Суккуб

                Вступ
Як  і  всі  сучасні  люди  багато  читаю  художньої  літератури  хожу  в  кіно..Завжди  хотілося  створити  щось  своє   оригінальне  і  неповторне…Зараз  є   натхнення.Все  написане  або  зі  свого  досвіду  або  з  чужого)))Побачим  що  з  цього  вийде)))









      Суккуб















Важко  написати  першу  букву  перше  речення…
  Чоловік  повільно  ішов  весь  час  оглядаючись..Куди  не  глянь  всюди  білий  колір  почував  себе  як  в  білому  тумані , тільки  вдалині  виднілась  чорна  цятка  як  міраж  в  пустелі  , вирішив  прямувати  до  неї  , так  як  інших  орієнтирів  небуло.Було  страшно  страшно  перед  невідомим  Ігор  прекрасно  розумів  що  земне   життя  для  нього  закінчене  , почнеться  щось  зовсім  нове  інше…Думки  непокидали  його  голови…
    І  куди  мене  оприділять  ха ха ха ..Рай  блять  з  ангелами  в  білих  покривалах  а  яблука  я  люблю  сонце  , вічне  літо..Цікаво  а  чи  є  в  раю  секс  і   горіляччя ? В  якомусь  фільмі  чи  книжці  читав  що  ангели  гермафродити   цікаво  а  вони  дадуть  іпати?) Думаю  ні вони ж  святі..Напевно  ні  нечув  такого  ніхто  мене  не  пустить  туди..Нудно  напевно  шо  ж  там  робити ?На  секунду  уявив  собі  компанію  старих  перунів  - маразматиків  які  весь  день  співають  славні  богові  моляться..Уявив  собі  ангеликів , Ісуса  з  ранами  на  руках..Ух  нудно  нудно..(Ігор  ніколи  не  ходив  до  церкви  недуже  вірив  в  добро , зло  і всякі  християнські  побрехеньки) , хоча  в   теперішній  ситуації  він  перебирав  всі  варіанти..Поспішав  хотів  нарешті  наблизитися  до  неї ( - йобана  в  рот  блять чорна  точка, сука  як  би  не  піздував , а  вона  все  блять   далеко.)Може  то  і  є  моя   кара  чи  дійду  я  блять  до  неї , чи  буду  вічно  блять  піздувати , згадувати  моє  не путьове  життя  поки  блять  сука,  не  йобнуся  мозгами..Еххх  чи  побачу  я ще  Агнессу  дорого  би  я  дав   за  один  день  з  нею..А  що  я  блять  дати  можу  недумаю  шо  тут  ходять  гривні , євро , долари.
 Пекло..Пекло  уявлялося  набагато  колоритніше  і  в  більших  фарбах..Згадався  фільм « Пропала  грамота» як  козак Василь  вїбав  цілу  гальбу  смоли..Як  козак  з  який  парився  в  казані  вїбав  з   ахуєнної  кузелі  так  шо  майже  всі  чорти  полягали  ото  гон  був…В  дурака  зіграти  запропонують ? Ну  його  нахуй  думаю то  шо  я  перехрещу  чи  плюну  в  карти  мені  несильно  поможе..Вічні  вогні , казани  з  смолою  цілі  вогняні  озера..Чорти  , демони  з  рогами , маленькі  чортенята  з  крильцями  червоні  чи  рожеві  як  поросята..Згадався  мультик  про  Енея ( ахуєнно  блять  зроблений  можуть   наші  як  хочуть)Там  пам’ятаю  бабів  роздягали  і  з  суконь  випадали  то  кавуни , то  дині , то  гарбузи.А  ті  шо  неженились , а  лиш  по  чужих  кутках  живились   тих  за  то  місце  шо  грішило  найбільше..Бррррррр  страшно.Секс  був  коли  я  засинав  Агнесса  переносила  мене  в  інший  світ  як  там  добре  було  ..%пять  років  небачив  її  цікаво  чи  побачу  ще  еххх  як  не печально  це  просто  витвір  моєї  фантазії  мучився  від  недойобу  от  і  видумав  все  шизофренія  паранойя..Якого  ***  не розказав  про  то  психіатру..А  чим  поможе  пропише  якісь  таблетки  і  пошле  мене  нахуй..
   Певно  все  таки  пекло..Цікаво  чи  вийде  там  зустріти  когось  зі  знайомих?Може  того  припіздженого  відморозка  Ваню?Кончене  сука вміло  тільки  пити  ту  йобану  горілку  , маму  піздити.Ех  гнида  як  мама  йшла  на  роботу  а  я  з  ним  лишався  піздити  мене  для  приколу   я  під  тяжкий  стіл  ховався  там  неміг  мене  дістати..Захлебнулося  рвотними  масами  здохло  під  парканом  як  собака..І  чого  жінки  западають  на  от  таких  от  дебілів.Самотність.Страшно залишитися  одним.Всяке  буває.
  Мама..Ехх  вона  точно  в  раю..Неможу  забути ..Доброго  приємного  лиця  її  ласкавих  рук.Як  же  мало  я   її  бачив..Гладила  мене  по  голові  все  прийде  з  роботи  купить  то  шоколадку  то  кіндера  якогось)Той  гамнюк  починав  клянчити  на  фляшку..Рано  мамо  ти  померла  ох  рано ..Памятаю  день  сижу  сам  вдома  , другий  , третій ..А  мами  нема..Памятаю  дядька  здоровий  мужик  класний…Приходить  відкриває  двері  обнімає  мене  каже « нема  в  тебе  Горьок  мами   в  ліпшому  вона  світі» «А  вона  ше  прийде» дядько  плаче  (перший  раз  і  останній  побачив  як  він  плаче) «Нє  каже  ми  з  тобою  потім  до  неї  прийдем»Похорон  хоронили  в  закритому  гробу..Коли  трохи підріс  питав  дядька  чого  закрита  труна  , але  на  мої  настирні  питання  так  і  недав  відповіді..Хороший  мужик  а  смерть  підло  забрала  халтурив  на  стройці  впав  з  риштування  розбився  насмерть  біля  мами  похоронений   завжди  приходив  прибирав  на  їх  могилках  нема  більше  кому..Шкари  мене  класно  навчив  робити…
  Точка  стала  ледь  помітнішою..Шо  за  йобана  мара  подумав  сапожнік  скільки  ше  блять  іти  туди …Все  його  життя продовжувало пропливати  як  фільм  перед  очима  дитинство , школа , бурса , робота  де  один  день  побібний  на  інший.. «Блять  певно  як  всього  не згадаю  просто  туди  недійду..Заїбало  сука  нехочу  я  ні***  більше  згадувати..Він  пробував  як  йог  тупо  іти  вперед  без  думок  але  йому  це   не виходило..Агнесса  жінка  з  довгим  рудим  волоссям  до  плечей  ,великими  грудими  і  чорними  крилами..Як  же  мені  було  добре  коли  вона  приходила  до  мене  в  сон  я  впевнений  вона  реальна  я  мозками  не  йобнувся  то  не  галюніки  ..Ех  а  може  я  і  її  тут  зустріну  я  ж  вже  помер  блять  то  би  було  ахуєнно  більше  нічого  мені  не  треба..Оля  хороша  мала  добра  ..І  її  нема  я  як  той  проклятий  всі хто  були  мені  симпатичні  всіх  нема..
        Маленька  приємна  жіночка  пишної  фігури  з   довгим  білим  волоссям..Я  довго  спостерігав  за  нею  зі   своєї   буди …Практично  весь  день  проводила  на  вулиці..Сідала  на  лавку  виставляла  купу  великих  маленьких  тарілочок насипала кормів , і  зразу  звідусіль  прибігали  пси  коти..Багато  було  їх  дивно  було  що  ніхто  нікого  не  кусав , не  билися  за  їжу.Коли  наїдалися  чотирилапі  і  ішли  Оля  кидала  зерно , кришений  хліб  і  на  місці  котів  , псів  зявлялося  купа  птахів  голуби , горобці ,синиці ,сороки  , ше  якісь  цікаві  яких  я  не знав..Цікаво  а   шо  з  тваринами   вони  переходять  в   інший  світ  чи  на  землі  і  лишаються?Я  міг  дивитись  годинами  забувши  про  дурну  роботу..Ехх  і  тебе  нема  , чорнобривці  посадив  на  твою  могилу..
