3. Лохы де Вы?

Лохи и аферисты            
Виктор Козлов-Самарский
http://www.Изба-Читальня.ru/work/1116162/
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,



Населення тупіэ?.. Це питання задав пахан своїм братам... часи важкі настали і кожен виживає, як може.
Але деякі погано це розуміють(він уважно подивився на обліковця Митю-Косоокого.
Той останнім часом став погано вести облік доходів громадян- покупців продукції ринку і стихійних базарів).

Митя знизав своїми крутими біцепсами і відповів...

--Тому є багато лохів, що їх держава лохонула і їм нема за що на ринок сходити.

Пахан зло сказав на це...

--Виходіть, що держава як завжди у виграші, а ми у прольоті? Аферисти розумнішими повинні бути у будь-якій ситуації
і при будь-яких обставинах, або можете усі валити на завод стружку підмітати, або до колгоспу буряк смикати((
І живуть вони не погано там у колгоспі.
Хто хоче трактор кожен день лагодити і самогон Цибулею закушувати?..

Аферисти- паразити понуро опустили голови... ніхто не виявив такого бажання.
Вирішили і далі дефілювати серед нас.
Прихопили свої реквізити і по стійці смирно стали чекати нових і цінних вказівок від свого керівництва, тобто пахана(наглядаючого та чующуго).

Відроджують хитрий клас?
Це точно, що цих і відроджувати не треба.
Вони живіше за усіх живих.
Гриби без дощу не ростуть, а ці при будь-якій погоді проростають, як бур'ян.
Правопорядок їх намагається вирвати, прорідити, але іноді сам у їх чіпкі стебла потрапляє і корінням проростає у їх "малинник" або... а нечистий їх знає, куди вони корінням вростають((

Праця звичайна у них не в пошані.
Там платять мало.
Баби там незрозумілого віку і вічно злі.
А в пошані нає***он.
Це точно.
Як без цього.
Тут навіть бл**ь не нає**ь, а ось вона запросто може клофельнуть і оком не моргнути.
Є такі майстрині, що диву даєшся і хочеться запитати, а у якому універі практику проходила.

-Лох у побуті і на роботі завжди лох!.. Це пахан уголос думати став.

Усі напружили свої мізки(особливо ті, у кого їх зроду не було) і стали чекати вказівок)

... Так що, братва, копайте носом нашу землю і шукайте цих лохів.
Де?
Та скрізь!
Особливо тих, що радістю світяться.
Їхнє світло видно здалеку і далеко.
Вперед, хлопці!

--Ущемленний з усіх боків наш народ(це Листоноша вирішила подумати сама, типу вона пахан і їй більше за усіх треба).
Ні, не потрібно. Нехай у аферистів болить голова, де знайти зниклих лохів або лохів...


Рецензии