Мафията е безсмъртна!

"След 2009 г. в България има мафия на власт, която се опитва да печели от всичко." - Цветан Василев (Председател на Корпоративна търговска Банка)

Днес, справедливост се осъществява на най-лошия сценарий на средновековната инквизиция. Остава да възстанови позицията на палача.

През тесен процеп за палача на очите, нежно третира жертвата си в очакване на екзекуцията на убеждение. Жертва, сложи подписа си , на всички документи, през изтезания и малтретиране. Какво, обаче, благодаря на тези момчета - са инквизиторите много се опита, неспокойни сърцето. Не съхраняващи почивка си и спокойствие, от сутрин до здрач, инквизиторите да  събрани на необходимите доказателства. С голяма страст и хъс фалшифицирани документи на работното място, без да се излиза от жертвата. И ние получаваме резултатите: съглашателството на служители с цел прикриване на друго престъпление.

На 02 ноември 2011 г. имаше съдебно дело. Всичко мина за 10 минути. Съдът ме обвини в злостното хулиганство и неуважение към обществото.
               
Какво написано в протокола от съда:

1. "...Относно деяния: .... Обвиняем Владимир Евгениевич Захаров, 15.10.2011г. в г. Поморие, ул. „ Професор Стоянов ” в ресторантен комплекс „ Атриум ” нарушавал правила на пристойно поведение, изразени в грубо нарушаване на обществен ред и неуважаване към обществото, като... управляваше леката кола „ Киа Джес Спортиж ” с рег. Номер К 287 РА/199, руска регистрация, минал през стъклена входна врата на комплекса „ Атриум ” – престъпление по ст. 325, чл.1, Наказателен Кодекс. А също :
2. На 16.10.2011г. около 00.30 часа в г. Поморие, обл. Бургас, на кръстовището на улиците „ Сливница ” и „ Княз Борис1 ” управляваще МПС-то „ Киа Джес Спортиж ” с рег. номер К 287 РА/199, руска регистрация, с концетрация на алкохол в кръвта повечето от 1,2 промили, а именно 2,51, установено в надлежащ порядък и подтвърдено с протокол на химическа експертиза номер 1034/17.10.2011г. на БНТЛ при ОД МВР гр. Бургас, съгласно на постановлението номер 30/27.06.2001г. – престъпление по ст. 343 б, ч.1 на НК.

И двете деяния направени с действие, по форма на виновност – пряк умисъл - ст. 11, ч.11 от НК... "

Съдът произнесе: шест месеца затвор, като изпълнение се отлага за три години, плюс две години забрана за каране на автомобил. Също беше наложено плащането на съдебните издръжки, експертизи и работа на преводача.

Фалшифицирането на документи, по отношение на стъклени врати ресторант Атриум:

Трудно е да си представим какво би могло да се случи като резултат те са били унищожени от две стъклени блиндирани врати с размери висока 3 метра, широк 1.5 метра, с дебелина 10 мм. Ако на резултат на счупени стъклени врати на ресторант Атриум, колата KИA Спортиж ще бъде силно повредена, както и острото стъклото може да бъде вредно за здравето на човека са в ресторанта. Стъклото ще бъде навсякъде: в колата, в ресторант Aтриум. Но колата и ресторанта бяха чисти от стъклото.

Не е трудно да се докаже, че стъклените врати на ресторант Атриум не са счупени: основните доказателства - запис на входа към Атриума видеото. Наличието на цялата врата на мястото потвърждава видео, който ми показа Шефа на полицията в кабинета си, който бе показан по БТВ 16-е октомври 2011 г.. Видеото показва колата KИA Спортиж как влиза в отворените стъклени врати на ресторанта, не "... през стъклото на входната врата на комплекса ...", както е писано в постановлението за преследване на обвиняемия.

И тъй като вратите на ресторанта не бяха разделени, тогава няма да има увреждане на 5400 лева (това е фалшификация) и няма наказателно дело, само административно. Но Шеф на полицията в Поморие получи голяма поръчка за фалшифицирането на наказателното дело срещу мен. Тази операция, което е било необходима, за да ме сплаши, за да получите по никакъв начин да подпиша постановление за преследване на обвиняемия.