    Сука  блять  всі  ахуєнні  люди  рано  помирають  , а  кончені  доживають  до  старості  сидять  блять  на  йобаних  лавках  і  піздять  , піздять , піздять  отруюють  всім  життя..Хотяяяя  мені  блять  думаю   повезло  вмер  ввісні  як  якийсь  святий  блять.
    Десь  колись  я  чув  шо  індуси  вірять  в  переселення  душ..Висоцький  співав  шо  той   шо  жре  багато  буде  свинею  а  хто   тупий  буде  баобабом..Інтересно  як  запропонують  ше  прожити  шо  я  би  сказав..Зробіть  дохуя  багатим  блять , красивим , умним..Розїзджав  би  блять  на  джипі  їбав  би  кожен  день  тьолок..Та  ***  недумаю  шо  буду  пам’ятати  ким  був  в  попередньому  житті ,  так  без  памяті  який  прикол.В  них  тоже  свої  проблеми  свій  геморой.Так  шо  ніхуя.Ех  прийти  би  скоріше  маму  побачу , дядька  ,  Олю...Цікаво  як  вони..
      Відчув  шо  трохи  просунувся  до  своєї  мети  було  як  і  раніше  біло  навкруги  а  він  ішов  та  йшов…Невідомість    лякала  хоча  хотілося  швидше  дізнатися  що  тебе  чекає  далі…










 Де  я!!!Ігор  неміг  нічого  второпати…Все  було  так  як  на  землі  , от  тільки  барви  були  яскравішими  ніж  на  землі…Небо  було  голубішим  , пісок  і  сонце  жовтішими  , Море  яке  гралось   хвилями  синіше , Ліс  із  пальм ,найближча  з  яких  стояла  за  2  метри  і  на  якій  виднілись  кокоси  зеленішим..Страхххх..Незважаючи  на  навколишню  красу  чоловік  неміг  второпати  де  він  і  чого  він  саме  тут…Я  в  раю?!!!Похоже  на  то  рай  я  собі   так  і  уявляв..А  де  сцуко  святий  петро  де  ангелочки?.Ігор  згадував  вчорашній  день..Встав  , попив  каву , поїв  пішов  на  роботу..Дивився  на  Олю  її  псів  , котів , птахів..Прийшов  помився  ліг   спати..Чого  ж  я  тут?Сон ?!Ні***  собі  сон  небачив  ше  такого.Ігор  попробував  себе  щипнути  і  дивно  відчув  легенький  біль..Ввійшов  в  море  і  відчув  приємну  вологу..Нічого  нерозумію  шо  зі  мною  твориться  в   голос  сказав  він  шо  за  галюцинації..За  спиною  почувся ледь  чутний    жіночий  смішок…Ігор  інстинктивно  обернувся  і  але  нічого  непобачив..Море  далі  ганяло  хвилі  було  чути  спів  якихось  пташок.Раптом  відчув  що  його  щоку  лоскотає  піря..Знову  різко  оглянувся  і  побачив…Ні  такого  він  не  бачив  навіть  в  фільмах  фентезі.Перед  ним  стояла.(яке  там  стояла  висіла  у  повітрі  правильніше  сказати ) височезна  жінка.Була  абсолютно   гола  довжелезні стрункі  ноги  з  червоним  манікюром  на   нігтях, струнка  фігура , маленький  сексуальний  животик , величезні  груди  з  набухлими  сосками овальне  приємне обличчя  , чорні кольору  вугілля очі  , довге  до  плечей  руде  вогняного  кольору  волосся.Портрет  довершувався  величезними  , пишними  чорними  крильми ,які  починались  з  її  лопаток  , а  закінчувались в  згорненому  вигляді  біля  стоп.
      Ігор  роззявив  рота  , очі  полізли  на  лоба  зробились  розміром  з  куряче  яйце , зіниці  розширилися..Першою інстинктивною  думкою  було  тікати  бігти  перед  невідомим.Проте  неможливо  було  відвернути  погляду  немилуватись  цієїю  красою , витонченістю , сексуальністю.Так  і  стояв  з  розсуненим  ротом.Кров  бігала  по  жилах  швидше  навіть  непомітив  як  його  нижня  плоть  стала  твердою.Жінка  повільно , плавно  як  пушинка    підлетіла  до  нього  поклала  його  на  гарячий  пісок.Він  неміг  нехотів  противитись.Без  прелюдій  сівши   зверху  почала  ритмічно  рухатись  вперед  назад.Його  руки  пестили  її  величезні  м’які  груди  великі  соски..Оргазм  був  надпотужним  десь  хвилин  з  2  ..Коли  Ігор  відкрив  очі   трохи  відійшовши  від  цього  неземне  створіння  вже  було  високо  в  небі..Він  дивився  на  її  силует  що  віддаляється  від  нього.Рапом  ангел  з  чорними  крильми  обернулась  і  помахала  йому  на  прощання  рукою  навіть  здалеку  він  відчув  її  чарівну  приємну   усішку..
           Відчуття  м’якості  простині.Відчуття  голови  на  подушці.Навіть  через  закриті  очі  відчувалося  світло.Очі  нехочеться  відкривати.Нехочеться  прокидатись  хочеться  лежати  і  насолоджуватись  теплом , повною  розслабленістю.Ігор  відкрив  очі  побачивши  до  болю  знайому  стелю.Еххх   їбать  ахуєнно.Ото  сон  блять  ото  кайф  небуло  ше  такого.А  може  я  ввісні  шей  кінчив? Нє  ні***  сухо  блять..Вдягнувши  тапочки  ше  під  враженням  пережитого  поплівся  на  кухню  варити  собі  каву розігрівати  гречку  з  м’ясом.
           Герой  цієї  казки  ніколи  не  користувався  популярністю  у  жінок.Був  абсолютно  типовий  сапожнік.Малого  метр  з  кепкою  росту ,з  лицем  повним  морщин , великим  до  непристойності  носом,великими  чорними  очима, довгим  розкуйовдженим  часто  нечесаним  волоссям.Курив  2  пачки  в  день  дешевих  цигарок , часто  говорив  голосно  семиповерховим  матом  навіть  коли  нікого  небуло.Взгалі  мав  звичку  говорити   сам  із   собою  жив  відлюдькувато  друзів  небуло  лиш  2  приятелі  алкоголіки  які  часто  заходили  від  скуки  до  нього  в  майстерню  випити  скинутися  і  випити  100   грам).Колись  задовольняв  свої  сексуальні  потреби  водячи    проституток  з  траси  до  себе на  зйомну квартиру додому.Але  така  забава  йому  швидко  надоїла  в  них  небуло  пристрасті  знімали  з  себе  одяг  і  розсували  ноги.Кричали  голосно нііби від  задоволення  але  інтуїція  підказувала  що  це звичайна дешева  акторська  гра.Як  сказав би Станіславський  « не  вірю».Оргазм  в  його  сні  був  надпотужним  разів  в  сто  потужніший  ніж  інші  його  оргазми  разом  взяті..
       Робота   наклеїлась  хоч  замовлень  було  багато.Так  тут  підклеїти , тут  поміняти  набійки.Піздєц  як  же  воно  заїбало  і  так  день  в  день.Певно  і  в  пеклі  заставлять  робити  шкари  то  буде  взагалі  повний  піздєц.При  згадці  про  пекло  згадалась   вчорашня  богиня  стояла  перед  очима  чоловік  пробував  згадати  кожну  деталь  її  ідеального  обрису  і  йому  це  виходило.Нанюхався  я  тут  клею.От  таке  і  приснилось.Тепер  я  розумію  наріків  цікаво  шо  бачать  вони  як  вколяться  чи   нюхнуть  ту  білу  дорожку.Про  білу  дорожку  Ігор  знав  тільки  з  свого  старого  «Екрану» який   часто  від  нудьги  вмикав.Любив  американські  фільми  вони  були  яскравими , кольоровими.Накачані  чоловіки  сексуальні  жінки  , дорогі  тачки.Російські  які  пробували їх  мавпувати  виглядали  сірою  дешевою  пародією.Деколи  мріяв  побувати  в  Лас  Вегасі  поставити  купу  бабла  в  рулетку  на  число  36 і  згребти   своїми  загребущими  руками  зі  столу  повно  фішок  покататись  з  довгоногою  красунею  на  кабріолеті  чи  харлею  постріляти  в  поганих  хлопців  з  величезного  чорного  пістолета  в  в  самому  кінці  шось  підірвати  шоб  винесло  оранжевою  вибуховою  хвилею.Часто  коли  ніхто  нечув  наспівував  « Віва  Лас  Вегас  Віва  Лас Вегас  Віва  Віва  ВІва  ЛААААААААААААААССССССССС  ВЕЕЕЕЕЕЕГАААААААААССССС»
        Такс  зараз  Оля  буде , ех  тоже  красива  довге  біле  волосся  до  плечей  виразна  фігура , чогось  в  чорному  діловому  любить  ходити.По  тій  жінці  можна  було  звіряти  годинник  8.55  на  табло.Від  скуки  навіть  не  починаючи  братись  до  роботи  почав  спостерігати.Виходить  з  мішком  корму  і  тарілками  в  мішку  тримаючи  то  на  плечі  і  з  чорним  пакетом ( там  кості  для  псів  купа  костей  він  вже  то  прохавав).Пси  вітають  її  голосним  гавкотом  , коти  теж  прибігають.Починається   забава.Кожного  погладить  , перевірить  чи  нема  кліщів.Коли  і  коти  поїли  вона  якимось  жестом заставила  розійтися  цей  мітинг.Висипала купу  пшениці  і  прилетіли  голуби  , а  сама  милувалась  ними  сидячи на  лавці.Раптом  почувся  крик  з  вікна  голос  істеричний  противний.
