Презентация книги-тренинга профессия - спикер

                «Слабким – диктують, з сильними – домовляються»
       Презентація - workshop книги-тренінг «Професія - СПІКЕР» Ксенії  Тейлор

Письменниця, мотиваційний  спікер, експерт в області  ефективної психології та дылова жынка -  Ксенія Тейлор  презентувала  громадськості власну  книгу-тренінг «Професія - СПІКЕР».
«Для  кого ця книга? Для нас!» - говорить автор. Це посібник, що допоможе навчитись  правильному  позиціюванні  себе у  суспільстві. «Професія - СПІКЕР» - це  книга потрібна не  лише професіоналам , а й тим, хто тільки стартує  у  сфері комунікацій. «Побудуємо  міст, з’єднуючий ваш  внутрішній  світ з зовнішнім. Навчимо вірити в себе і говорити серцем. Люди не  просто слухатимуть , а чутимуть вас», - розповідає  Ксенія. На сторінках  видання вказані  алгоритми  та інструменти, приклади ефективної  комунікації та  психології  спілкування, що приносять  результат.
Письменниця - експерт з багаторічним  досвідом володіння комунікацією, одна  із не багатьох спікерів-жінок у  світі. Автор тренінгових  програм  і навчальних курсів по особистісному зростанню, психології  спілкування та  психології лідерства. «Професія - СПІКЕР» - це мотиваційна книга, що допоможе  увімкнутись та знайти себе. Видання, кожне  слово  в  якому є покликом до дій, навчить  не реагувати на провокації і вміло  відповідати  на  непотрібні  питання. Вже найближчим  часом праця буде перекладена  на англійську мову і виходитиме  у  продаж у Норвегії, Данії та Австралії.
«Дійте! Дія приносить  результат! І  пам’ятайте: слабким – диктують, з сильними - домовляються».

Автор: Вікторія Юрчук


Рецензии