Това е отговорна работа, в същия ден, на 16 октомври, 2011 г. е ангажиран и следовател РУП Поморие Веселин Анестиев - голям эксперт на фалшификация, бити и измъчвани. Този следовател, започна да ме бие в кабинета си.
Полицейска охрана сложи ми белезници, в камерата, аз отидох на втория етаж във стаята на Веселин Анестиев и той ме  засадени на един стол в центъра на кабинета и излезе през вратата.

Следователят ми предложи да подпиша документ, който лежеше на бюрото му, в съответствие с операциите по сценарий на Шефа. Аз отказах и поисках адвокат, след това той, следователят, сложи на главата ми найлонова торбичка и бях задушен от пакет, обхващащ въздуха за мен, след това удари няколко пъти по главата, след това загубих съзнание.

На следващия ден едно и също нещо се е случило. След падане, ми тека кръв от нос, тогава следовател наречен полицай охрана, който изтри лицето ми с мръсен парцал и той ми хвърлил в камерата.

Като взе власт над хората, той полицай - следовател Веселин Анестиев представя себе си за бог, в състояние да реши живота на хората, но в действителност това е - един обикновен палач - мошеник. Само на палача вижда около себе си хора престъпници - такава работа от палача.

Печатната версия на пресслужбата инцидента, полицията:

15 минути в центъра на Поморие пиян гражданин на Русия разби няколко коли - 16/10/2011 - 08:43 час.               
            
"Пиян руски гражданин с инициали В.З. по-малко от 15 минути, направи няколко произшествия, счупи три коли в центъра на Поморие. Не се съобщава за жертви. Инцидентът е станал в полунощ, 53 годишният В.З., постоянно пребиваващ в Поморие на джипа "KИA" с руски регистрационни табели се блъснал в паркирана кола в близост до него "Смарт", а след това без да се спира прекосил тротоара и се блъснал в стъклените врати на ресторанта Атриум.

Шофьорът избягал от местопрестъплението, шофиране с висока скорост към улица "Сливница", който се разби в колата "Опел Корса", който удари стои до едно такси марки "Фолксваген Пасат". Когато е взета алкохолна проба, когато имаше полиция, той е задържан и е гражданин на Русия "Дрегер", показа наличие на алкохол в кръвта на руснака в размер на 2,35 части. От В.З. за химически анализ на кръвната проба е взета и задържан в продължение на 24 часа. "

Раследващ полицай Веселин Анестиев в постановлението за преследване на обвиняемия Владимир Захаров в извършването на общ характер каза: "1. ... преминал през стъклото на входната врата на комплекса - престъпление по чл. 325, п. 1 от Наказателния кодекс ...."

Моля, обърнете внимание - като умело написан. Резолюцията не казва изрично, че стъклените врати бяха счупени на ресторант  Aтриум. Казвайки само, че "... преминава през стъклото на входната врата на комплекса ..."

Това може да се разбира по различни начини: чрез отворени или затворени врати - не е писано; счупил или не счупил вратата - не е ясно.

Следователя Веселин Анестиев оставил сам за себе си опция и прехвърля отговорността на управителя на ресторанта Атриум, защото това беше той, управител, даде предизвестие за сметка на счупени стъклените врати и ако изведнъж ще бъде представен на видеото и е доказано, че стъклото на вратата не е счупено, следователя лесно да се измъкне от отговорност, като каза, че той, следователят не обвинява Владимир Захаров, че вратата е била разбита. Управителя на ресторанта Атриум обвинява на Владимир Захаров и обвинява двамата свидетели, посочени в удостоверението за сметката.

Разледващ полицай, Веселин Анестиев, той не  назначава съдебно медицинска - психически  експертиза. Очевидно влизането в ресторанта с кола - това е норма на поведение в Българии.

