Чорнобыльские пророчества современных ясновидящих

Валентин В.БУГРИМ. ЧОРНОБИЛЬСЬКІ ПРОВІСНИЦТВА СУЧАСНИХ ВІЩУНІВ ... ЦИКЛ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ПУБЛІЦИСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ «ПРОРОЦТВА ПРО ЧОРНОБИЛЬСЬКУ КАТАСТРОФУ».               
Публікація дев’ята

Сучасниця-киянка, біоенергетик Лідія Янковська розповідає, що їй інколи сняться «глобальні віщі сни», наприклад, перед Чорнобильською трагедією вона бачила такий: «Приснилась ікона Богородиці на небі, а внизу сидять робітники і п’ють горілку. Ви ж знаєте, що горілка помагає від радіації. Але тоді про те, що таке може трапится сказати я не могла, адже у Союзі все приховували і мені ніхто б не повірив». (Може, якраз вона й бачила оту Богородицю над Чорнобилем.-В.Б.).

   Ікона
 Ді;ва Марі;я – мати Ісуса Христа (Лк. 1:26-56, Лк. 2:1-7, Мт. 1:16-25). Із Нового Заповіту відомо, що жила в Назареті (Мр. 1:9) у Галілеї із своїм чоловіком Йосипом. Також – Богоро;диця, Ма;тір Бо;жа, Свята Діва Марія ...

Один із сучасних віщунів – Денніон Брінклі (1950 р.н., автор книг, США) також передбачив атомну аварію у Чорнобилі в 1976 році. Тринадцать пророчих бачень були отримані Брінклі у формі "коробок знань", які він описав їх у книзі "Врятовані світлом": «6-та "коробка" була жахливою: бачення ядерних катастроф. Утягнувшись в екрaн, я опинився у холодній, порослій лісaми місцевості нa березі річки. Неподaлік від річки знаходилась мaсивна і похмура бетонна споруда. Я зрaзу відчув страх, сaм не знаючи чому. Раптово земля здригнулася, і верхня чaстина будівлі вибухнула. Я знав, що це – ядерний вибух, і відчув, як навколо мене гинуть сотні людей. Телепaтичний голос повідомив мені дaту – 1986 рік – і слово "полин". Тільки через десять років, коли в Радянському Союзі недaлеко від Києвa вибухнула Чорнобильскa aтомнa електростaнція, я зміг aсоціювaти побачені обрaзи з цією подією. Я виявив й інший зв'язок – слово "чорнобиль" по-укрaїнски ”полин“».

Українською Касандрою варто також вважати Любов Ковалевську, журналістку прип’ятської газети «Трибуна енергетика», яка у статті «Не приватна справа», що була надрукована у газеті «Літературна Україна» 27 березня 1986 року», висвітила те, що потенційно заклало фундамент ще більш страшної аварії, ніж та, що мала статись через місяць. Автор статті зосередила «вогонь» критики на недоліках будівництва 5-го енергоблока, навела факти безвідповідальності і халтури: у 1985 році постачальники недодали 2358 т металоконструкцій; 326 т суцільного покриття, з браком близько 220 т металоконструкцій. 
Саркофаг над четвертим екс-енерогоблоком

Пророцтва і віщування, які не визнає офіційна наука, часто правдиво справджуються...  Якби можновладці та вчені і звичайні люди читали Біблію, змогли зараніш цікавитися і розшифровувати послання із XVI століття, почути і прислухатися до слів Ванги вже у у середині ХХ столітті, інших віщунів, можливо, Чорнобильської катастрофи і не трапилося і не стала б вона реально-жахливим символом планетарного лиха і страху ...   

Акварелі Олени Оснач ...

De-facto: Найбільша в світі аварія на ЧАЕС ім.В.І.Леніна трапилася у ході випробувань системи через халатність нових співробітників у результаті чого відбулися вибухи у 4-му енергоблоці, які призвели до великих радіоактивних викидів і забруднення частини терирорії України, Білорусії, Росії та кількох європейських країн. Радіоактивні хмари пройшли увесь світ і через 10 днів після аварії радіацію підвищеного рівня спостерігали навіть у США. Завдяки оперативному зупиненню аварії  вдалося уникнути  другого вибуху, у 10 разів потужнішого, який би міг перетворити велику частину України і Білорусі, а також значну частину Росії у радіоактивну пустелю. З метою зупинення поширення радіації було побудовано над 4-м екс-енергоблоком саркофаг із надміцних матеріалів ...

Керівництво СРСР і УРСР спершу приховало аварію на ЧАЕС та її наслідки... Коротке повідомлення про нею появилося лише через 48 годин, 28 квітня (1986 р.) у програмі «Время», а опісля – в «Актуальній камері» ...
Тобто: Офіційне повідомлення в радянських ЗМІ з'явилось через два дні після катастрофи, однак тоді ніхто не казав про масштаб події та її наслідки...
   
Колаж ...
Фотоджерело: fi-foto.html chornobilskoji-katastro

Розміщено 16 травня 2016 р. об 11:00


Рецензии