***

Люди ми тільки тоді , як дуже сильно любимо …….
Чи справді для того щоб носити це поважне звання Людини треба любити . І любити саме сильно. Я вже багато років думаю над цим  і досі не змогла прийти до висновку.  Ніби людина – розумна істота і саме розумом відрізняється від інших створінь .  і тут постає питання : що таке кохання ? інстинкт , хімія , або почуття .
На дворі 21 століття  . люди вільні та незалежні . ніби… а якщо подумати гарніше ми залежимо один від одного  . ми зв’язані одним ланцюгом . дуже міцним ланцюгом . і коли ми починаємо любити одну людину , вся влада над нами йде до її рук . і вже вона впливає на наше життя , бажаємо ми того чи ні . а якщо ми подарували своє життя не тій людині ? вона розіб’є серце , а головне довіру . після цього дуже важко подарувати своє кохання комусь ще .  і може тому любов так цінується ? Бо людина повинна знайти сили , щоб знову повірити і відчинити свою душу невідомій людині .
У мого народу є думка , що люди , які повинні бути разом дивляться в один бік , а не один на одного . тобто ви бачите одне майбутнє . я розумію це так.  Може не треба одразу любити , може це називається пристрасть , а не кохання . спочатку повинна виникнути повага і розуміння , а вже потім почуття . Пристрасть не вічна , але повага так само . Так що ж це таке – Кохання ?


Рецензии