- Ти  блять  курво  якого  тут  порозводила  вони  потім  срають      нам  потім  спокою  небуде і  так  дальше  типу  вони  тут  всіх  зжеруть..Маразм …
Жінка  не звернула  ніякої  уваги  на  крик  а  продовжувала  милуватися  своїми  улюбленцями..
 Ігор  ледве  втримався  шоб  не  вийти  з  майстерні  і  не  послати  нахуй  не  сказати  їй  шо  думає.  Їбать   сука   ****ь  стара.Як  такі  люди  мене  нервують  скажи  мені  вона  тобі  мішає  чи  шо.Скучно  їй   сука  пенсіонерка  комсомолка  блять  от  і  шукає  до  чого  би  то  доїбатися  цілий  день  нічо  неробить.Тут  Ігорю  згадалася  пісня  братів  Гадюкіних  «Боже  недай  дотєнути  до  пенсії».Внатурі  а  шо  зі  мною  буде  років  через  20 .Хоть  би  блять  недожити  до  тої  ***ні.Добре  я  ше  можу  робити  а  як  не зможу..Небуде  кому  сука  з  моргу  забрати.Вася  , Толік  та  ті  кончені  за  собою  подивитися  неможуть  небуде  мене  так  небуде  кому  з  моргу  забрати  тупо  блять  закопають  як  собаку  навіть  хреста  непоставлять (Ігор  навіть  не  догадувався  що  він  абсолютно  правильно  з  точністю  Ванги  і  Кашпіровського  побачив  картину  власного  кінця  , але  про  це  напишем  пізніше  шоб  було  цікавіше  читати)
         Роздуми    перервав  голосний  стук  в  вікно.Шо  то  блять  за  кончене  так  стукає.Відкриваючи  побачив  п’яне  рило  Толіка.Їбальник  його  під   лівим  оком прикрашав  величезний  фінгал  на  піврила.Їбать  подумав  Ігор  ох  нехуйово  того  підераса  переїбали  нажерся  вчора  нехуйово  як  все  і  певно  тормозив)
    Толік  був  аватаром  який  спився  в  0 , до  ручки , до  усрачки.Зморшки  на  рилі , синяки  під  очима , вічно  немите  лице  розпатланий  з  довгим  волоссям.Пейзаж  додавали   джинси  кольору ( самі  джинси  певно  забули як  же  вони  виглядали)  болота ( нераз  в  сраку  залиганий  спав  в  болоті  чи  в  калюжі), така  сама  сорочка.Жив  як  і  Ігор  сам (Ігорю  завжди було  дивно  як  він  ше  не  здох  , не  проїбав  власної  однокімнатної  квартири  яку  йому  колись  купили  батьки  шоб  здихатися  його , шо  він  взагалі  їсть  , як  живе.)Жив  Толік  як  кожний  порядний  аватігер  з  того  шо  випросить  в  своїх  багато численних  знайомих  деколи  як  була  повна  жопа  то  збирав  бутилки  і  макулатуру  але  то  було  в  випадку  крайньої  жопи  невигідна  то  ***ня.Ігор  його  частував  ради , скуки  ради  забави  шоб  повеселитися  з  його  піздьожі  , а  як  надоїдав  то  виставляв  нахуй  з  буди.
- І  шо  хто  тобі  так  уїбав?Певно  добре  ти сука  пяна тормозив.
- Та  мусори  доїбалися  шо  я  п’яний  я  не витримав  одному  жирнорилому  уйобку  дав  в  ніс  він  впав  тут  ше  2  на  мене  напали  піздєц  я   рубався.
- Ігор  посміюючись  «А  собака  на  тебе не  напала» і  шо  було  дальше?
- Та  нічо  дали  мені  добрих  піздюлєй  піздєц  бля  всьо  болить  ***ово  як  бля..
Ігор  голосно  сміявся  з  його  піздьожі.Толік  почав  ( доречі  неспеціально  голосно  гикати).Ігор  сміявся  ше  більше.
- Давай  якись  чекушняк  йобнем  ***ово  піздєц  бля  ото  вчора  вїбав…
- Ладно  блять  на  тобі  тридцятник  ****уй  медоф  принеси  поняві  шось  загризти?
Водка  пішла  ***ово  з  кашлем.Ігор  небув  алкашем  але  випити  любив  шоб  стало  тепліше  в  крові  , завжди  всі   в  його  ПТУшній  молодості  дивувалися  його  витривалості  до  алкоголю , (стояв  на  ногах  і  міг  іти  хитаючись  більш  менш  тверезо  думати  коли  всі  лежали).
      Вигнавши  Толіка  шоб   незайобував  своєю  піздьожжю  включив  радіо ..Як  би  не  крутив  коліщатка  радіо  всюди  потрапляв  на  попсу  нашу  чи   американську  від  якої  його  тушнило.Нарешті  найшов « Би 2 – Полковник».Ех  «Брат , Брат 2» нормальне  кіно  хоть  шось , колись  раз  в  100  років  москалі  можуть  шось  людське  зробити .Заїбали  сука  коли  не  включаю  ящик  повно  кончених  мєнтів , спецназівців ,  бандитів всякої  решта  ***ні.97% кацапських  фільмів  пародія мавпування  приємних  американських.Брат  2  тоже    бойовик  ну  шось  в  ньому  є  а   всьо  решта  кацапського  лайно  собаче.
   Треба  братися  до  роботи.Шо  там в  мене  сьогодні.Пять  дамських  три  чоловічі..Нуу  стопядесять  сьогодні  буде  якшо  встигну  піздєц  яке  всьо  тут  бля  геморойне.Хоча  Ігор  був  хорошим  майстром  заробляв  недуже  70%  забирав  начальник  який  приходив  кожен  день  і  взагалі  контролював  зайобував  як  міг  Ігор  часто  ледве  стримувався  шоб  непослати  нахуй  харив  його  погляд  коли  заходив  в  майстерню  і  шукав  очима  до  чого  би  то  доїбатися .Терпів роками тому  шо  привик  до  тої   роботи , до  свого  стилю  життя.Розумів  шо  може  бути  ліпше  а  може  і  гірше  почував  сам  себе  господарем  хоч  неміг повністю   робити  чого  хоче.
     Встиг   зробити  і  віддати  4  дамські  і  чоловічі  отримати  ше  7  замовлень  назавтра  , коли  в  вікно  знов  постукали.Ну  ясно  то  Вася  той  все  приходить  в  обід.З  тим  чуваком вони  були  приятелями  Ігор  його  поважав.Вася  робив  дворніком  причому  хуюватим  міг  забити  на  всьо  і  весь  день  ****іти  з  Ігорем  попиваючи  водку.Якогось  дива  йому  то  прощали.Розказував  як  служив  в  армії  в  афириці  на  аеродромі ,як  їздив  на  заробітки.Заодно  працював  сторожем  на  стоянці  чесно  там  спав.Вигляд  навідмінно  від  Толіка  був  акуратніший ( Васю  ше  терпіла  жінка ) хоть  за  собою  недуже  дивився.Був  небритий  з  неприємним  запахом ( нечасто  чоловік  мився  чушок  їбаний  думав  Ігор) довгий  як  дядя  Стьопа  мужик.З  ним  піздіти   було  приємніше  хоть  деколи  зайобував (як  не шариш  в   ремонті  шкарів  ні***  нахуя  лізеш  помагати  ).Незважаючи  на  всі  його  недоліки  часто  розказував  цікаву  хуйню  яка  Ігоря  забавляла. «От  як  я  в  Африці  служив  нас  поставили  в   наряд  якесь  африканське  село  охороняти  я  негритянку  жінку  їхнього  вождя  виїбав  втіхаря  в  джунглях  , мене  тоді  якась  хуйня  отруйна  в  голу  спину  вкусила  3  місяці  в  госпіталі   лежав».А  коли  я  охранніком  робив  раз  то  в  мене  забор  спізнили  вигнали  за  то  з  роботи.
