Нега одамнинг пешонаси текис?

  Галати туш курибман. Футбол термамиз ким биландир мусобака килаётган эмиш. Бизнинг томошабинлар «гол!!!», «гол!!!» деб хурсандликдан бакирармиш. Аммо, табло бизнинг зарарга ёзилармиш. Хуллас термамиз 0-5 хисобида маглуб булди. Аммо, томашачилар буни муваффакият деб кабул килаётганмиш.
  Тушнинг галатилигидан хайрон булдим!
  Тушнинг таъбири эса кечкурун топилди. Телевизордан мамлакатимиздаги маънавият тугрисида курсатув булди. Дастур иштирокчиларининг айтишича, биз энг маънавиятли халк эканмиз.
  Ён-веримда, атроф-четимда булаётган одамлардан эшитаётган реал гаплар эса телевизордаги гапнинг тескариси эди. Реал хаёт ва телевизордаги гапларни эшитиб каллам кизиб кетди.
  Барча огриклар кетиши учун бошимни авайлаб, пешонамни роса текислаб жойнамозга жойлагач бироз узимга келдим. Шунда кимнинг хаклиги-ю, кимнинг нохаклигини кузатиб турган Зот менинг дардимдан огох эканлигини хис килиб тинчландим. Шу пайт одамнинг пешонаси нега текислигини узимча кашф килдим. Пешона текислиги ахборотларни Яратганга узатиш учун шундай мослаштирилган!!!
Кейин тушимда курган 0-5 хисоби хикмати маълум булди.
1). Рахбарлари зуравон, суконгич (0-1);
2). Козилари адолатсиз (0-2);
3). Шоирлари маддох (0-3);
4). Зиёлилари куркок (0-4) ва хоказо...
    Аллохим юкоридагиларнинг жазосини беришингни биламан. Уларнинг калбида иймон йуклигидан шундай – ёлгончи, мугамбир.
    Уларнинг калбига иймон нурингдан бер! Агар хардал уругичалик иймонлари булса, уни зиёда кил! Агар уларни жазоламокчи булсанг, мени уларга якин килма! Аллохим Узинг Буюксан!






 


Рецензии