Бахталес, ромали!

То всьо вже ту було, але зібров'єм го
до купи і наклоцав вам, люде !

Звоне до мене коліжанка :
- Куба, чуїш, ти знаїш Василє, шо живе на повороті на Лікоть, там ще така стара хата колись була, шо її Петро з верхної школи штири рокі тому розібров і вінницкім продав за дві тисьчі долярів, га ?
- Ну, знаю !
- О ! А в него є систра Галє, шо вийшла заміж за того вар'ята Ігорка з Понирли, що сидів три рази, знаїш ?
- Ну !
- То її свикруха нидавно з Іспанії приїхала і айфон привезла синові, а Галє го в кірницю впустила...
Я тодий, зі злостьов :
- Нуі шо, курва ! І на холєру ти мині стіко тотих буквів наговорила, га ?
Вона :
- Та хтіла'м повісти, жи Галє в рианімації,Ігорко в тюрмі, а свикруху дружина застала з єдним депутатом мєстним...
Певне, поряд з невістков положат ?

Є в мене колєга. Грає, курва, всьо шо ся шевелит. О ! Но і його Нінці доповіли, під котров хатов стоїт авто Василє на даний момент. Вна пішла, дивитсі - точно їхнє авто, набирає номер чоловіка, а віттам "абонент знаходиться поза зоною досяжності".
Раз, другий, п'єтий...А мушу вам повісти, жи Нінка кубіта нишутєйна, взєла цеглу і в лобове пєрдик ! Шкло вдрєбєзґі, а на тіліфон зразу семесівка "абонент з'явився в мережі". А у вікні коханкі Васильова пашча ся появила... Невчасно, курва, бо Нінка в школі спис на сорок два митри кідала, то шо їй лишній раз цеглов метнути, навит австрійсков, нє ? ...Не втрачайте зв'язок з ближніми, люде, нє !

Пару днів тому йшли'змо з колєґов з бару домів. Весееееелі, курва !!! Йти десь зо п'єть кільомитрів, на парашутку не встигаєм, курва, рішили скоротити чириз парк. Йдем, курва, дерева височенні, а на них ворооооонів... хмара силенна. Колєґа рішив з ними пожартувати і пєрдольнув ногов по дереву... Ворони на нас зразу фист як сі обідили !!!
О ! І на маршрутку ми враз перестали спішити. Пішки пішли, курва. Бо хто нас в такім виді туди пустит, після бомбардіровкі, га ?

Ми, курва, порєдні хлопи, вимагаємо від вас, біллиґєйци, майкрософти і єнчі цукірберґи, нигайної інсталяції в кажен жіночий тіліфон програми "Люстроранокфотошоп" ! Же би кажна кубіта, з самого раннє, подивившись у него, з довольним видом рєзко бігла готувати хлопови сніданок, а не у ванну малювати півтори години свій монітор, коли хлоп на кухні заливає стіл голоднов слинов, курва !

На околиці Млинок, у самім цинтрі Дрогобичє отворили врешті ратуш. Для туристів і не тіко, курва ! Кажут, жи звіттам видно і самі Млинкі. І якшо то так, типерка там бдут фірами возили туристів, би місцеві цигани знали, шо мерія про них памітає завше. В свою чиргу абориґєни бдут вчили туристів воковреченню, підбриванню пулярисів в икстримальних умовах і моминтальному вирошчуванню ампутованої ноги при наглій потребі, наприклад при втечі від поліміліції.
Барон орденоносних Млинок шчировдєчний мерови Дрогобичє за таку атракцію і в свою чиргу зобовізавсі підкінути коло ратуша пару митрів бруківкі на висоту третого повирху !

Явен састе, ромали !    Завше ваш, Яків Кутовий


Рецензии