17 березня 7515 2007 р

17 березня 7515 (2007) р. 18 аркушів
Пономарьов Олександр Федорович 34014, м. Полтава

Читати матеріал краще в оригіналі - з рисунками та схемами
https://cloud.mail.ru/public/LASu/G4Qw4czWP

Добрий день пане Яворівський!

Сьогодні почув Ваш виступ по гучномовцю в 10-30. Ви вели розмову про українську мову. А, так як я займаюсь вивченям звуків (Математично) і їх вплив на довкілля (а це, і наша мова), то і вирішив написати Вам листа. Може те, чим я займаюсь допоможе Вам в Вашій праці по пропаганді і доведенню до людей інформації про значення української мови в нашому житті. Бо нашої рідної мови завжди боялись ті, що хочуть влади, а якщо точніше сказати, то, по-російські «власти», бо єнергетика ціх слів різна і вплив цих слів на довкілля явно протилежний.
Мене завжди цікавило одне питання - Що таке наша мова?
Це питання хвилює багатьох людей. На цю тему написано багато наукових праць вченими всього світу, а в добавок, видано чимало пізнавальної літератури. А на шпальтах газет та журналів ідуть цілі словесні баталії. Спорять вчені мужі, спорять прості люди, спорять політики. З однієї сторони, це буцім-то і добре, але в цьому океані інформації про мову, розібратись дуже важко. А ще важче розібратись в цій бурхливій суперечці, коли до неї приєднуються політики. Всі доказують свою правоту. Але ні одна зі сторін суреречки не має критеріїв оцінки достовірності своєї інформації. І як результат, маємо великий галас, який шкодить гармонічному та дружньому життю людей в країні. Там де немає достовірних критеріїв оцінки і культури ведення діалогів (спорів), правий той, хто перекричить другого, і як, майже завжди, ідуть вперед кулаки і грають мускули. А від такого підходу до вирішення насущого питання, «що таке мова?», ніхто не продвинеться ні на йоту, а тільки - і ще більшою утворюється прірва непорозуміння між людьми. Через це, головним в такій ситуації є вироблення єдиних критеріїв оцінки достовірності доказів супротивників спору. Цим я і займаюсь.
Більшість людей, щодня користуючись розмовною мовою, не задумуються, а як це відбувається.
Це від бога, кажуть деякі.
Тільки переходячи на іноземні мови, люди починають, міркувати над змістом слова, а в поточній повсякденності, ніхто, на це не обертає уваги. Зміст слів прийшов з молоком матері, а те, що не засвоєно, запозичиться зі словників, які містять загальноприйняте тлумачення слова. Деякі вчені намагаються докопатися до змісту слова, але поки що, ні в кого це не вийшло.
Завдання, виявляється, на перевірку дня, не простим.
Уже дуже багато віків вчені вивчають мову, як вона виникла, як розвивається і саме головне - як вона впливає на людей. Але, далі як тлумачення запозичення слів, вони не продвинулись. Ніхто з них не може сказати як виникло це запозичене слово, і чому його запозичили, а не
створили свій відповідник. Не можуть відповісти і на питання, Чому у слові такий набір звуків, а не другий? Що буде, якщо в слові змінити одну, тільки одну букву?
Слово джерело всіх сил. Слова розкладуються на звуки - (букви), а кожному звуку-(букві) властива певна сила, енергія, інформація. Слово є як завіса, за якою схований таємничий і загадковий світ.
Розкрити й зберігати цю таємницю, і покликаний алфавіт.
Алфавіт повинен бути створений у відповідності з законами природи, тоді тільки він буде мати творчу божью силу. Комбінуючи букви, ми одержуємо слова, ними ми впливаємо на довкілля, роблячи бажану дію. З іншого боку, оперуючи буквами, завдяки властивим їм значенням, ми можемо відкривати закони природи, їхню еволюцію, робити обчислення прийдешніх подій, а точніше планувати ці події. От цей порядок я постарався встановити, не порушуючи його природної гармонії.
При розкладанні слів на складові звуки, застосовуючи числові методи аналізу й використовуючи божественну трійцю (1-2-3) разом з нульом, стало зрозумілим, що основних базових осередків(букв, літер) повинно бути 33; ні більше, ні менше. Це при універсальному базовому счисленні - 10. Усього знаків 43. Це база побудови й пізнання всього миру.
Тридцять три богатиря і десять істин світу. І увесь світ у ваших ніг.
Десять Істин у руках 33 Богатирів, - це суть всіх речей.
Аналізуючи алфавіти різних мов, було встановлено, що в більшості із них, є кодове сполучення звуків «КЛМ» й «ГЛС», а також, що майже всі алфавіти починаються зі звуку «А».
Майже у всіх алфавітів миру букви мають цифрові значення.
Алфавіти зашифровані.
Для початку потрібно встановити, що таке достовірність в мові. Майже Всі люди скажуть, що це звукова стабільність. Крім цього повинна бути відповідність звуків нашим відчуттям. І ці відчуття повинні бути одні у різних людей. А ще, і це є головним, відповідність набору звуків тій реальності, що вони відображають. Наприклад, слово «дерево» повине визивати відповідне відчуття. Але важко вказати достовірність цього відчуття. І так з всіма словами. Але є такі слова які завжди викликають одне і теж саме відчуття у всіх людей.
Це числівники.
Якщо звуку поставити у відповідність число, то можна найти таку стабільну залежність. Я зараз не буду розповідати і вести мінівикладку дослідження звуків і їх відображення в історичному плані. Зупинюсь на тому, чим володіє людство зараз. Це наша писемність. Як вона виникла і розвивається вченим важко сказати. Але однозначно всі вони чітко скажуть, що Кожному! звуку, котрим користується людина, встановлено символ – це буква. Всі букви можна пронумеровати і використати цю нумерацію для аналіза. В нумерології ця залежність встановлена (вчені всього світу просто взяли і домовились, науково не обгрунтовуючи), але вона не задоволняє одній головній умові: «один» =1, «два» =2, ..., «десять» =10. А це є головним чинником в достовірності звукової відповідності. Проводячи аналіз різноманітних алфавітів, які є в світі, було встановлено, що тільки з українською мовою це стає можливим. В цьому листі не буду приводи дослідження, це займе не одну книгу, просто дам кінцевий результат, яким кожна людина може скористатись і провірити достовірність такого розташування літер в алфавіті.


