japanise mummies 6

рыбочеловек???

Staro;ytne Mumie w Japo;skich Buddyjskich Klasztorach
Od wielu lat r;;ne organizacje badawcze staraj; si; porozumie; z japo;skimi mnichami buddyjskimi i dosta; co najmniej jeden; przechowywanych mumi w klasztornych kapliczkach. Mumie nieznanych nauce humanoid;w, kt;re uwa;ane s; za przedstawicieli staro;ytnych b;stw, d;ugo skrywanymi przed oczami naukowc;w.



– Ich powstania mo;na si; tylko domy;la;, ale ka;de dziecko, patrz;c na nie, natychmiast zauwa;y analogi; do mitycznych postaci. Do diab;;w, troli lub monstr;w, albo „cudo” w pi;rach – ptako-Syrena – opisuje zdj;cia doktor Nauk Biologicznych oraz prezes Towarzystwa Naukowego „Artefakt” Vadim Rogalev. – Autentyczno;; artefakt;w nie podlega w;tpliwo;ciom. Ich istnienie jest od dawna znane. To nie jest r;wnie; wymy;lne fa;szerstwo. Pod koniec lat 80-tych dyrektor National Institute of Medicine dr Misa Ito w obecno;ci mnich;w m;g; zobaczy; te mumie. Jest oficjalnie potwierdzone ich pochodzenie biologiczne.



Jakie mumie przechowywane s; w klasztorach, pozostaje tajemnic;. Kilka z nich to:
1. Zwierz;ta nieznane nauce.
2. Cz;ekokszta;tne wybryki natury.
3. Przedstawiciele alternatywnych wymar;ych cywilizacji.
4. Istoty z r;wnoleg;ego ;wiata.
5. Wyniki eksperyment;w genetycznych obcych.



Pr;by rozwi;zania tajemnicy podjeli si; szwajcarscy naukowcy. Otrzymali dotacj; w wysoko;ci – 15.000.000 dolar;w na rozszyfrowanie DNA co najmniej jednej mumii. Prawie wszystkie pieni;dze otrzymaj; mnisi w zamian za zgod; na pobranie pr;bek, natomiast transakcja zosta;a przesuni;ta na rok 2012. Wed;ug nich, w tym roku powinien nast;pi; koniec ;wiata. Je;li nie nast;pi, wtedy negocjacje zostan; wznowione.


Рецензии