The daydreams of the sunbird

Kate Bush album “The Dreaming” 1982

           … touching, exciting, scary and defenseless music, a fantastic mix of sensations, experiences – conscious and unconscious of the present and of a whole series of past lives, balm, cocktail, nectar... 
 
           … zone of no motion of time, nowhere, nowhere to stay, no place on the earth, there is  no place on the earth, there is no place reliable…         all inexorably pliant, all malleable, all theatrical, shaky, insecure, all theatrical, shaky, unreliable...  can only be felt… red and black, sexy and hostile sexuality, a fantastic blend, balm, cocktail, nectar...

      one life is not enough hopelessly to understand
                one life is not enough hopelessly to understand
                one life is hopelessly little...

can only be felt...

          ... something affected, touched, upset and broken, red and black, sexy and hostile sexuality, it would have been an awful gloomy delirium…
               
          if not the absolute sincerity and purity of snow-white flower...

                May 2016


                Это перевод моего стиха: "Грёзы нектарницы"               
                Kate Bush album “The Dreaming” 1982
      
          … трогательная, захватывающая, пугающая и беззащитная музыка, фантастическая смесь ощущений, переживаний – сознательных и бессознательных из настоящей и из целой череды прошлых жизней, бальзам, коктейль, нектар…
 
          зона безвременья, негде, негде остановиться, нет места на земле, нет места на  земле, нет места надежного…  все неумолимо податливо, все театрально, зыбко, ненадежно, все театрально, зыбко, ненадежно...  можно только почувствовать…  красное и черное, сексуальное и  враждебное сексуальности, фантастическая смесь, бальзам, коктейль, нектар…

одной жизни безнадежно мало, чтобы понять,
            одной жизни безнадежно мало, чтобы понять, 
                одной жизни безнадежно мало… 

можно только почувствовать…

          …что-то затронуто, задето, опрокинуто и разбито, красное и черное, сексуальное и  враждебное сексуальности, все было бы ужасным беспросветным бредом…
           если бы не абсолютная искренность и чистота сияющего белоснежного цветка…

Music: Kate Bush - All The Love
https://www.youtube.com/watch?v=RJMAIA4ozKs

               


Рецензии