Алфавіт української мови з новим розташуванням звуків:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
        А Б В Г Ж Є 1
Е Д З Ґ Ї Й К Л М Н 2
О Ч Х П Р У Ь С Т Ц 3
И І Ш Щ Ю Ф Я

Тепер зробимо підстановку в слова - числівники, і ми одержим:
ОДИН == 0+1+0+9 == 10 == 1
ДВА == 1+6+4 == 11 == 2
ТРИ == 8+4+0 == 12 == 3
ЧОТИРИ == 1+0+8+0+4+0 ==13 == 4
ПЯТЬ == 3+6+8+6 == 23 == 5
ШІСТЬ == 2+1+7+8+6 == 24 == 6
СІМ == 7+1+8 == 16 == 7
ВЇСІМ == 6+4+7+1+8 == 26 == 8
ДЕВЯТЬ == 1+0+6+6+8+6 == 27 == 9
ДЕСЯТЬ == 1+0+7+6+8+6 == 28 == 10 == 1

Ви, бачите повну відповідність між словом та числом.
Постає запитання, а чому раніше до цього не додумались?
Це ж так просто!
А відповідь, также, дуже проста:
1. Алфавіт повинен починатися з букви «А», і їй повинно відповідати число 4, а не – 1, як раніше. Алфавіт призначений для людей, і повинен розпочинатись з числа 4 (перший крик дитини). Числа 0-1-2-3 одному богові підпорядковуються і більше нікому (їх не можливо ні побачити ні виміряти – віртуальна реальніть).
2. Нуль не сприймали за число, а це найголовніше з усіх чисел – дещо обо ніщо.
3. Початок відліку брали з одиниці - 1, а потрібно, як визначилось з четвірки - 4.
4. Не було симметрії в алфавіті. Тепер алфавіт симметричний відносно букви «О».
5. Не там шукали. Вчені всього світу вивчали в основному: санскрит, івріт, арабський, англійський, російську і другі мови. Але в них не було симметрії і чіткої відповідності («Один»=1, і т.д), а также гармонії.
Для дослідження, бралися алфавити: грецький, арабський, болгарський, грузинський, вірменський, іврит, фінікійський, санскрит,
кирилиця, глаголиця, етрусский, латинський, російський, український, а
також й інші, близько 50 алфавітів.
Якщо розмістити алфавіт в лінійку, то ми побачимо, що центральною
буквою стає буква «О» с числом «нулік» або з числом «двадцать». Це
крапка, кругом якої закручено Вихор алфавіта.
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
а б в г ж є е д з Ґ ї й к л м н
о
я ф ю щ ш і и ц т с ь у р п х ч
6 5 4 3 2 1 0 9 8 7 6 5 4 3 2 1
36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21
Лінійка українського алфавіта
Ключові слова (букви виділені курсивом и підкреслині): голос,
калам.
Свята трійца 0-1-2-3 це алгоритм життя на планеті земля, це база
циклів развитку цивілізацій.
Сума по стовбиках (внутрішній цифровой ряд - курсив) дорівнює 10.
Сума по зовнішньому цифровому ряду (по стовбиках) дорівнює 40. Сума
по всьому ряду алфавита дорівнює 660.
Прибавивши до цього числа трійці 1,2,3, одержимо знамените число
666, яким лякають весь світ, а це всього на всього золотий ключик до
давніх знань людства, які закладені в нашій мові і до яких у нас тепер
є допуск.
Зробив оберт алфавіта навколо букви «О», ми прочитаємо головні
слова «буквар», «Русь» (Для цього потрібно вилучити йотовані букви та
букву «Ф» - еталон), а также побачимо картину з закрученних вихрів -
«саусті» в протилежних напрямках, які повністью відповідають сонячному
випроміненню і будові атома.
        Б Й У Ф
        Я Ь К В
        А Ї Р Ю
          С Л Г
         Г" П Щ
         Т М Ж
В Г Ж Є З Х Ш А
Ф Ю Щ Ш І Ц И Н Є Я
К Л М Н Д Е Ч Д І З Г" Ї Й
У Р П Х И Ч О О Е Ц Т С Ь
Ь С Т Ц Е О О Ч И Х П Р У
   Й Ї Г" З І Д Ч Е Д Н М Л К
       Я Є Н И Ц І Ш Щ Ю Ф
      Б А Ш Х З Є Ж Г В
       Ж М Т
       Щ П Г"
       Г Л С
       Ю Р Ї А
       В К Ь Я
       Ф У Й Б
   
        я
       ф з
     ю х г" д
    щ п ч ї е
і ш р у о й к ж є
    и ь н л г
     ц с м в
      т б
       а
Мал.1«Саусті» українського алфавіта Мал. 2 «Інь-янь» життя - цикл 40.
Будова алфавіта схожа на структуру ДНК. В технології української
вишивки крестиком - закладений алфавіт. Алфавіт базується на трьох
основних китах: число пі, ряди Фіббоначчо, Золоте відношення.

