Чорн прояви материнства

 Чорні прояви "материнства"
(правдива історія, що сталася  в одному селі)

У свої 95 років, одна стара жінка, якось в присутності сусідів, заявила:

 - Микола, сину, ну ми вже пожили достатньо, давай вже будемо помирати!

Все б нічого, якщо б, не той факт, що сину було на 30 років менше, а ця матір, перед цим висловлюванням, на очах сусідів, не вкрала б у сина і не з’їла сама, поділені між ними порівну, курячі, останні яйця, які син приготував їм обом, для сніданку.

І як не дивно, через деякий час, син дійсно помер, і це сталося раніше на декілька років, від  смерті цієї матері.

Мабуть прислухався до пропозиції рідної неньки, яка вочевидь, щоб більше не ділитися їжею з сином, так його перехитрувала.

                (правдива історія, що сталася в одному місті)

- Мамо, мамо!!! Навіщо ти викинула Наташу на смітник?

Кричала, дев’ятирічна дівчинка, біля смітника і що сили діставала немовля з контейнеру зі сміттям.
- А нехай, клята, не вирежчіть, як різана! З за неї всі гості порозходилися, з ким далі я самогонку питиму, та інших, таких як ви «штампуватиму»!

- Мамо, тобі ж більше не заплатять грошей і пити буде нізащо!

     Як, останній аргумент, кричала друга донька.

А з за забору виглядали голі, босі та голодні, ще троє маленьких діточок, перелякано дивлячись на конфлікт їх матері і самої старшої сестри.


На-жаль, бувають ще і такі жахливі речі у нашому житті і їх та подібних, може стати ще більше, як що держава і ми, сусіди,  не будемо в це своєчасно втручатися.

               


Рецензии