   Того  дня  Вася  жалівся  на  свою  жінку  як  вона  його  заїбала  шмара  стара  шо  їбати  її  вже  нехочеться ,худе  блять  одні  ребра , ні  сіськи  ні  піськи  одна  арматура , як  вона  його  зайобує  чого  мало   бабла  в  хату  приносить, а  сама  курва  їбана  ні***  по  хаті  неробить  нігде  не  працює  і  корми  її, хоть  би  жопу  нормальну  відростила.Робота  ішла  нормально  Вася  встиг  вже  2  рази  збігати  за  фляшкою.В  Ігоря  був  дар  самого  Юлія  Цезаря  міг  пити  , працювати , і  слухати  казки  водночас.
- Слухай  Вася  а  шо  то  за  жінка  шо  котів  псів  годує?
- ТА   я  її  тоже  бачив.Шо  я  тобі  скажу.Гарна  неспорю  але  кажуть  йобнута  нізким  необщається  , нігде  неробить  ***  його  знає  з  чого  вона  живе , мєнти  до  неї  недавно  заходили  та  кашолка  стара  заяву  накатала.
- Понятно , понятно.
Ігор  подумав  як  би  то  познайомитись  з  нею  поближче.І  знову  згадалася  вчорашня  гостя.От  би  з  тою  дівчиною  жити  вдень ,  а  та  красавіца  хай  вночі  приходить.Нє  не привалить  мені  більше  таке  щастя. 
     Робота  добігала  до  кінця  заходили  клієнти  клієнтки  забирали  роботу  якою  були  задоволені , лишали  нові   шкари.Пішов  Вася  тосуватися  на  свою   стоянку  хоч  до  його  зміни  лишалося  2,5  години.
     Ігор  помився  закрив  буду  і  пішов  додому  до  своїх  домашніх  проблем.По  дорозі  купив  кефіру , моркви , бульби , цибулі , буряка і  буханку  чорного  хліба.Треба  сьогодні  борщ  зварити  думав  він  , а  то  ніфіга  нема  жерти  хіба  яйка  жарити.Після  вирішення  домашніх  проблем  втикнув  ящик.Цикав  канали  але  ні***  цікавого   найти  неміг.Так  то  я  бачив ,то  кацапська  хуйня , реклама , реклама , ше  раз  реклама  та  ну  в  пізду  ніхуя  цікавого  я  не  найду  спати  треба.Заснути  неміг  згадував  вчорашній  сон  свою  нічну  гостю  думав  чи  прийде  вона  чи  ні.Думки  недавали  заснути , знову  врубав  ящик.На  1+1  в  анонсі  прочитав  шо  зараз  буде  іти  «Сафо».Так  анонс  помоєму  колись  бачив в  кінотеартах  йшов   нехуйовий  зразу  видно  по  рекламі  фільм  кольоровий.Колись  кліп  бачив  та  як  її  з  довгим  чорним  волоссям  «Знаєш  як  болить».Певно  про  любов  кіно  так  невиспимся  але  блять  точно  глянем  внатурі  прикольний  фільм повинен  бути.
  Ох  їбать  яка  краса   ото  Греція  блять  як  казка.Ех  піздєц   блять  ото  люди  мають   бабло  живуть  їздять  світ  бачать.А  шо  я  блять  маю  місце  блять  в  буді  як  собака  і  шкари  йобані  цілий  день  сука  шкари.А  на  шо  зарплати  вистачає  заплатити  за  хату  , купити  жерти  лахи  і  2  рази  в  кабак  сходити.Піздєц  сука.Ех  мені  би  таку  бабу  як  та  біла  гаряча  пристрасна  я  би  її  до  другої  точно  би  не  ревнував.В  рижої  блять  такий  самий  колір  як  та  шо  в  сні  приходила  більше  ні***  неподібні.Мдяя  шкода  ту  білу  весела  вона  вміла  радуватися  життю  шкода  шо  так  вийшло.А  рижа  сука  зразу  до  нього  полізла.З  горем  пополам  і  головою  повною  думок  Ігор  нарешті  заснув.Снилося  шось  приємне , кольорове , хоча  пригадати  що  саме  він  неміг.
    Злоїбуча   чорна  точка  ше  була  дуже  далеко.Хоча  тепер  вона  стала  виглядати  як  вертикальна   чорна  лінія.І  як  я  взагалі  прожив  то  йобане  життя?Та  вроді  сильно  ***ового  нікому  не зробив  жив  блять  як  всі.А  шо  я  мав ?Та  ніхуя  я  блять  немав  хату  і  то  знімав  ні  бабла  ні  батьків  ні  кєнтів  нормальних.Олю  піздєц  як  шкода.Та  вся  хуйня  через  мене  блять  ,  через  мене.Сука  таку  людину  погубив  як  я  міг  так  з  нею  поступити  як  же  я  міг.Агнеса  проклята  глядь  всьо  вона  вона  курва  підбила  мене  на  гріх.Нахуя  ну  нахуя  як  в  мене  всьо  було  ше  почав  шось  мутити.Тепер  відчуваю  ні  ту  не  побачу  ні  ту.Шкода  блять  навіть  зараз  Ігор  відчув  сильний  біль  в   серці.Ех  побачимо  блять  галіма  хуйня  сталася  але  я  дальше  існую  так  шо  треба  йти  блять.
   Допотопний  мобільний  телефон  голосно  на  всю  хату  задзвонив.Ну  знов   блять   знов  знов  і  знов.Знов  треба  вставати  і  піздувати.Кожен   день  той   йобаний  сигнал  сука  ну  як  вже  дістало  як  я  хочу  положити  на  роботу  ***.Нє  блять  треба  піздувати  бомжом  стрьомно  бути  або  просити  як  той  кончений  Толік.
  Золотавий літній захід  сонця.Блаженна  теплота.Поле  рівнина  все  покрите  різними  квітами.Найбільше  Ігор  побачив  червоних  польових  маків.Йшовши  по  стежці ( нехотілося  руйнувати  такої  краси)зустрічалися біло – жовті ромашки ,якісь  сині  квіти,  (бачив  але  не знав  як  називаються), був  тут  і  звіробій , також  запах  вловлював  мелісу  м’яту , чебрець.Всюди  дзижчали  бджоли  збираючи нектар.Ігор  побачив  в  небі  ластівку , чув  приємні  пташині  співи  які  розслабляли  і  радували.І  знову  блять  знову  думав ..Хаха  то  зразу  і  сон  і  не  сон  якась  середня  ***ня  всьо  блять  реально  як  в  кольоровому  фільмі  з  ящика  , навіть  відчуваю  запахи.Шо  буде  дальше  я  не здох  то  точно.Зараз  я  побачу  свою  красавіцу  вже  місяць  про  неї  думаю.
    Але  скільки  би  Ігор  не  ішов  по  стежці  скільки  би  не  милувався  краєвидом  нікого  небуло.Попереду  побачив  озерце  посеред  поля  і  вирішив  прямувати  до  нього.Пісок  вода  тут  відчувалося  прохолодно.Дивно   камиш  квакання  жаб  риба  ради  забави  підстрибує  вгору  і  знову  ниряє.Блять  де  би  я  таке  побачив.
….Тут  Ззаду  відчувся  легкий  дотик  піря….
   Ігор  вже  недуже  дивувався а  лише  посміхувся.
   - Ну  привіт  красуня  мій  ангел  мрія  моя ..Як  ти  думав  ти  уже  не прийдеш  думав  блять  шо  нанюхався  ***ні  тай  нафантазував  тебе…
      Жінка  була  така  ж  приваблива , сексуальна.Замість  відповіді  обняла  Ігоря  і  пристрасно  поцілувала.Солодшого  поцілунку  небуло  ні  в  кого.Ігор  довго  цілував  її  пив  нектар  її  губ , цілував  шию  груди  і  знову  її  солодкі  вуста.лягли  на землю  і  почали  ніжно  кохатися  на  гарячому  піску.
…….Знову  надпотужний  оргазм  здається  вони  закінчили  одночасно.