Алфавіт на базі української мови гармонізований. Він єдиний, котрий зберіг повний набір необхідної кількості звуків достатнього, для повного відображення думки людини.
За допомогою його можна зрозуміти слова інших мов світу, він є універсальним засобом для зрозуміння стародавніх рукописів. Застосовуючи графічне, а точніше енергетичне, накреслення образів слів за допомогою цифр, можна ще більш точніше зрозуміти зміст слова: його Душу, ціль, реалізацію, вплив його на оточення і як оточення впливає на саме слово - зворотний зв'язок. Можна простежити життєвий шлях слова в часі: - його спади й підйоми.
Будь-яка теорія буде справедлива й вічна, якщо вона сама себе доводить, а не хтось із боку.
Зараз іде робота по відбудові науки Числоволодарія, - це найдавніша наука про числові вібрації, де кожне число має власну вібрацію.
Це наука про таємниці природи й світобудови. З її допомогою можна зрозуміти інформаційне поле, що оточує людину в повсякденному житті, а також заглянути в минуле й у майбутнє. Довгий час інформація, про числа і їхні похідні - звуках, (буквах), ретельно ховалася від людей. Нею користувалися жерці, волхви, маги, друїди, браміни й багато інших, але згодом їх не стало (допомогли сучасні ревниві служителі релігій), а з ними зникли й знання. Але вони не пропали. Найдавніші знання зашифровані в нашій українській мові. Да! Так! Так! Не дивуйтеся! Як кажуть в народі, якщо хочеш щось сховати, то поклади його на видноці, тільки трішки закамуфлюйте, тобто зашифруйте. Так вийшло й з нашим словом. Коли «жерці від нових релігій» прийшли з мечем у наш світ, знання були зашифровані в нашій мові й запущенні в щоденне користування. Хто б міг подумати, що кожна людина є не тільки носієм таємниці, але й постійним її споживачем. Але, саме головне те, що ця таємниця діюча. Вібрації, які несуть із собою числа й слова, програмують життя людей. Бог діяв мудро, коли дав людині голос. Не даром кажуть, що кожна українка – чарівниця (чарівна).
Одна східна легенда говорить.
Богові набридло вислухувати людські стогони й постійні прохання про допомогу, і він вирішив сховатися, нехай стає людина самостійною і творчою особистістью, а не ледарем і вічним жебраком. Сховався під землю – людина стала рити тунелі й шахти. Сховався в море - навчилась людина плавати. Сховався на небо - людина стала учитися літати. І зрозумів Бог і на небо людина добереться й тоді припиниться розвиток Людини як особистості творчої. І вирішив тоді Бог сховатися... у самій людині. Він зрозумів, що в самому собі людина буде шукати Його - Бога - в останню чергу... і дав йому мову й писемність.
БОГ - СЛОВО, СЛОВО - БОГ!
Людська мова.
Ми нею постійно користуємося, але не розуміємо, як це відбувається, не знаємо що це таке. Учені всього миру ламають списа, а віз і нині там. Але ж немає нічого простіше, як знайти першопричину нашої мови й все стане на своє місце. Мова виникла як потреба спільності людей до спілкування й обміну інформацією. Без цього люди не зможуть існувати й розвиватися. Мозок людини влаштований таким чином, що мова як така йому не потрібна. Мозок може породжувати образи-эгрегори, які можуть жити самостійним життям. Правда, тривалість їхнього життя не велика. Людина Повинна постійно підпитувати створений нею мислеобраз, (Мислеформу) своєю енергією.
Це відгомін телепатії, якою володіли люди минулого. Колективна
думка була потужним інструментом по керуванню навколишнім середовищем. Але неправедний спосіб життя древньої людини привів до втрати такого могутнього способу пізнання світу та керування ним. Катастрофа (якщо точніше, то - ВІЙНА), що відбулася 9700 років тому, довершила пагубний вплив на мозок людини, він закрився. І утворилась «Людина у футлярі». Людині довелося створювати новий інструмент у пізнанні миру й спілкування між людьми та довкіллям. Цим інструментом став голос. Це найпростіше й раціональне що могло людство розвити в себе. Мінімум витрат, а ефект колосальний. При цьому мова стала не тільки інструментом спілкування, а й наймогутнішим засобом для зберігання інформації, програмування життєвого шляху людини й унікальним засобом для керування навколишнім середовищем. За допомогою звуків стало можливим те, що не могли древні - управляти розвитком природи в потрібному для еволюції людини напрямку.
