Слабким диктують, з сильними домовляються

Мотиваційний спікер, ділова жінка Ксенія Тейлор презентувала власну книгу

Ви – у пошуках себе, свого місця, призначення? Ви боїтеся змін і не знаєте з чого почати? Експерт в області ефективної комунікації та психології спілкування Ксенія Тейлор мотивує сильних і цілеспрямованих, мрійливих і творчих людей діяти. Тренер «Сходів» видала й презентувала нову книгу «Професія – СПІКЕР»
«Професія – СПІКЕР» – книга для лідерів, для тих, хто хоче досягати високих вершин. На сторінках – алгоритми та інструменти, приклади ефективної  комунікації та психології  спілкування, що працюють на єдиний результат – УСПІХ.
Автор ділиться з читачем власним досвідом і наголошує: «слабким – диктують, з сильними – домовляються». Книга-тренінг допоможе навчитися правильно позиціонувати себе в суспільстві, не реагувати на провокації і вміло відповідати  на  незручні питання.
«Для кого я писала книгу? Для нас, – посміхаючись сказала Тейлор. – Ми щодня, щохвилини комунікуємо з різними людьми. Висловлюватися може кожен, а от говорити і впливати – одиниці. Важливо побудувати міст між вашим внутрішнім і зовнішнім світом. Навчитися вірити в себе й говорити серцем. Тоді, переконана, люди будуть не просто вас слухати, а чути».
Мотиваційна книга «Професія – СПІКЕР» – вже у продажі. Незабаром вона вийде й англійською.


Автор статті: Вікторія Юрчук


Рецензии