Всичко направили капитаните на измами, за да получат застраховка за не-счупената врати, "дребна" нейната парична стойност (5400 лева) и бяха много доволни от резултата от тяхното високо интелектуален труд.

Скриването документи следствие на сблъсък с KИA Спортиж,  Meрседес Смарт при входа към Атриум:

При влизане в Атриум беше паркиран Meрседес Смарт и KИA Спортиж трябваше да премести колата Meрседес Смарт от входа. Но този факт на разследването не е документ за хулиганство. Вероятно, защото собственик на автомобила Meрседес Смарт не е приятен за разследване и може да даде правдиви показания, или размера на сметка не е голяма. Има протокол ПТП.

Скриването следствие на документите, свързани с катастрофа:

Аварийни автомобили KИA Спортиж, след тежка авария, където може да бъде жертва, не можеше да се движи на собствен ход, след сблъсъка с главата напред и е бил отведен в територията на полицията, стоеше в продължение на две седмици в полицейския паркинг и на пътна помощ от паркинг е закарана в сервиз на KИA гр. Бургас.

Не са открити документи и протоколи за произшествия и няма свидетели на тези събития, въпреки че всеки ден по няколко пъти всички полицаи от Поморие за две седмици минаха, че е от очакване .... Не по-малко от петдесет свидетели. Всички знаеха от полицията, че това е бизнес операции, и е строго секретна.

Опитах се няколко пъти, за да правя фотоснимки на катастрофираната  кола КИА Спортиж, но полицай забранил фотографиране колата под заплаха от арест за мене. От рано сутрин аз все още успях да направя снимка на катастрофирала кола на KИA Спортиж на полицейски паркинг в непосредствена близост до сградата РУП Поморие, регистрационен номер К 287 РA 99 RUS.

Шеф на полицията Поморие заповяда на адвокат от ми, Петя Янева Арнаудова, офиса е 20 метри от сградата на полицията. Това за моите пари 1200 лева.

Този адвокат не предприема никакви действия като защитник: не търси свидетели на конфликта в ресторант Aтриум, не предоставила никакви свидетели, не се срещта с клиента в затвора, не е питала за експертиза на колата КИА Спортиж и не питала за провеждане съдебно - медицинска експертиза в връзка на клиента си, не интересува за здравето клиента си, не протестира срещу незакония престой в затвора за повече от три дни.

Не жалби, петиции и че са постъпили възражения по време на разследването от страна на защитата срещу прокуратурата. Три подписи адвоката Петя Янева Арнаудова и 1200 лева останали в джоба и за една седмица.

Срещнах се с адвокат Петя Янева Арнаудова само три пъти:

1. 24 октомбри 2011 г.. Аз и дадох 1200 лева и получих договора си.

2. 26 октомври, 2011 г.. Това е необходимо, за да сложи подписа си върху споразумене, без преводач и аз не разбирах значението на действията си. Адвокат каза, ако подписът не да бъде, следовател Веселин Анестиев ще ме заключа пак в затвор, и побоите ще продължат отново в по-твърда форма.

3. 02 ноември 2011 г.. В съдебната зала.

"Адвокат" Петя Арнаудова:

1. Вместо цялостен и напълно разследване наказателно дело "Адвокат" Петя Арнаудова, в тайно споразумение с Динко и Йордан Диневи и длъжностни лица на гр. Поморие, ме прави престъпник.

2. Вместо да защитава клиента си, преди на следствието, прокуратурата и съда, прилага молби, които да ми дават качеството на жертвата, "Адвокат" Петя Арнаудова, ме прави обвинен.

3. Използване на заплахи и сплашване, престъпно сдружение с "Адвокат" Петя Арнаудова ме лиши от правото на свобода, като ме остави в килията, лиши ме от медицински преглед и свободен избор на адвокат.

4. Вместо да защитава клиента си, за неговите 1200 лева, "Адвокат" Петя Арнаудова, тя използва официалната си позиция за собствените си егоистични цели. А именно, използвайки мое състояние на шок след опит за убийство и заплахите, отправени към мен за затвор и смърт, е направила мръсната работа да наруши фактите и документите.

