В дкрива мо серце коханню!

 Любов - цікава штука! Зустрінеш когось, почнеш спілкування і тобі здається, що це твоє. Думаєш, що це навіки. Але замислимося: люди розлучаються, сваряться, не знаходять спільну мову. Через деякий час ти починаєш розуміти, що вже не відчуваєш того, що було раніше, коли поруч з тобою був (чи була) твій коханий (чи кохана). Прикро, але таке трапляється з кожним. Більшість науковців ламають голову, розмірковуючи над вічним питанням - "що таке кохання?"Але точної відповіді не знаходимо вже багато років, ба більше - століть. Ми живемо з мріями про кохання: у когось вона як зі сторінки роману, а у когось своя історія кохання, яку він (або вона) намагається втілити в життя...
Ми кохаємо! Хтось романтично, хтось не дуже, але кожному з нас на планеті Земля хочеться відчути це прекрасне почуття. Кажуть, що можна жити без кохання... Але що це буде за життя? На мою думку, це буде похмуре життя, без надійності та підтримки, сповнене егоїзмом та байдужості.Відомий російский письменник Максим Горький каже, що життя без кохання - не життя, а існування. Для того і дана душа людині, щоб любити.
Треба кохати! Не тільки свою другу половинку, але й маму і тата, братів та сестер, бабусю та дідуся; адже вони також, як і ваша друга половинка: хлопець чи дівчина, чоловік або дружина чекають на підтримку та любов з вашого боку.
"Любов - це коли ти тримаєш за руку свою другу половинку і не вимагаєш нічого натомість". Тож давайте залишати своє серце відкритим для почуттів!Особливо для такого палкого та прекрасного, як кохання!


Рецензии