Потужний інструмент був створений 6552 років тому.
Або точніше в 963 році від створення миру по Слов'янському літочисленню (5508 + рік від різдва Христова), яке було виправлене, а точніше знищене церковниками, добите Петром 1, а потім ленінцями було доведено до повного, а точніше, - до цілковитого стирання й забуття в пам'яті людей. Зроблений цілковитий, кривавий відрив від древнього коріня нашого народу, що зараз це намагаються закріпити деякі людишки (які живуть животом, а не розумом і серцем, бо їх не мають).
Основні значення звуків зберігаються для всіх мов світу. І існує універсальний, однаковий для всіх мов, код-шифр. Мова є відбиттям свідомості людини. Слово народжується у свідомості й передається на відстань за допомогою мови. Вимовлене слово живе своїм життям і слабо піддано деформації. Слово - відмінно зберігає інформацію про минуле, сьогодення й майбутнє, воно є дивною сполучною ланкою. Якщо ми не знаємо історії слова, то живемо в нереальному ілюзійному світі, тобто не живемо повнокровним життям, і тому, якщо застосовуємо слова, не розуміючи їхнього споконвічного змісту, то нашкодимо собі й всьому оточенню. Тому, важливо знать першопричину виникнення слова і як воно живе.
Багато людей задаються питанням: чому у цифр таке накреслення, а не інше. Уже пройшло багато століть, з моменту, коли люди вперше застосували, те графічне накреслення чисел у тому виді, що ми зараз використовуємо. Художники трохи допрацьовують зображення цифр, але основний контур їх залишається постійний. Сучасні дизайнери пропонують різні накреслення цифр, але вони не приживаються. Гарне зображення, але не живуче. І тільки, те накреслення, яким користуються зараз люди - живуче так, ніби воно одне ціле з ними. Але ж так воно і є. Використовуючи останні досягнення науки по вивченню звуків людської мови, і графічного відображення звуку у вигляді эрг-эгрегоров букв і цифр, можна сказати, що вони є відбитком людської думки.
Думка людини энергетична. Під час мислення людина випромінює в простір енергетичні образи: - эрг-эгрегоры, які містять у собі всю докладну інформацію у вигляді звуків і чисел. За допомогою чисел можна відобразити будь-яку інформацію.
Числа є первинний інструмент у пізнанні й створені всього сущого, минулого й майбутнього.
Бог - слово, слово - бог. А це все інформація. Отже - це числа. Людина створена по божій подобі.
Так. По образу божому, і ПОДОБІ.
- На жаль!- не відповідності.
Лише - ПОДОБІ. Вдумайтеся в цю фразу.
Що таке, - ОБРАЗ? Що таке, - ПОДОБА? А що таке,- Відповідність?
БУДЬ-ЯКА ТЕОРІЯ правдива й вічна, якщо вона сама себе доводить і
не вимагає тлумачів. Любий тлумач підходить зі своїм мірилом
правди, а це і є погано.
Вашій увазі
представлю
малюнок, на
якому
відображена
взаємозв'язок
цифр й органів
людини. Це
один з безлічі
малюнків
А тепер приведу дуже спрощений, але достатній варіант для
тлумачення чисел (повне тлумачення займе дуже багато книг):
0 = істина, пустота, ідеальність, все, ніщо
1 = бог, лідер, перший, начальний
2 = інформація, сила, влада, енергія
3 = алгоритм, завершена думка, пристрій, цікавість
4 = тіло, стабільність, людина, форма, структура
5 = воля, план, територія, мрія, коливання-вібрація
6 = творчість, заземленність, навчання, праця
7 = природа, закони світобудови, законотворення, тайна, навколишній та внутрішній світ
8 = любов, справедливість, терпіння, життєтворення, право
9 = знання, життєвий шлях, останній, підсумок, історія, минуле, майбутне
За допомогою цього тлумачника можна зрозуміти призначення кожної
букви, а звідси кожного звука, який може створити людська думка.
Продовжуючи далі, то можна зрозуміти зміст слів, речень і т.д. Кожне
слово має свій енергетичний еггрегор. Який має матеріальну і духовну
долю, які нероздільні і постають як одне ціле. Цей образ можна
зообразити графічно. Максимум на десяти крапках можна накреслити
малюнок, який допоможе наглядно побачити образ слова. Аналіз слова
дозволить пізнати душу слова, мету його створення, як воно
матеріалізується, його вплив на довкілля, а также як воно саме та його
параметри міняються в часі (побудова відповідних графіків). Основні
параметри: мета, колективність, традиційність, оцінка, забеспечення,