5. "Адвокат" Петя Арнаудова знаят точната информация на моя конфликт с братята Диневи, в тайно споразумение с тях, както и с шефа на полицията на гр. Поморие, не е действала в интерес на клиента си, а в интерес на престъпната общност, в която тя се чувства в безопасност.

Имам честни въпроси:

1. За какво фалшифицира толкова много документи?

2. Кой нормален човек ще подпише постановлене за привеждане на обвиняемия - без адвокат? Ако волята беше нарушена и методом на мъчения, побои или от наливане химикали във водата.

Това беше направено от полицията Шеф на РУП Поморие в тайно споразумение с следователя Веселин Анестиев и адвокат Петя Янева Арнаудова. С цел да се оттегли от наказателно преследване истински престъпници братя Диневи (Йордан и Динко) и техните бодигардове.

Това се квалифицира като наказателно престъпление: съглашателство на служители с цел прикриване на друго престъпление.

Сега. Кой са братята, Йордан и Динко Диневи и защо зад тях стоеше всичко от полицията Поморие и прокуратурата гр. Бургас?:

1. Forbes България, брой 17.               

2. "Супер богатият предприемач от Свети Влас Йордан Динев разказа как двамата с брат му Динко са спечелили първия си милион в далечната 1988 година. Тогава той е бил едва на 21 години, а по-големият му брат – на 23. В момента двата са сред най-богатите бизнесмени по Южното Черноморие. Двамата превърнаха Свети Влас от село в един от най-луксозните морски курорти в България."               

3. "Четвърт милион лева за 41 кв. м в Резиденция Лозенец на братя Диневи ала’Doge’s Palace."               

4. "Холивудската звезда Стивън Сегал ще прекара около седмица в Свети Влас по покана на строителните предприемачи братята Йордан и Динко Диневи."               

5. Братя Диневи плащат по 80 бона на месец за охрана.
"Цяла армия гавази се грижи за сигурността на един от най-големите богаташи у нас – Динко Динев, видя „Всеки ден“. Марината на Свети Влас, управлявана от клана Диневи – братята Йордан и Динко, се пази по-строго и от президентска резиденция. Само грижата за Динко е поверена на 10 души охранители, като всеки един от тях готов да даде живота си за своя шеф. Горе-долу толкова вардят и другия брат Йордан. Общата им бройка е 16! Месечно за заплати и логистика бизнесмените плащат по 80 хиляди лева. ..."  e-burgas.com               

6. "Кучета убийци пазят лимузините на братя Диневи, издръжката им струва 4 бона месечно. Свирепи на външен вид кучета от породата Дого аржентино охраняват автомобилния парк на морските олигарси братя Диневи в курортния комплекс…" BLITZ.BG               

7. "Братя Диневи купуват гръцки остров за 130 млн. евро."

Сега малко за себе си:

Може ли някой от нас да бъде на 21 години милионер, аз лично в този момент само дойдах от служби в армията.

Когато за първи път дойдох в България лятото на 2010 година. Наистина ми хареса природата, и по-специално естеството на Балканите. През годината аз ще дойда няколко пъти. Аз няма да бъде дълго, за да опиша мястото, където съм бил, но повярвайте ми - красива балканска природа.

Мислех, че съм намерил мястото и реших да си купя апартамент за постоянно пребиваване. Подготвих всички необходими документи на миграционната служба на българския и започнах да се радвам на живота. Но както знаете, не трая дълго. След един случаен познат с престъпните босове братя Динко и Йордан Диневи, съдбата ми се е промених. Започнах да бъда подложен на постоянен тормоз от страна на българските власти, като се има предвид, че заплашват националната сигурност на страната, се влюбих в Балканите.
            
53 години аз живея в Русия, в Москва, нямах никакви проблеми със закона, и се преместих в България, Поморие и  станах престъпник след два месеца.