   Довго  після  цього  лежали обезсилені і  дивились  один  одному  в  очі.Очі  великі  чорні  як  земля  нема  кращих  в  світі  очей  небачив  я  таких.
     Небесна  істота  повільно  піднялась  і  взлетіла  в  повітря , знову  чарівна  усмішка  і  помах  руки  з  довгими  чорними  нігтями  на  прощання.
Повне  розслаблення.Ігор  відчував  що  він  вже  не  спить  хоча  ще  не  напружив  ні одного  мязу  свого  тіла.Думок  взагалі  небуло  скоріше  повільний  відхід  від  пережитого.Хотілося  просто  лежати  і  насолоджуватися  пережитим.Гармонію  перервав  злоїбучий  блять  кінчений  звук  будильника.Ну  сука  ну  блять  як  я  хочу  розхуярити  той  їбаний  апарат.Нахуй  мені  він  всрався  шоб  начальник  дзвонив?Як  би  небуло  потрібно  піздувати  кайфу  більше  небуде.
І  шо  то  за  ***ня?Здається  шо  якась  величезна  чорна  хуйня  в  чорному  балахоні.Смерть  сама  сука  її  так  малювали  блять  цікаво  а  косу  має.А  нахуя  я  ітак  вже  мертвий  і  відчуваю  шо  ше  довго  може  вічно  буду  при  свідомості.Блять  всьо  одно  далеко  і  всьо  одно  недійду  скоро  якби  я  нестарався  тут  вже  блять  нема  годинника  поки  всьо  блять   не передумаю  хуй  туди  дійду  так  підказує  інтуїція.Оля  добра  навіть  ненормально  добра  ніжна  красива.Чого  я  її  кинув.Я  її  загубив то  всьо  блять  через  мене  сука  через  мене.А  тому  шо  та  рижа  курва  заставила  зробити  вибір.А  якби  я  лишився  з  Ольою.З нею  було  добре  класно  і  вона  була  біля  мене  завжди.А  Агнесса  то  була  бомба  мене  розривало  від  неї  і  обіцяла  бути  зі  мною  тільки  я  засну.От  ідіот  я  йобаний  зробив  вибір  в  користь  неї , після  того  бачив  її  лиш  раз.Покинула  мене  несподівано.
Ранок.Замовлень  було  мало  тому  Ігор  задумано  виглядав  в  своє  віконечко  майстерні.Дивився  на  в’ялий  рух  на  вулиці..8.00.Чим  би  себе  зайняти.Попса  йобана  знову  пищала  по  радіо.Нехотя  взявся  до  роботи.Робота  явно  неклеїлася  роздуми  перервав  стук  в  вікно  коли  відкрив  в  ніс  вдарив  запах  різкого  перегару.
- Шо  ти  уйобище  як  воно.Та  не  пізди  не  пізди  на  піздуй  за  чекушкою..
   Горілка  знову  пішла  паскудно  хоч  розігнала  кров.8.50  так  ну  ше  чуть  Оля  буде  вже  коти  пси  повільно  збираються.Почувся  радісний   гавкіт  собак.Жінка  розклала  тарілки , багато  тарілок  і  почався  бенкет.З  вікна  знову  почувся  старческий  голос…
- Ти  сука  йобана  вже  заїбала  блять  своїми  котами  псами  бля  вони  тут під  хатою  срають  блять.Зїбала  блять  разом  з  ними  бо  спущуся  переїду  сука.
Оля  не звертала   уваги  на  потік  матюків  та  погроз  а  продовжувала  годувати  тварин.
- Та  я  зара  міліцію  сука  викличу  ти  мене  заїбала  курва  ти  йобана.
     Тут  Ігор  того  не витримав. Вийшовши  з  майстерні  він  попрямував    до  місця  конфлікту.
- ТИ   блять  курва  стара  сама  закрий  їбло  бо  зараз  прийду  і  тобі  закрию.Ти  якого  ***  на   неї  кричиш  вона  блять  тобі  мішає  чи  шо.
- Ти  блять  уйобок  сапожнік  кінчений  міліцію  зара  викличу  вас  2  заберуть.
- Так  ****ь  стара  або  ти  зараз  закриваєш  їбальник  або  я   блять   тобі  вікно  розхуярю.
І   в  доказ  своїх  слів  підняв  з  землі  добру  половину  цегли.Бабка  зі  страху  закрила  вікно.Ігор  підійшов  почав  гладити   собак , собаки  лащились  до  нього  хотіли  бавитись  з  ним.
- Не  треба було - сказала  жінка  і   мило  йому   посміхнулась.Вона  стара  і  вже  не  зміниться.
- Та  вона  мене  вже  реально  заїбала  кричить  блять  кричить.Вдома  сидить  скучно  нема  до  кого  доїбатися.
- Все  одно  не  треба  було.І  мило  посміхнулась.
    Ігор  не знав  про  що  далі  говорити  з  цією  красивою  жінкою  яка   йому  явно  подобалась.Набравшись  сміливості  сів  поряд  з нею  на  лавці.Жінка  не  звертала  на  нього  уваги.Собаки  і  коти  наївшись  пішли  по  своїх  справах.І  як  вони  один  одного  не  зжерли  за  кусок  хліба  думав  Ігор  людей  би  так  кормили  точно  один  одного  давно  би  захуярили  люди  ділитися  по  суті не вміють  хто  сильніший  той  правий…Оля  дістала  з  пакета  пшеницю  і  кинула.Зразу  прилетіли  голуби , горобці , синиці , та  інші  птахи.Оля  сиділа  як  завжди  мовчки  не  звертаючи  увагу  на  Ігоря.
Лиш  коли  викинула  останню  пшеницю  почала  збирати  котячі  тарілки  ,  мішки  з  їжею.Ігор  взявся  їй  допомагати.
- Поможи  донести  додому  -  сказала  Ольга.
- Добре  тихим  голосом  ум’явшись  відповів  він.
Взяшвши  легкий  пакет  пішов  разом  з  нею.Заходь  тихо  сказала  вона.А  бідно  живе  думав  Ігор  зайшовши  в  дім  все  старе  ремонт  давно  зробити  варто.Вдягається  скромно  грошей  нема  напевно  все  на  корми  витрачає.
- Іди   чаю  тобі  зроблю.
І  кухня  стара  ше  советська  подумав.Побілку  давно  треба  міняти..Чай  був  чорний  міцний.
- Дякую  тобі- і  по  милому  білому  обличчю   заграла  усмішка.Ігор  сам  заставив  себе  усміхнутися  хоча  на  душі  чогось  було  сумно.
Чай   пили   мовчки.Ігорю  хотілося  багато  чого  спитати  але  сором’язливість  не дозволяла  йому.Допивши  чай
- Ну  я  піду  робота  почервонівши  скзав  чоловік.
- Так  Так  і  знову  посміхнулась  своєю  милою  усмішкою.
  На  вході  в   майстерню  його  чекав   постійний  клієнт  Толік.Нечекаючи  на  його  піздьож  Ігор  зразу  дав  гроші .****уй  давай  ****уй.Сівши  думки  роїлись  в  голові  міняючи  одна  одну  зі  швидкістю  світла.Як  можна  жити  так  бідно?Звідки  вона  бере  гроші  на  корми?Помагає  хтось?ХММММММ?
    Чекука  пішла  добре.Ігор  не звертав уваги  на  стандартні  піздьожі  Толіка  як  йому  ***ово  після  вчорашнього   ля ля  ля  тю  тю  тю  де  гроші  дістати.
       *** Думки  взагалі  недавали  взагалі  взятися  до  роботи.Оля  , Агнесса , знов  Оля , знов  Агнесса  голова  почала  боліти.Вася  його  випадково  знервував  сказавши  коли  він  буде  робити  взуття..
- Пішов  нахуй  поняв  я  сам  вирішую  коли  робити  коли  нє  будеш  тут  ****іти.
