на зустріч вашим озброєним ,,вежливім людям,, без зброї і з якими прапорами , с прапорами частин де нафронті проти фашизма гинули ваші та наші діди та прадіди ... Хіба ні ? Що ж ви робите , навіщо вбиваете та руйнуете наші міста , знищуючи все живе , чому мовчите , коли потрібно голосити на весь світ , бо гинуть родичі між собою , такі ж як і ви ? ... Я лише інколи ділюсь з вами своїми думками ... я нічого не пропагую , мені це не потрібно ... трохи думок ...
Нинішня війна – це звитяга українського Воїна і ганьба продажної егоїстичної влади. З одного боку ми бачимо жертовний запал добровольців, постійне підняття рівня боєздатності і патріотичної мотивації солдатів, численні дива героїзму. З іншого боку – переслідування власних економічних інтересів, постійні переговори з ворогом, здачу території, намагання переконати українців, що цю війну їм не виграти, а також банальний ідіотизм.
Дві паралельні реальності. В одній – Патріоти, які ціною власної крові, здоров’я та життя боронять свою Землю і Національну Честь. В іншій – наволоч, для якої Україна – це всього лиш предмет збагачення.


Рецензии
Жаль, что только народ везде виноват. А виноваты толстосумы и власть имущие. Им выгодна и война и дефолты и национальная рознь, чтоб оправдать свой вампиризм. высокие цены и дешёвый труд. У нищих и богачей национальности нет.
Государства и олигархат-вот враги,клопы кровососущие.

Касабланка 2   16.08.2015 18:16     Заявить о нарушении
)) Все верно , когда народ позволяет себя вести вперед слепцам и негодяям , пока бедного можно купить богатому , а дурака обмануть негодяю , пока в неспособного Любить можно вложить ненависть ... и т.д. Увы .

Виталий Кондратов   16.08.2015 19:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.