Будн рекламного агентства частина 3 стр2

Хитрий Тимченко вів свою гру, як зазвичай. Для нього всі люди були мов пішаки на шаховій дошці. Почувати та тримати повний контроль над ситуацією. Ось це подобалося бізнесменові найбільше. Можна сказати, що понад усе.
Вечірка у відомому ресторані «Білий клик», яку планував Микола, розпочалася. На цю гулянку запросили чимало конструктивних та творчих людей. Серед них особливо вирізнялись двоє кіпріотів. До речі, більше за все вони вражали власним виглядом, аніж своїми професійними здібностями.
- Колеги, увага! – підвівся Тимченко з келихом у руці. – Хочу випити за новостворене рекламне агентство Gold stars.
- Та що ж це таке? – почувся незадоволений голос Дениса. – Якесь клонування. Чому усі фірми ніби змовились, звихнулись на тому означенні? Золота лихоманка…
Дивно, але Микола ніяк не відреагував на репетування Островського. Продовжив монолог.

- Ти глухий чи що? – не вгамовувався колишній фінансист «Дня», накинувся на бізнесмена з кулаками.
Проте його відразу зупинили двоє кремезних парубків, які зовні нагадували атлетів. Уся справа була в тому, що Тимченко вже встиг добути собі приватну охорону. І ці чолов’яги-хмарочоси жартувати зовсім не збиралися. Вони заломили миттю руки Островському за спину.
- Ти ніколи не працюватимеш тут, - прошипів сердитий Микола. – І я зможу зробити так, що ти не працевлаштуєшся ніде. Принаймі, у столиці!
Ось так Денис втратив свою майбутню роботу. Доволі легко і невимушено. Ще й отримав погрозу.


Рецензии