         Вася  сказавши  шо  коли  в  нього  нема  настрою  нє***  на  других  кидатися  і  пішов.Думки  знову  недавали  спокою.Оля  затемнила  злегка  собою  Агнессу.Оля  була  реальна  близька.Агнесса  була  з  одного  боку  реальною  а  з  іншого  а  чи  вона  взагалі  існує?А  Оля  була  близшою  мала   навіть  адресу  і  чарівну  добру  посмішку  порівняно  з  різкою  сексапільною  красою  небесної  істоти.Може  би  то  самому  до  неї   зайти?А  як  додому  більше  непустить?А  чого  це  непустить  ніби  блять  нормально  до  мене  ставиться)Може  би  то  продукти  купити  і  знов  до  неї  зайти?Робота  йшла  повільно.Агнеса , Оля , Агнеса , Оля , знову  Оля  , знову  Агнеса.БЛять  я  так  йобнуся  думав  Ігор .Ради  якихось  галюніків  під  клеєм  недумати  про  хорошу  жінку  пішло  всьо  нахуй  бля.О  блін  а  якби  я  після  роботи  до  неї  прийшов  купив  би  якогось  торта , кави , вина , ковбаси!Чогось  думаю  шо  прийме  мене  а  шо  я  одинокий  вона  судячи  по  всьому  така  сама   ясно  діти  то  вже  пізно  хоть  на  старість  сам  небуду.
        За  4  години  Ігор  встиг  зробити  одну  пару  взуття.Приходили  клієнти  влаштовували  йому  розйоб.Ігор  не вступав  в  перепалку  лиш  усміхався.Думки  не  покидали  його.Закрив  майстерню   за  годину  до  кінця  зміни.В  магазині  думки  його  блукали  який  би  то  купити  торт  яке  вино.Ігор  дивувався  власній  сміливості.Ніколи  в  житті  ше  не  ходив   до  жінки  в  гості  брало  хвилювання.З  іншого   боку  не знати  чого  відчував  шо  все  буде  добре.ОТ  знову  хвилювання  коли  стукає  в    двері ( в  квартирі  небуло  дзвінка  і  домофону).Чути  кроки  зрозуміло  шо  вона  дома.Відкривши  двері  жінка  побачивши   Ігоря  також   почервоніла.Мовчанка  продовжувалась  майже  2  хвилини.
- Заходь  - ледь  тихо  сказала  Оля  червона  як  рак  відкриваючи  вдері)
Ігор  зайшов  повільно  минувшись  також  червоніючи  і  попрямував  зразу  на  кухню.Дістав  вино  торт  ковбасу.
- Так  багато  всього  сплеснула  руками Оля.
- Та  ладно  поїмо.
Оля  поставивши  кипяток  на  чай  поставила  5  тарілок  на  стіл  і  2  склянки.Ігор  порізав  ковбасу , хліб  , торт.Їли  пили  мовчки  перекидаючись  незначними  фразами  обоє  були  людьми  всидливими  і  явно  для  обох  це  було  вперше.
Ігор  перший  не витерпів  і  заговорив  багато  питань  в  нього  назбиралося , а  встидливість  з  часом  ставала  все  меншою.
- Ти  шо  сама  так  і  живеш  ні  батьків  ні  родичів  ні  братів  сестер  немаєш?
- Один  дядько  є  мені  помагає  більше  нікого  нема  червоніючи  відповіла  Оля.
- (так  само  як  і  я  подумав  Ігор  тоже  сам  як  гімно  серед  поля)
- Тварин  любиш  сказав  чоловік  думаючи  про  шо  говорити.
- Так  вони  хороші  добрі  тебе  не  вдарять  зла  тобі  не зроблять .
- Та  вони  всі  файні  ласкаві  бавитися  хочуть  сказав  Ігор  лиш  би  підтримати  розмову  але  Оля  мовчала  і  мовчки  мініатюрними  ковтками  потягувала  вино  зі  склянки.
Тем  для  розмови  знову  нестало  обоє  знову  мовчки  сиділи.Оля   почала  прибирати  тарілки  зі  столу.Кров  Ігоря  вино  зробило  гарячою  м’ягко обняв  Олю  ззаду  і  ніжно  поцілував  в  шийку.Навіть  ззаду  він  побачив  як  її  щоки  знову  почервоніли.Оля  несподівано  обернулась  і  їх  вуста  злились  в  пристрасному  поцілунку.Взявши  Ігоря  за  руку  вона  повела  його  в  свою  єдину  кімнату.Поки  жінка  пробувала  дістати  постіль  і  постелити  ліжко Ігор  її  обнімав  і  цілував  в  шийку  в  тімя  , коли  оберталась  до  нього  то  в  губи  в  щоки  в  лоб.Ольга  невитримала  і  просто  скинула  з  себе  одежу.Ігор  Цілував   її  маленькі але  явно  збуджені  груди.Було  чутно  її  збуджений  стогін.Скинувши  з  себе  одяг  став  на  коліна  і  поцілував  животик  пупок.Ольга  не витримавши  скинула  з  себе  весь  одяг  і  лягла  на  не розстелений  диван    широко  розсунувши  ноги.Ігор  ввійшов  в  неї  різко  вона  аж  ахнула.Рухався  все  швидше  і  швидше  поки  не закінчив  всередину.Слів  небуло  потрібно  2  замкнутим  людям  Ольга  дістала  з  шафи  стару  ковдру  накрившись  нею  обоє  заснули  в  обіймах.
 Небо.Всюди  голубий  колір.Внизу  з  висоти  пташиного  польоту  видно  землю  будинки  видно  як  люди  бігають  туди -  сюди  як  мурахи.Йти  було  якось  на  диво  легко  відчуваєш  себе  птахом  над  птахами  не  ідеш  а  таке  враження  що  летиш  будь  який  рух  давався  легко  без  трудностей.Ну  блять   знову  3  раз  подумав  Ігор  зараз  я  спитаю  нарешті  хто  вона  і  чого  їй  треба  аж  цікаво  блять.Десь  далеко  почувся  жіночий  приємний  сміх  Ігор  поплив  туди.Зявилась  Агнесса  така  ж   сексуальна.Ігор  хотів  спитати  але  слова  стали  комом  в  його  горлі  нижня  плоть  зразу  затверділа.Агнесса  ніжною  рукою  піймала  її  і  ніжно  затиснула  Ігор  млів  від  задоволення.Потім  ніжно  штовхнула   його    Ігор  упав  на  спину  і  зразу  сіла  зверху.рухалась  швидко  вперед  назад  чоловік  млів  від  задоволення.Злізши  з   його  збудженого  пеніса  стала  облизувати  його  язиком.Потім  сіла  знов  на  його  але  спиною  до Ігоря.Відчуття  були  такі  ж  приємні  але  інші.Ігро  закінчив  всередину  сперми  було  як  в  слона  здавалось  наповнив  її  до  країв.Лежали  мовчки  бік  о  бік  дивлячись  один  одному  в  очі.
-Я  бачу  ти  найшов  собі  іншу  раптом  сказала  вона  приємним  ,але  твердим  голосом.
-Хто  ти   , шо  ти  якого  ***  ти  до  мене  приходиш.Нє  мені  приємно  але  я  ніхуя  нерозумію  чи  то  реально  чи  я  блять  обнюхався  клею.
-(Знову  легкий  приємний  сміх) Я  зразу  і  реальна  і  нереальна  я  просто  з   іншого  світу.Я  СУккуб  моя  велика  радість  і  моя  печаль  моє  прокляття.Колись  я  мала  багато  чоловіків  була   багата  могла  задовільнити  мала  рабів  могла  задовільнити  будь  -  яку  свою  примху.Я  Одружилась  але  мала  повно  коханців  а  мій  старий  чоловік  закривав  на  це  очі.Багатство , слава , дорогий  одяг , краса , брильянти , замки , купа  поклонників  коло  ніг.Як  все  ж  швидкоплинне.Кажу  моя  радість  моє  прокляття  я  тепер  приходжу  в  сон  до  самотніх  чоловіків  і  тягну  з  них  сексуальну  енергію  на  ній  і  живу  інакше  піду  в   небуття.А  ти  сильний  ти  витримав   вже  3  побачення  всі  помирали  від  виснаження  ще  на  1  навіть  нічого  непамятали.А  ти …Ти  Аномалія.
- Чого  так  блять - спитав  Ігор.
-В  тобі  повно  сексуальної  енергії  і  вона  відновлюється  дуже  швидко  сказала  Агнесса.Ти  істинно  аномальний  я  ще  такого  небачила.
-Ох  ну  ні***  собі  сказав  Ігор  ніколи  би  блять  не подумав.
Ще  довго  вони  розмовляли  , точніше  говорила  Агнесса  а  Ігор  все  слухав  слухав  слухав.Розказувала  про  рицарів  замки  , війни  свою  смерть  від  розриву  серця.Ігор  спитав  а  що  після  смерті , але  істота  відповіла  що  немає  права  такого  казати.Розказувала  як  міняється світ  як  людям  стає  жити  легше  хоч  по  суті  він  ні каплі   незмінився  все  ті  самі  багаті  бідні  , багаті , революції  війни , а  нічого по  суті  німіняється.
