В. Бугрим Предрекания Гр. Распутина об авариях

ПОПЕРЕДЖЕННЯ Григорія РАСПУТІНА про аварії на АЕС ...
Публікація п’ята
ЦИКЛ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ПУБЛІЦИСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ «ПРОРОЦТВА ПРО ЧОРНОБИЛЬСЬКУ КАТАСТРОФУ»

Про небезпеку радіоактивного зараження місцевості через руйнацію атомних реакторів під час тектонічного катаклізму попереджав людство російський чарівник і цілитель Григорій Распутін (1869-1916 рр.ж.). Як неопосердковано, можна  також говорити й про аварії на Чорнобильській і Фукусімській АЕС. Він так писав про цю грізну небезпеку: «По всьому світу будуть робудовані вежі …, вони будуть замками смерті. Деякі з цих замків упадуть, і з цих ран витече гнила кров (радіоактивні викиди з реактора та людські жертви.-В.Б.), яка заразить землю і небо. Оскільки згустки зараженої крові, як хижаки впадуть на наші голові. І багато згусток упаде на землю, і земля, де вони впадуть, стане пустинною на сім поколінь». «Повітря, яке входить у наші легені, щоби нести життя, одного разу принесе Смерть. І настане, коли не буде ані гір, ані пагорбів, ні морів, ні озер, які не були б  оповиті зловісним диханням Смерті. І всі люди будуть вдихати Смерть; і всі люди помруть від отрут, якими буде наповнене повітря.
Отрути обнімуть Землю, як пристрасний коханець. І у смертельному  обнімку  небеса знайдуть дихання смерті, а у джерелах води будуть гіркі, і багато з цих вод будуть отрутніше гнилої зміїної крові. Люди будуть вмирати від води і повітря, але говорити будуть, ніби-то вони померли від серця і нирок. (Радянська медицина спершу саме такі діагнози і ставила потерпілим від радіації чорнобильцям.-В.Б.).
 «І гіркі води заразять час,… адже гіркі води породять гіркі часи. Люди покинуть міста». (Були евакуйовані мешканці міст Прип’ять і Чорнобиль та багатьох сіл Іванківського району.-В.Б.)
Вода буде солоною на всій планеті, віщував провидець. «Моря будуть наступати на міста. На місці пашні виникнуть солоні болота і спекотні знойные пустині… Рослини захворіють і вимруть одне за одним. Ліса стануть великими кладовищами (загадаймо вщент знищені радіацією ліси і закопані потім у землю та відомий «Рудий ліс» у 30-ти км зоні) і між сухими деревами будуть без мети бродити приголомшені і отруєні радіоактивними дощами люди. У цей час буде менше їди, оскільки все стане отрутою. (Пригадаймо покинуту Прип’ять, кинуті квартири з усим надбаним людьми, села і хати у 30-ти км Зоні.-В.Б.). Амбари будуть повні, і будуть струмені прохолодної води, і дерева будуть давати плоди; але хто з’їсть цього зерна і кто вип’є води, той помре, і хто з’їсть плодів, помре. (Все це спостерігалось під час неодноразових поїздок на ЧАЕС весною.-В.Б.). Лише плоди, зібрані попереднім поколінням, не будуть містити смерті».
До речі, у лютому 1916 р. Гр. Распутін передрік загибель двох японських міст від американської атомної бомби. Ось як оповідає про це відома фрейлина імператриці і наближена до нього Анна Вирубова. "Друг бігав по кімнаті і, всіх лякаючи, просив молитися. Кричав страшним голосом, що бачить людей палаючих, бачить острів і два міста – і немає міст, і немає людей. Були, каже, і у вогні згоріли. І справа, і зліва - душно. Я злякалася: "Так, Григорій, у Росії це?" Григорій важко дихав: "А що тобі ще Росія? Мало тобі рабства майбутнього? Мало крові ллється, відьма? Мало тобі влади сатанинської та червоної? "Я заплакала і пішла. А він прислав Дарину сказати, що япошек Бог не помилує і руку гнів не затримає. А все одно страшно". Ядерне бомбардування японських міст Хіросими і Наґасакі здійснили  збройні сили США за президентства Гаррі Трумена наприкінці Другої світової війни. 6 серпня 1945 року атомна бомба «Малюк» була скинута на Хіросіму, а 9 серпня 1945 року бомба «Товстун» – на Наґасакі. Це були єдині випадки використання ядерної зброї у цій війні. Від вибухів миттєво загинуло 70 000 мешканців Хіросіми та 60 000 мешканців Наґасакі. З серпня по грудень 1945 року загальна кількість тих, які померли від ран і хвороб, спричинених радіацією, склала близько півмільйона осіб у обох містах. Після цих бомбардувань, 15 серпня 1945 року, Японія капітулювала перед союзниками...
 
Бомбардування Хіросими і Нагасакі. Джерело: http://tsn.ua/special-projects/hiroshima/


Рецензии