Мочополова система
Нирки
СЕРЦЕ
Легені
Селезінка
Шлунок
Жовчний Товстий кишечник
Печінка
Тонкий кишечник

творчий потенціал, вжиток, духовність. Звуки, а звідси і слова живуть своїм життям. Вони мають періоди підьйома, стабільності та спада енергії. Життя слова можна зрозуміти і жити з ними в злагоді та гармонії.
Тепер, я надіюсь, ми маємо простий, але дуже надійний спосіб аналіза.
Скориставшись ним, кожна людина може пізнати суть слова. А саме головне те, що результат аналіза у всіх буде однаковий, незалежно від того як люди відносяться до даного слова. Чутьєві відчутья людини на первинному аналізі не спрацьовують, всі одержать одну і туже відповідь.
Кожне слово має 108 рівнів інформації. Всі ці рівні розподіляються на три базові підуровні - основний, явний и тайний. Кожний підрівень має ще чотири підрівня (душі, цілі, реалізації, впливу), які разбиті ще на три підрівня. Які групуються на рівні: цілісний, матеріальний та духовний.
Кажне слово на землі це программа реализації конкретних задач. Оволодівши алгоритмизированним кодом до людської мови, люди одержали доступ до безмежних знань природи.
А тепер трохи інформації про господарів цієї мови, яку я одержав під час аналізу слів.
По своїй природі український народ є народом творцем, і тільки творцем. Йому не потрібні війни.
Він є творцем природи, і її творцем. Він створює навколишнє середовище, а не руйнує її. Гармонізувати, створювати прекрасне навколо себе, приносячи усім плоди своєї праці, це його призначення. І це незалежно від того, до яких націй належить людина.
Головне, щоб людина використовувала цю мову і з добром підходила до природи. Праця для цієї людини є святим, це особливе священодійство - це на рівні боготворення. Эфективность такого творення особливо висока. Природа дякує такій людині, даючи йому можливість довго жити й довго творити, на радість собі й всьому навколишньому.
Саме розташування України вже вимагає богово творення.
Вимагає! Я не обмовився.
Я мав на увазі творення, у виконанні божого плану, реалізації того, що Богом ще не зроблено.
Неможливо встигнути зробити ВСЕ, навіть БОГОВІ, за ударні ШІСТЬ днів!! Гай - ГаЙ!
Подивіться навколо.
Природа створює тут такі умови, що по-іншому, діяти вже не можливо.
Навіть МОВА українського народу спрямовано на створення життя.
Вона співуча, гармонічна й містить у собі програму еволюційного розвитку природи. Сам лад мови створює тільки живе. У ньому немає руйнуючого, брутального початку. Навіть спосіб мислення народу, що розмовляє українською мовою і тут проживаючого, інший. Ментальна здатність на рівні сакрала. Це дає можливість глибоко мислити, в одну мить охоплювати суть завдань і знаходити вірне оптимальне рішення, застосовуючи адекватні дії, спрямовані на усунення критичної ситуації ще на ментальному плані. Людина стає сама собою й починає жити у відповідності зі своєю власною природою. Вона перестає жити у світі ілюзій і брехні, вона існує у світі правди й любові, і честі перед собою й своїм народом. Така людина не може робити абияк, вона відповідальна за кожну свою думку й за її втілення. Буття такої
людини складне в нашому теперішнім розумінні. Стандарт його поведінки стає дуже високим. Вона вся розкривається, стає відкритою всьому світу. Божжа частка всієї світобудови стає усім миром.
Його мислення прирівнюється до богового. А якщо це не одна людина, а цілий народ. Такий народ не загубиться в часі й просторі, він вічний. Ключем до вічності народу є його мова. Національна мова збільшує духовну силу народу, зміцнює його эрггрегор, підсилює його здатність до загальних дій для загального блага і як результат створює кращі умови для особистого щастя й щастя всього народу. Любов там править. Крім того, мова - це алгоритмичний могутній код, зрозумілий для людей чистих душею й не зрозумілий для черствих нелюблячих сердець.
Тому, при створенні вічних країн, (не держав) , а саме країн, українською мовою «к-рай», необхідно вирішити питання з мовою.
Щоб життя на землі була вічним, - використовуйте українську мову.
Це єдина мова у світі яка творить природу й все живе навколо.
Власники Інших мов, використовують природу й тільки!
Недарма Бог, в образі Прометея, подарував його людям, живущих на цій території.
Там, де звучить українська мова,- сама родюча земля, яка дякує людям на ній живучих, своїми плодами і народжує творців життя на Землі.
Наприклад, Полтава, - визнаний центр духовної культури, літератури й не тільки для України. Подібно, і другі населенні пункти.
Українська мова, - ключ до бездонного джерела знань про Життя, про Природу, про ВСЕ - ВСЕ, що є у СВІТІ,
вона подарована нашому народу за вміння трудитися на землі, за величезне терпіння,за вміння зберігати та примножати, а головне, за ЛЮБОВ до всього, що створено Богом.
Моя Думка - Пройде декілька років і нова система числового числення алфавіту на базі української мови стане загальновизнаною.
Вона оживить тлумачення, засновані на мертвих значеннях, спростує безліч догм, розвіє масу сумнівів, розкриє книгу Буття, у реальному, а не в прикрашеному недійсними реаліями виді.
Опираючись на авторитет законів природи, розкриється таємниця людського мислення, таємниці розвитку Природи й Людини. Ми БУДЕМО ВЧИТИСЯ ГЛИБШЕ ПІЗНАВАТИ СВІТ.
Але, щоб пізнати мир, необхідно добре знати міфологію нашого народу. У міфах легендах люди в алегоричній формі відображали знання про навколишній світ. Сухий академічний стиль погано запам'ятовується, а от казки, легенди, вірші й пісні ми всмоктуємо з молоком матері й це запам'ятовується навічно й передається з покоління в покоління.
Деяким легендам уже багато тисячоліт.
Жодна міфологічна розповідь, жодна подія в них, не є вимисел, у них реальні історичні події, тільки представлені в зручній для запам'ятовування формі. Метафори, алегорії допомагають знайти чіткий й єдино ємкий символ, яким можна сказати багато про що. Двома, трьома фразами можна виразити все те, що написано в багатьох томах наукових праць. Адже правильно підібране слово, чіткий ритм, тон оповідання, наголоси й акценти, вони скажуть багато про що. Це відбувається на підсвідомості людини, незалежно від його бажання, це воля природи.
У дошкільних навчальних закладах і школах необхідно вводити поетичні читання й заняття, які дозволяють більш активно відновлювати ритмічну, більше ритмічну і образну роботу мозку, розкриваючи й
відкриваючи генетичну пам'ять, провидіння, передбачення і ясновидіння, цю часово-просторово-числову орієнтацію людини у світі й Всесвіті.
У стародавні часи, адже, недарма наукові трактати писалися поетичною мовою.
Це дозволяло легше й простіше запам'ятовувати, та сприймати написане. Крім того, не всі верстви населення були навчені грамоті й письму, що так само поліпшувало просування й поширення текстів серед народонаселення.
А зараз покажу, в дуже спрощеному варіанті, як Тепер можна користуваться новим алфавітом, проаналізовавши деякі слова. Формулювання речень буде невідредаговане, щоб не порушити послідовності считування інформації. Хто захоче, то може викласти більш художньо. Начну, наприклад, з такого слова як «Звук». Із шкільної програми всі знають, що це коливання.
З В У К
2 6 5 6 \ 19 \ 23 Інформація творить вільне перетворення
1 0 2 1 \ 4 \ 59 Головна основна інформація первинна
-----------------------------
4 – 4 == 2 – 2 інформація(енергія)структурована (вібрація)
19 – 10 – 1 == 15 – 6 вільно створена і призначена для вироблення знаннь в виді еталона (стандарта) для всіх на їх житьєвому шляху
23 – 5 == 21 – 3 інформація головна в виді алгоритма для розповсюдження інформаціонного алгоритма
59 – 14 – 5 == 57 – 12 – 3 Вільний природній закон на базі алгоритма творіння для вивільнення на житьєвий шлях та для структуровання простору (коливання)
59 – 14 – 5 == 35 – 8 Еталон Алгоритм вивільняющий реальність для отримання знань в виді головних структур вільних. Істина творить інформацію, котра стає головною.
Розглядати буду тільки еталонний рівень, виділено кольором.