Знаєш  мені  нагорі  сказали  що  моє  прокляття  кінчиться  коли  я  найду  собі  пару  тоді  я  буду  з  ним  вічно.Судячи  по  всьому  це  ти.Ми  зможем  бути  вічно  разом  нам  дадуть  особняк  будем  вирощувати  овочі , садити  квіти , і  займатись  сексом.Ми  будем  вічно  і  нам  буде  добре.Але ти  мусиш  кинути  ту  шмару.
-А  ні***  сказав  Ігор  ти  для  мене  блять  сон  сука  галюцинація  а  вона  реальна.Вона  добра  за  тваринами  дивиться  приємна.
- А  я  шо  погана  образилась  жінка.
- Ні  ти  бомба  але  ти  як  сон  як  шось  нереальне  блять  розумієш.
- Я  буду  приходити  до  тебе  кожної  ночі   ми  будем  разом  покинь  її   сказала  вона
- Я  незнаю  …
- Покинь  кожна   день  ти  будеш  жити  своїм  життям  а  ніч  буде  нашою  тільки  нашою.
- Добре  кохана  добре .
Агнесса  ніжно  обняла  його  він  відчув  пружність  її   грудей  її  збуджені  соски.Вони  знову  кохались  потім  ще  раз.Задоволення  було  нереальне  нічим  незрівняне.
- Ти  кинеш  її  ти  будеш  зі  мною  спитала  вона
- Так  я  зроблю   те   що  ти  просиш  відповів  Ігор.

Ранок .Вперше  в  своєму  житті  Ігор  прокинувся  разом  з  жінкою.Згадуючи  Агнессу  Ігор  дивився  на  спляче   приємне  обличчя  Олі.Покидати  її  явно  нехотілося.Повільно  вставши  щоб  не розбудити  Олі  пішов  на  кухню  готувати  2  кави.Поцілував  Олю  в  губи  від  чого  вона  прокинулась  і  чарівно  усміхнулась.Пішли  на  кухню  снідати.Оля  мовчала  практично  неговорила.Ігоря це  засмучувало  розуміючи  що  вона   чогось  встидається.Повільно  пішов  на  роботу  вже  з  вікна  своєї  буди  знову  спостерігав  як  вона  годує   тварин.Потік  думок  не переривався  знову  Оля , Агнесса , Агнесса , Оля.Знову  дивився  як  Оля  годує  тварин  і  йому  було  приємно.Прийшов  Толік.
- Нормальну  бабу  собі  найшов  я  би  сам  виграв  ..
- Піздуй  за  чекушкою  грун  блять.
       Життя  Ігоря  з  того  часу  набуло  нових  барв.Вже  2  тижні  жив  з  Олею.Добре  коли  вдома  є  жінка  домашній  затишок.З іншого  боку  Оля  була  мовчазна  говорила  рідко  таке  враження  якби  вона  докладала  неабияких  зусиль  щоб  сказати  хоч  слово.Готувала  вона  теж  досить  скудно  рідкий  дієтичний  суп  або  кашу.Ігор  сам  собі  готував  і  то  краще.Секс  ставав  все  рідшим  і  гіршим  жінка  встидалась  сама  себе…Агнесса  більше  не  приходила.Ігор  не знав   чи  варто  переносити  речі  , почував  себе  ні  туди  ні  сюди.Самому  жити  було   скучно  одиноко , але  й  в  цьому  домі  йому  стало  сумно…
Темно  ніч.Ігор  небачив  нічого  були  відчуття  ніби  десь  біля  води.І  дійсно  ідучи  він  забрів  в  воду  відчувалась  приємна  прохолода.Як  добре  шо  комарів  нема  блять  а  то  би  зажерли  мене  нахуй.А  де  Агнесса  блять?І  дійсно  вона  зявилась  нависаючи  злегка  над  землею.Ігор  невзмозі  повністю  милуватися  її  красою , проте  милувався її  обрисами  її  фігури , чорні  очі  блистіли  в  темряві , великі  чорні  крила.
- Зразу  скажу  це  наша  остання  зустріч   я  прийшла  попрощатися  сказала  жінка.
- Чого  так  ?
- Ти  ж  найшов  собі  іншу як  там  вам  живеться – засміявшись  своїм  приємним  смішком  - бачу  тобі   непогано  з  нею.
- Як  сказати  блять   з  тобою  точно  ліпше .
- Останній  раз  кажу  кинь  її  ми  будем  разом я  буду  приходити  до  тебе  весь  час  коли  ти  спиш навіть  після  твоєї  смерті  ми  будемо  разом.
- Ти  в  цьому  житті  був  зі  мною  будеш  і  після  смерті  я  це  влаштувати  можу.В  нас  буде  особняк  біля  моря  сад  з  купою  фруктів.Ми  зможем  сидіти  і  спостерігати  за  заходом  сонця.ТИ  небачив  ніколи  захід  сонця  над  морем – усміхнулась  вона – ти багато  втратив.Коли  нам  буде  нудно  ми  зможем  піти  в  гості  до  таких  як  ми  ті  шо  любили  один  одного  за  життя  і  там  живуть  щасливо.
- Заманчиво  блять  сказав  Ігор.
- Треба  попрацювати  над  твоїми  манерами.Ти  мусиш  кинути  ту  білу  ідіотку  .
- Вона  взагалі  добра  безбідна  тварин  любить то  шо  зажата  говорить  мало.
- Знаєш  кожному  своє  як  писало  на  воротах  німецького  концлагєря.Я  незбираюся  тебе  ше  з  кимось  ділити.Я  надіюсь  бути  вічно  з  тобою.
- Добре  я  піду  від  неї  буду  далі  жити  сам.
- Хороший  іди  до  мене.
Обнявшись  вони  цілувались  довго  і  пристрасно.Секс  знову  був  прекрасний.
- Памятай  якщо  ти  її  непокинеш  більше  ти  мене  не  побачиш.І  швидко  полетіла  вгору.
  Ігор  сидів  і  клеїв  чобіт.Поглядав  на  годинник  скоро  вже  8.50.Вже  3  дні  з  нею  не  жив.Прощання  було  надиво  безболісним  прийшовши  з  роботи   Ігор  сказав  вибач  давай  жити  окремо.Оля  нічого  невідповіла  тільки  легко  усміхнулась.Забравши  свої  речі  чоловік  мовчки  пішов.Хороша  жінка  думав  він  незважаючи  на  дивацтва  але  Агнесса  , Агнесса…
Хоч  він  і  покинув  Олю    Агнесса  все  одно  чогось  більше  не  приходила.


         8.53  дивно  Олі  шей  досі  нема  думав  Ігор   пси  коти  вже  стоять  чекають.Дивно  як  вони  одн  одного  не  зажерли.Девята  , пів десятої    дивно  Оля  сьогодні  просто  не вийшла.Ігору  було  дивно  і  шо  вона  там  робить  думав  він…З  вікна  він  побачив  натовп  людей.Інтересно  аж  і  чо  вони  зібралися.Роздуми  перервав  звук  сирени.Єбать  мєнти   , швидка  шо  за  ***ня  блять.Ігор  не  витримав  і  приєднався  до  натовпу  зівак.Почувши  про  що  вони  говорять  ледь  не  втратив  свідомість.
- Красива  жінка  ,  а  сама  себе  загубила  ужас.
- То  Оля  та  шо  псів  годувала.
Ігор  протиснувся  крізь  натовп.Калюжа  крові  , біла  голівка  ледь  трималась  тіла.В  грудях  почало  боліти  в  очах  стало  темно…
  Стеля  з  облупленою  штукатуркою.Ліжка – розкладушки.Білі  простині.Всі  пусті  тільки  на  одному  лежить  старий  дідуган  і  храпе. Ввішла  медсестра.З  великим  зусиллям  Ігор  піднявся.
- Я  довго  тут ?
- Десь  3  години  - сказала  медсестра  говорив  брєд  Агнесса  сука , Оля , Агнесса.
- Я  піду - сказав  Ігор  мені  легше
- Може  капельницю  вам  поставити  психіатра  покликати  ?
- Ні  дякую  відповів  чоловік  і  вийшов  з  палати.
В  грудях  відчував  біль  зір  був  поганим  була  злегка  порушена  координація  рухів.Як  п’яний  блять  подумав  чоловік.Вийшов  з  лікарні  дійшов  на  зупинку  і  сів  в  маршрутку. Вдома  зразу  ліг  спати.Снилась  Оля  з  переламаними  костями  йшла  до  нього  і  кричала  «Ти  винен  ти»  Ігор  втікав  від  неї.Прокинувся  хоч  невідкрив  очей  в  грудях  боліло  вставати  нехотілось…А  ти  де  Агнессо  сказав  подумки  чого  ж  перестала  приходити  до  мене?...
