Казка про д вчину яка народила дитину

    От настав теплий ранок пасморно було у Булдичеві. І ніхто незнав чим він починається, у цей день дівчина народила  дитинку хлопчика.І назвала вона хлопчика Максим.
      От маму звали Віронікою скорочено Ніка! Вона Максима любила, а йому вже 4 роки . Це сталося  ну тобто коли народила Ніка Максима 5 березня. Сьогодні  12 вересня і Ніка  вже на ногах бо у Максима ріжуться зубки ! От коли вона написала  у своєму блозі вк її  знання, тещо вона дізналася тощо, а потім Максим плакав і Ніка поміняла йому підгузок. Потім до Ніки і маленького бешкетника приїхали бабуся з дідусем. Вони привезли їсти і гостинці ну іграшки,то вазони, тощо. А так приїхали  побачити і побавити Максима!
      - О яке гарненьке хлопятко !  - сказала бабуся.
       - Яка гарна машинка . А хто врятує машин від вогня !-сказав дідусь.
        - Ме! - вимовив Максим . Дідусь подумав що це як я!
           - Знаю знаю що ми будем робити !- сказала бабуся . Вона хотіла поговорити з Максимом ну уга, ме, гуга, мура, тощо. Я ніколи незнала  але того що Ніка веде свій бізнес в якому  вона пише у своєму створеному блозі що я казала. От бабуся і дідусь пішли  і прийшов нежданний гість її подруга Лолітта. Вона була самоупевнена і рішуча. От вони коли Максим заснув  грали ігри і так, і на компютері. Дивилися телевізор і потім Лолітта пішла додому і Ніка лягла спати.
           Вранці в досвіт Максим заплакав бо він подерся  і рана запекла і тому плакав. Потім Ніка пішла на кухню готувати їсти . Ну коли  цю рану забінтувала .
            От вона приготувала спагетті і сік налила.
               Потім Максим пішов з Нікою на прогулянкою. І це дуже було класно .  От коли вони прийшли з прогулянки то Ніка вклала спати Максима . І сама потім заснула коли небуло нічого що робити . От коли Максим прокинувся то вона дала йому їсти і потім до них прийшла Лолітта . Вона принесла Максиму іграшки бо у неї браті йому вже 20 років і тому Лолітта віддала його старі іграшки . Це було чудово там були машинки, роботи, і багато чого ще.
         - Нарешті я зможу відпочити! - сказала Лолітта бо у неї вихідний.
            Нарешті Максим погрався новими іграшками і заснув . Він грався 3 години!Це було цікаво. А Лолітта ще пів часа побула і пішла. Ніка ще подивилася телевізор, і написала у своєму блозі. А потім поїла. Ну  і потім теж заснула.
            От настав ранок Ніка ще спала ! А Максим пішов ну поліз  до телевізора і включив мультфільми  бо мама тобто Ніка завжди у вечері включає на плюс плюс і навчила вона Максима включати телевізор. От Максим і дивиться! Потім вона  зачисалася івдяглася і пішла на кухнь попити воду. Потім вона пішла готувати їсти. Коли Максим подивився телевізор  і поїв , то вони з Нікою пішли до магазину. Вони купили апельсини  бо   Максимко їх любить.
             От коли вони прийшли з магазину то вони саджали вазони у горщики . І потім  пішли  спати . Коли вони прокинулись то поїхали до бабусі і дідуся.Бабуся і дідусь назбирали  полуниць, малини, яблук, для Ніки і Максима. Знов вони  гралися як тоді  коли бабуся і дідусь прийхали в гості до Ніки і Максима.От вже настав вечір Ніка поміняла підгузок Максиму і вони поїхали додому коли вже були ситі.
               От настав ранок і Максим спить, а Ніка встала і пішла готувати їсти поки Максим невстав. І це ніхто незнав що Максим був у ванній  бо дуже хотів митись. Ніка помила Максима і він був радий! Потім він дивився мультфільми йому це нравилось.
        От прийшла бабуся до Максима погратись. Потім вона говорила з Нікою .

            -Знаєш може ти Лолітті на інші вихідні дасиш Максима а до нас приїдеш і позбираїш фруктів, і овочів ну і відпочинеш ще навчу тебе робити  варення з фруктів, і овочівяке забажаєш, і будем  пити чай з твоїм першим варенням!- сказала бабуся.
               - Добре я згодна тіки позвоню Лолітті  Спитаю чи вона непроти !-сказала Ніка.І насправді вона їй позвонила і Лолітта погодилась.Віроніка була дуже рада. І Максим був непроти . От настали ті довгожданні вихідні Лолітта  забрала Максима собі, а Ніка поїхала до бабусі з дідусем.

                І вони , з бабусею збирали ягоди і Ніка зробила       своє 1 варення. Воно було дуже смачне і бабуся її похвалила. От сьогодні 16 вересня а 2 дня Ніка  жила у бабусі бо дідусь поїхав до друга. Ну і вихідні пройшли і настала весела жданна робота ну деякі їх нелюблять. Максим  поїхав у Миропіль  бо там живе Нікина сестра Оксана і Ніка звичайнож теж поїхала. Нарешті вони приїхали  і Оксана  їх зузтріла зі своєю донькою Стейсі. Максим  і Стейсі почали гратися ,а Ніка  і Оксана почали розмовляти про життя , тобто що нового. А тепер вони почали їсти. А жили вони там 5 місяців!

        Привіт сьогодні 28 люте і Ніка  вже з Максимом  приїхали додому. І скоро буде день народження  Максима. І тому Ніка вже готується.Оксана І Стейсі будуть на дні народженні Максима ! Потім Ніка і Максим  лягли спати. Настав ранок і Ніка пішла на роботу з Максимом. От вони коли прийшли з роботи то лягли спати.От  настав холодний  ранок йшов дощ і Ніка нейшла на роботу бо Максимко захворів! До них приїхали  бабуся і дідусь вони теж переживали о так і минув день і вони лягли спати. А потім коли настав ранок  і день так знову і минув! А на 4 березня він був здоровий ну тобто Максим. Ну і вони готувались до свята .Ну і лягли спати!
          - З днем народженням - сказала Ніка Максиму .Оксану іСтейсі приїхали і вони гралисьі Максиму подарували роботів і багато чого! Так і минув день чудовий. Тепер Максиму вже 5 років


Рецензии