111 4 --
22 5555 8 0
2 66 9
Головні параметри еталона: Коммунікабельність, сильна енергетика, сильна передача і прийом, реальність, перетворення, знання, алгоритм, форма. Сильна передача мети, колективність, стабільність, оціночність, забеспечення, творіння, потреба. Сильна залежність – самостійно в природі не буває.

Ч И С Л О
1 0 7 7 0 \ 15 \ 24 істинно природній закон ізначально головний
2 3 2 1 2 \ 9 \ 105 інформація первична енергетично промодульована
------------------------------------ (алгоритм)
9 – 9 == 5 – 5 вільне, дає знання
15 – 6 == 13 – 4 головний алгоритм структури для вивільнення творіння
24 – 6 == 22 – 4 енергії структуріровані для інформаційного структурного трансформування
105 – 6 == 101 – 2 ізначальна взаємодія єнергії для головного істинного вивільнення творіння 105 – 6 == 63 – 9 творіння алгоритма знань для головного істинного вільного творіння
111 -- 77
222 5 -- 000
33 66 9
Головні параметри еталона: коммунікабельність, енергія екстрасенсорна, алгоритм інформаційний, форми, а также, структури відсутні, вивільнення, трансформуровання, природні закони вивільняє, не метеріальне, оперативні знання, володіє дійсним алгоритмом. Ціленапрямленне, коллективне, стабільне, має оціночні властивості, забеспечує створення, природність знань, завжди потрібне, духовне пізнання. Не має самостійної форми, структури, нереальне.
М О В А
8 0 6 4 \ 18 \ 21 форма творяща істинну реальність
1 2 0 0 \ 3 \ 48 єнергетично істинна інформація головна
----------------------------
3 – 3 == 1 – 1 душа - головний первинний алгоритм
18 -- 9 == 2 – 2 мета - інформація ключ до реальних знань
21 – 3 == 19 – 10 -- 1 реалізація - головні знання одержані в нащадок, містить в собі основний алгоритм
48 – 12 – 3 == 46 – 10 -- 1 вплив - Форма творяща еталони для формування реального божього алгоритма творіння ключа до знань єталонних
48 – 12 – 3 == 12 – 3 еталон - головна інформація на основі алгоритма для формування реального творіння довкілля

111 44 --
222 -- 88 000
33 6 --
Головні параметри еталона: коммунікабельність, енергія екстрасенсорна, алгоритм інформаційний, має форму і структуру, не
вільне, легке та мрійливе, творче, залежить від реальності, завжди нова, має основний алгоритм. Цілеспрямоване, коллективне, традиційне, дає можливість оцінки, самообеспечене, реально створюване творчо. Зацікавлене в споживанні. Первинне самопізнання. Залежить від матерії і самостійно не несе знань, а допомогає в їх вивільнені при допомозі законів природи.
С Л О В О
7 7 0 6 0 \ 20 \ 27 істинно творить реальну природу довкілля
2 1 2 0 2 \ 7 \ 90 єнергія є реальною головною керуючою
---------------------------
7 – 7 == 3 – 3 дан алгоритм векторний для пізнання природи і впливу
20 – 2 == 6 – 6 дан творчий потенціал щоб одержувати нову єнергію та інформацію
27 – 9 == 23 – 5 дан вільний інформаційний алгоритм для одержання нових знань про природу
90 – 9 == 86 – 14 – 5 дано в виді реального творіння для вільної людини, щоб одержувати нові знання
90 – 9 == 36 -- 9 дан алгоритм творіння знань, щоб нові знання використати на житьєвому шляху

1 - 77
222 - - 0000
3 66 999
Природна націленність, потреба в коллективі, збереження традицій, самооцінка, самозабеспечення, високий творчий потенціал, постійно необхідність в використанні, висока духовність
Глибокі Знання, ідеальна форма, природність, не матеріальне, творчий підхід, мрійливість, без постійної форми, векторність, енергія творчої зацікавленності, постійна потреба бути першим
Б О Г
5 0 7 \ 12 \ 14 природні закони істинно вільни
0 2 0 \ 2 \ 32 істинна інформація-енергія
---------------------------
2 – 2 == 2 – 2 енергія – інформація, інформація-енергія
12 – 3 == 2 – 2 енергія – інформація, як головний інформаційний алгоритм творіння форми.
14 – 5 == 14 – 5 головна структура вільна, котра вилільняє структури вільні
32 – 5 == 32—5 алгоритм інформаційний вільний, який зацікавленний в інформаційно-енергетичному вивільнені еталонних структур, форм, тіл.
32 – 5 == 22 – 4 інформаційно-енергетичні взаємодії які структуровані, для алгоритмічного енергетичного вивільнення стандартів.