       Життя  в  Ігоря  пішло  звичною  чергою.Був  на  похороні  Олі  який  організував  її  дядько.Людей  було  мало  10  родичів  відчував  на  собі  їхні  ненависні  погляди.Похоронили  Олю  на  найближчому  цвинтарі  з  часом  навіть  поставили  пам’ятник. Ігор  часто  туди  приходив  доглядав  за  могилкою  часто  годинами  сидів  і  курив.Чоловік  вважав  себе  винним  в  тому  що  сталось.Так  життя  зовсім  незміни лось  .Дім  робота  телевізор.На  роботу  приходили  Вася  з  Толіком . Ігоря  вони  настільки  дістали  що  він  просто  їх  вигнав.
  Лежачи  в  ліжку  Ігор  думав  наскільки  його  все  дістало.Ех  Оля  Оля  я  тебе  погубив  а  могли  жити  спокійно  до  старості.Я  винен  в  всьому  я  ..Агнесса  сука  ти  ти  хоч  би  раз  прийшла  кинула  мене   певно  приходить  до  когось  іншого.Я  сам  вже  собі  здоровя  не бажаю  хоть  би  здохнути  скоріше  для  чого  я  живу.Сил  нема  блять.В  грудях  відчув  різкий  біль.Довго  крутився  на  ліжку  перш  ніж  заснути.
   Ігор  прокинувся  не  в   вліжку.Спочатку  чоловік  нерозумів  що  з  ним.Ходив  по  квартирі  з  якоюсь  ненормальною  легкістю.Ігор  пішов  на  кухню  щоб  зробити  собі  кави  але  рука  пройшла  між  предмет.Світилась  легким  білим  сяйвом.Шо  за  ***ня  блять ? подумав  він  як  каспер  блять  я  шо  здох..?Ігор  ходив  по  квартирі  ради  забави  проходив  крізь  предмети  , стіни.Пролетівни  в  свою  кімнату  побачив  себе  сплячим…Пробував  злитись  зі  своїм  тілом  якось  ввійти  в  нього  , але  марно.Я  внатурі  здох  йобана  в  рот  піздєц  блять.Але  ж  як ?Як  як  блять  мотор  здох  вночі.Вмер  блять  як  святий  якийсь.Думав  буду  колись  подихати  довго  боляче  , а  як  блять  вийшло.Ще  трохи  політавши  по  своїй  квартирі  чоловік  вирішив  вилетіти  на  вулицю.Свобода  це  почуття  не передати  відчував  себе  вільним  як  птах  літав  зі  швидкістю  звуку  по  всьому  районі  потім  по  місту  радів  новому.Бачив  що  літали  і  інші  душі  , повільно  плавно  та  заговорити  з  ними  не виходило.Знову   почуття  самотності.Еххх  класно  от  тільки  надоїло  вже…От  би  глянути  на  ЛАс  Вегас .З  цією  думкою  реальність  Ігоря  змінилась  під  собою  помітив  купу  вогнів.Йобана  в  рот  я  блять  в  Вегасі  їбать  ото  гон  я   так  поняв  де  захочу  там  і  попаду.Ігор  літав  по  місту  милувався  неоновими  вивісками , іномарками , залітав  в  кожне  казино  дивився  як  люди  програвали  в  карти ,  рулетку , кості.Напої  розносили  жінки  в  кольоровій  нижній  білизні.Ех  ото  блять  красуні!Жаль  шо  я  мертвий  і  я  би  пограв.Невиходить  блять…Жаль!

Коли  Ігорю   надоїв  Вегас   він  думкою  перенісся  в  Єгипет , потім  в    Індію , в  Мексику , в Японію ,знову  в  Америку ,в  Москву.Дивився  світ  насолоджувався   новим  станом  часу  для  нього  вже  не  Існувало.Еххх  сам  я  нема  коло  мене  ні  Агнесси  ні  Олі  ні  навіть  Васі  ні  того  йобаного  Толіка..Невже  я  так  вічно  буду  блудити  надоїло  вже.
  Цікаво  чи  хтось  моє  тіло  похоронив  чи  я  шей  досі  там  лежу.
  З  цією  думкою  його  реальність  стала  подібна  на  фільм  який  крутять  з  прискоренням.Побачив  як  його  квартирна  хазяйка  стукає  в  двері , потім  відкриває  своїм   ключем.Як  приїжджають  медики  і  довго  спілкуються  з  господинею  випитують  хто  він  чи  є родичі…Морг  його  роздягнули  і   натягнули  номерок 3572239BC на  великий  палець  ноги.Купа  мертвих  але  ні одної  сутності  ні  душі.Теж   подорожують  подумав  Ігор…Побачив  як  приходять  2  здоровенних  санітара  грузять  його  і  ще  кілька  трупів  небритих  з  бародами  недоглянутих ( явно  безхатченки)  в  машину  і  вивозять  на  цвинтар  де  вже  готові  ями.Як  трупи  кладуть  в  землю  без  домовин  а  інші  ше  живі  бомжі  закопують  і  ставлять  примітивні  хрести.Мдяяяяяя   все  одно  не  як  собаку  хоть  видно  шо  моє  тіло  тут  лежить  подумав  Ігор.А  не  пофіг  ітак  мертвий.
  Чорний  3  метровий  силует.Весь  зодягнений  в  чорне , чорна  мантія  в  руках  величезний  меч.Чорний  капішон  невидно  лиця.
- Вітаю сказав  страж .Ти  перейшов  всі  випробування  для  тебе  земне  життя  закінчене.
- Хух  блять  я  вже  заїбався  піздувати    всю  ***ню  згадувати..
- Перед  тим  як  тебе  пропустити  далі  спитаю   є  питання  по  тому  житті  що  прожив  скажу  все  що  положено.
- Оля  як  буде  зі  мною ?
- Оля  самогубця  ти  її  більше  непобачиш  їх  муки  вічні.
- Агнесса ?
- І  її  теж  вічно  блукати  і  харчуватись  чужою  невиробленою  сексуальною  енергією  її  прокляття  її  вічна  реальність.
- Мама ?! Дядько ?!
- Вони  в  іншому  вимірі  вони  собі  заслужили  іншу  реальність.
- ТИ  заїбав  блять  говорити  загадками  шо  буде  зі  мною ?
- А  кожному  своє  як  писало  на  воротах німецького концтабору.Ти  жив  самотньо  працював  мучився  рутиною  марнував  себе  мріями  що  щось  саме  зміниться.Так  і  будеш  жити самотньо  і  тут.Ти  заслужив  на  вічну  самотність.Залиш  надію  всяк  сюди  входящий.
-   А  я  думав  шо  побачу  бога  святого  петра  ангелочків.
- Про  бога  навіть  я  незнаю  нічого  він  створив  правила  ми  ним  слідуємо…
- Ясно  тоді  блять  питань  нема.Я  іду  далі.
  Ігор  вже  втратив  лік  скільки  він  тут.3 , 5 , 10 , 100  років ?Кожен   день  був  подібний  на  попередній.Особняк  , посаджені  червоні  троянди  на  подвірї  , сад  з  яблуками , грушами  , виноградом.Все  росло  вічно  тут  було  вічне  літо.Дощ  був  рідко  але  Ігор  йому  радів    йому  він  ласкав  його  тіло  приємною  вологою.Особняк  був  маленьким  але  комфортним.Два  поверхи   6  кімнат  камін  з  дровами  що  ніколи  незменшувались.В  підвалі  була  величезна  бібліотека тут  були  всі   книги  що  за  весь  час  написали  люди.Єдиною  розвагою  Ігоря  було  їх  читати…Як  мене  то  вже  все  заїло  блять  часто  думав  чоловік  і  нікуди  звідси  непіду  і  здохнути  неможу  блять.Хоть  би  хтось  прийшов  хоть  би  сказав  хоть  слово…Блять  ліпше  вже  пекло  хоть  ***  його  знає  мене  та  моя  тюрма  вже  так  заїбала…
    Коли  Ігор  гуляв  по  саду  відчув  ззаду  що  до  щоки  доторкнулись.Дотик  був  такий  знайомий…Агнесса !!!
   Агнесса  усміхалась.А  я  до  тебе  тобі  бачу  нудно  !!!І  повалила  його   на  траву)
      FIN
   


   
 


Рецензии