Три години след това лекувах ръката. Първо мислех, че съм я изгубил, обаче ми помогна баба София от с. Брестник, Пловдивско. Движения на ръката и пръсти почти възстановени, обаче болките имам постоянно при смяна на времето и умора. Главата ми, за съжеление, много често боли, губя зрението. Лявото ухо също боли. Стрес и неспокойствието, кошмари посред нощ, много различни неща, които ми пречат в живота. Имам и излишно тегло, около 40кг. Трябва да се направи операцията на стомаха, която струва 20 000 $, в клиниката „МЕИР”, КФАР - САБА, Израел.

В момента аз съм човек с увреждане група 2. По време на преcтоя си в България, физическото ми състояние се е влошило. Аз също така загубих много пари, в резултат на плащане на глоби за многобройните аварии, шофиране в нетрезво състояние, съдебни разходи, адвокат (1200 лева), наричат пътна помощ за колата KИA Спортиж, ремонт в автосервиз гр. Бургас за 4500 лева. Има около 7000 лева разходи.

Смятам, че стресовито преживяване, побои и мъчения са довели до сегашното ми здравословно състояние.

Днес живея сам в България, в гр. Хисаря от руска пенсия. Тя е около 400 лева. Спестяванията си от бизнеса в Русия всички са били изразходвани за рехабилитация и поддържане на здравето. Сега съм принуден да продам апартамента си в гр. Хисаря, за да поддържам здравето.
 
Български адвокати отказаха да работят с мен, веднага като те разбират моята история. Трябва да се пиша писма до различните органи и организации за правата на човека, с надеждата някой ден да се намери адвокат.

За полицейски служители, прокурори и съдилища,  аз имам едно искане, както е изразено в няколко точки - да отмени срамно решението на съда, и за това:

1. Проверяването на фактите за незаконно задържане за 85 часа в строг затвор, отказ на доклада за задържането на роднина (телефонно обаждане). На 00-30 ч. 16 октомври 2011 г.  до 19 октомври 2011 г. 13-30 ч.

2. Проверяването на факта за 85 часа в затвора, без храна, побои и мъчения, прилагани подписи върху постановлене за преследване на обвиняемия.

3. Провеждането на фактите препятствия съдебно-медицинска экспертиза срещу мен и пречка за достъп до професионална помощ от адвокат.

4. Извършва срещу изнудване от 1200 лева, оставени на неговия адвокат Петя Янева Арнаудова.

5. Извършва срещу счупената стъклена врата вход Атриум ресторант. За да направите това, да се направи заявка за видеото и извърши преглед на вратите (экспертиза).

6. Извършва се проверка по отношение на автомобил KИA Спортиж със сблъсъка на паркиран автомобил Mерседес Смарт на входа на ресторант Атриум на 15.10.2011 г., около 23-30 часа. Скриването на фактите по аварията.

7. Извърши проверка на автомобил KИА Спортиж със сблъсък с автомобил Oпел Корса, който се появи със такси Фолксваген Пасат на улица Сливница (стоянка за таксита) на 16.10.2011 г., в 00-30 часа. Скриването на фактите по аварията.

8. Извършва экспертиза срещу установяване на извънреден автомобил KИА Спортиж в полицията на паркинга, в непосредствена близост до полицията Поморие от 16.10.2011 г.  до 30.10.2011 г. Прикриването на фактите по авария превозното средство.

9. По резултат на проверка и започват наказателно разследване на фалшифицирането на документи, кои следствието беше предоставени във съда.

10. Моля да открит на наказателно дело: съглашателство на служители с цел прикриване на друго престъпление.

11. Моля да представя ми възможност да реабилитирам името си и здравето кое подкопани в резултат на тези събития.

P.S. Възможно ли е днес да се бори със престъпността на методи  на средновековната инквизиция, за да можете да се реши, но само правосъдието в Българии, е без значение. Днес, служители на полиция в България очевидно и грубо, извършвани от фалшифицирането на документи, в този момент използват като инструмент на правосъдието.


Рецензии