-- 4 7
2222 55 -- 000
3 -- --
Істинно вільна інформація яка формує природу при допомозі алгоритмів, для запеспечення потреб. Ціль формування довкілля. Коллективність. Постійні зміни. Розвинута самооцінка. Забеспечує формами та структурами. Природність. Постійно потрібен. Духовно вільний. Володіє істинним алгоритмом.
Л Ю Д И Н А Форма на житьєвому шляху істинно головна
7 4 1 0 9 4 \ 25 \ 34 в природному довкіллі істинно головний
1 3 1 3 1 0 \ 9 \ 115 алгоритм, який завжди має зацікавленність.
--------------------------------------
9 – 9 == 7 – 7 природа яка має свій самостійний житиьєвий шлях
25 – 7 == 11 – 2 діалог енергетичний, щоб бути енергетично вільним в природі
34 – 7 == 32 – 5 алгоритм який вільний, для проявлення форми в природі
115 – 7 == 113 – 5 діалог алгоритмів вільних, щоб вести діалог вільно на основі природних законів
115 – 7 == 81 – 9 реальність яка головна на житьєвому шляху, щоб вести діалог з природою

1111111 44 77
-- 5 8 00
33 -- 99
Природній лідер, вільний. Постійна зацікавленність в новому творінні. Має форму. Може планувати і запускати. Природніть взаємодії з довкіллям. Сильна память. Може володіти енергією та інформацією, але потрібно постійно докладати зусилля та розвивати свою майстерність. Сильний разброс в цілях. Індівідуал, який має потребу в коллективі. Постійно підтримує традиції. Постійна потреба в самооцінці. Забеспечення тіла. Постійний творчий реальний порив. Велика залежність від потреб. Постійний пошук духовного еталона в собі, а также в довкіллі. Постійне споживання енергії і вдосконалення своєї майстерності.


М А М А
8 4 8 4 \ 24 \ 26 формування реальності тіло матеріолізуя
1 0 1 0 \ 2 \ 44 ізначально головна і вічна
-------------------------------
2 – 2 == 0 – 0 перетворьювач ніщо в дещо енергетичне
24 – 6 == 8 – 8 реальна матерія яка енергетичне тіло творить по природним правилам
26 – 8 == 24 – 6 енергетичне тіло, яке може творити, енергію перетворюя в матерію
44 – 8 == 42 – 6 тіло енергію має для творіння, щоб формувати структури матеріальні
44 – 8 == 8 – 8 матеріальна реальність, для формування тіл матеріальних

11 4444 --
 -- -- 88888 00
-- -- --

Центр уваги, постійний діалог, чудові форми, неосяжний простір любові. Істинна енергетика. Багатовекторність інтересів. Постійна потреба в коллективі. Потрібність в постійних змінах ситуацій. Слаба самооцінка. Забеспечення через структури. Велика люддяність, постійний пошук справедливості, закоханність головна потреба. Постійний духовний пошук через діалоги. Потреби невизначені чітко, непостійні, перемінчиві.
П А П А структурована зацікавленність
3 4 3 4 \ 14 \ 18 в формуванні алгоритмів
2 0 2 0 \ 4 \ 54 ізначальна енергія істинно інфомативна
-------------------------------
4 -- 4 == 0 – 0 перетворювач ніщо в дещо сфоромоване, структуроване
14 – 5 == 8 – 8 реальна матерія яка основну структуру вивільняє
18 – 9 == 14 – 5 Перша структура, яка вільна і володіє ключом до матеріалізації житьєвого шляху
54 – 9 == 50 – 5 Вільний ізначально з плануванням для вивільнення структур на життя
54 – 9 == 8 – 8 Реальна матерія яка повинна вивільняти структури на життя, або одержувати знання для житьєвого шляху

-- 444 --
22 5 88 00
33 -- 9

Ізначально вільний, але легко підпадає під вплив, має сильну енергетику, постійна зацікавленність в творінні, має форми які відповідають тим цілям і задачам які має виконати, уміє планувати, шукати вірну відповіть, оперативна память, уміння працювати з ізначальною енегрією, Постійна потреба в розвитку своєї майстерності та пізнання довкілля. Вміє вибирати цілі для прикладення своїх зусиль, велика потреба в коллективі, придержується традицій, але не догмат, вміє робити самооцінку, забеспечувати життя, творчо рішать задачі, нормальна потреба в ресурсах для життя які чітко визначаються, розуміння довкілля через пізнання.
У К Р А Ї Н А
5 6 4 4 4 9 4 \ 36 \ 43 формування життя коллектива творя вільно
2 1 2 0 1 1 0 \ 7 \ 106 істинний діалог з ізначальною енергією
-------------------------------------------- і головною інформацією
7 – 7 == 3 – 3 дан алгоритм алгоритмів для пізнання таїнства природних законів
36 – 9 == 26 – 8 енергія творчості реальна для реалізації свого потенціалу в житті
43 – 7 == 39 – 12 – 3 алгоритм знань в виді творчого алгоритму для формування алгоритмів
106 – 7 == 102 – 3 дан головний істинний інформаційний алгоритм, щоб основну істину сотворити в природі
106 – 7 == 56 – 11 – 2 вивільнення творчого потенціалу через діалог інформаційно-єнергетичний для створення природнього довкілля

111111 4444 7
222 55 -- 000
-- 666 9

Лідер творчості. Єнергії недостатньо, але в екстремальних умовах її буде достатньо для виконання поставненної задачі. Гуманітарність. Чудові форми. Уміння планувати і освоювати. Творчий потенціал дуже високий, володіння алгоритмом спілкування з природою. Розуміння природи і свого призначення в ній. Оперативна память. Володіння істинними алгоритмами. Поза реальністью і часом.
Природна цілеспрямованність. Велика потреба в коллективі. Стабільність традицій.

0
0,1 0,2 0,3 0,4 0,5 0,6 0,7 0,8 0,9 1 1,1
1 4 7 10 13 16 19 22 25 28 31 34 37 40 43 46 49 52 55 58 61 64 67 70 73 76 79 82 85 88 91 94 97 цель
семья
стабил
оценка
обеспеч
талант
потребно
духовно
Графік змін характеристик слова в історичному плані-часі. Еталон
Відлік від 7408(1900)року.
Перетин графіків – час кардинальних змін. Мінімум графіка – пошук
рішення. Максимум графіка – верхня межа досягнення. Підьйом графіка –
розвиток. Спад графіка – використання досягнутого.На рівні0,8– норма.
Энергия
0
0,1
0,2
0,3
0,4
0,5
0,6
1 4 7 10 13 16 19 22 25 28 31 34 37 40 43 46 49 52 55 58 61 64 67 70 73 76 79 82 85 88 91 94 97 100103106109112115 118121124127130133136 Энергия
Сумарний графік енергії змін.Еталон. Зміна знака похідної графіка –
час перемін.
Слово почина впливати на довкілля, якщо воно стало единим для великого
числа людей. Еффект сто першої обізянки. Суммарні графіки по всім
рівням відповідних характеристик.
-0,2
0
0,2
0,4
0,6
0,8
1
1,2
1 4 7 10 13 16 19 22 25 28 31 34 37 40 43 цель
коллектив
стабильность
оценка
обеспечение
потенциал
потребность
духрвность
Графіки зміни характеристик слова від начала дії слова

0
0,1
0,2
0,3
0,4
0,5
0,6
0,7
0,8
1 4 7 10 13 16 19 22 25 28 31 34 37 40 43 Сумарна енергетика змін. Графіки від 7498(1990)року.
Описувати графіки не буду. Просто привожу їх, щоб показати можливості
даного аналізу. Графіки можна будувати як в далеке минуле, на сотні
тисяч років тому, так і в майбутне на десятки тисяч років вперед.
Привожу, ще один приклад використання даного аналіза слів.
Розрахунок слова в відповідності з новим алфавітом (36 рівнів –
цілісний аналіз). Для слів використовується 108 рівнів в залежності
від поставленої задачі.
я в о р і в с ь к и й
6 6 0 4 1 6 7 6 6 0 5
3 0 2 2 3 0 2 2 1 3 1
19 '--- 10 '--- 1 == 13 '--- 4 душа 1 1 7 2 1 2 6 1 3 3 6 1 1
19 '--- 10 '--- 1 == 7 '--- 7 4 1 -0 5 4 1 -0 5 4 2 1 5
19 '--- 10 '--- 1 == 53 '--- 8 18 4 5 1 56 3 5 1 -6 4 5 1
19 13 7 17
47 '--- 11 '--- 2 == 41 '--- 5 4 6 3 2 5 5 2 2 6 5 2 3
47 '--- 11 '--- 2 == 35 '--- 8 цель 5 5 2 -0 4 5 2 1 4 6 2 -0 4
47 '--- 11 '--- 2 == 25 '--- 7 40 3 5 -0 17 4 5 -0 74 3 5 -0
11 5 35 25
66 '--- 12 '--- 3 == 60 '--- 6 материализация 7 7 4 1 1 8 4 2 1 9 4 1 1
66 '--- 12 '--- 3 == 54 '--- 9 8 5 1 -0 5 5 2 -0 4 5 1 -0 4
66 '--- 12 '--- 3 == 6 '--- 6 44 4 9 -0 27 4 7 1 44 4 9 -0
30 24 18 6
237 '--- 12 '--- 3 == 231 '--- 6 влияние на окруж1е0ни1е0 5 1 2 11 4 1 2 12 6 1 2
237 '--- 12 '--- 3 == 225 '--- 9 7 1 -0 4 8 2 -0 4 7 2 -0 4
237 '--- 12 '--- 3 == 165 '--- 12 '--- 3 влияние окружения12 75 6 6 -0 62 5 5 1 63 6 6 -0
21 15 9 21
Взаємодія цифр на рівні еталона і далі аналіз буде робиться тільки для
цього рівня.
Верторний Інь-Ян аналіз
7
5
6 9
8
4
3
1 2
0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 минус виход
0 0 1 1 1 0 0 1 0 0 0 4 4
1 1 0 2 1 0 0 2 0 0 0 6 5 1
2 1 0 0 3 0 0 2 1 0 0 7 7
3 0 0 1 0 1 1 1 1 0 0 5 6 -1
4 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1 1
5 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2
6 2 1 1 1 0 1 0 0 0 0 6 6
7 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 2 2
8 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
9 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
плюс вход
4 5 7 6 1 2 6 2 0 0 0
-2 0
18
Графічне
зоображення
0
0,1
0,2
0,3
0,4
0,5
0,6
0,7
0,8
0,9
1
1,1
1 4 7 10 13 16 19 22 25 28 31 34 37 40 43 46 49 52 55 58 61 64 67 70 73 76 79 82 85 88 91 94 97 100 103 106 109 112 115 118 121 124 127 130 133 136 139 142 145 цель
семья
стабил
оценка
обеспеч
талант
потребно
духовно
Графіки змін характеристик. Начало з 7408(1900) року.
Энергия
0
0,1
0,2
0,3
0,4
0,5
0,6
0,7
0,8
1 4 7 10 13 16 19 22 25 28 31 34 37 40 43 46 49 52 55 58 61 64 67 70 73 76 79 82 85 88 91 94 97 100 103 106 109 112 115 118 121 124 127 130 133 136 139 142 Энергия
Графік сумарної зміни енергії характеристик від 7408(1900) року.


Пробачте, що заняв у Вас багато часу, але я надіюсь, що інформація
викладенна на цих акрушах, допоможе Вам в Вашій справі по розбудові
Нашої незалежної України, на радість і щастя всіх людей.
З повагою Пономарьов


Рецензии