Аби ви знали, паничи

"Якби ви знали, паничі,
де люди плачуть живучи..."
Т. Шевченко
Вам чутно стогін, "паничі"? –
Старенькі плачуть живучи,
що їх ведете до кончини,
шукаючи нові причини,
щоб здерти ще, хоч копійчину,
на себе – вражую личину.
Десятки маючи палаців,
ви до чужої гривні ласі,
тож звикли, всівшись "на горі",
в три шкури дерти хабарі.
Ні, не зворушить цих "панів"
і біль солдатських матерів,
що день і ніч, і щохвилини
на серці носять фото сина,
і на колінах молять Бога
вернуть до отчого порога,
хоч би й каліку, та живого
синочка милого свойого...
Та що вам, нелюди, до того...
Вам невідоме, "паничі",
вдовине горе. Плачучи;,
їй в безнадії виживати.
На мужа – ні;чого чекати,
вже не побачаться вони,
панове, з вашої вини,
бо він уже давно зітлів
ув Іловайському котлі,
який бездарні ситі рила
від ліні й тупості створили.
Чи за злочинне "незнання"
комусь понизили звання?!
Щоб захистити свій кагал,
ви не створили трибунал,
бо вже попали б ці убогі
у пекло, не;чисті на роги.
І ви не чули, "паничі",
як плачуть діточки вночі?
Вам навіть ліньки уявити,
як в бідності без батька жити.
До Бога моляться сирітки,
щоб чудо сталось, і, хоч зрідка,
якщо не явно, то у сні
їх цілували татусі.
Та більше не пригорне тато,
не захистить від супостата,
зроще;нного в своїй землі.
(І як же їх нечиста сила
на цій святій землі зростила?!)
В біді свій край татусь не кинув,
в бою, в Дебальцевім, загинув
за дім, за неньку-Україну
й за тебе, вражий сучий сину,
за вас, вгодованих і ситих,
бундючних і гоноровитих!
Він добровольцем був, за що
звання "учасника АТО", –
я не кажу вже про медалі –
ви й посвідку йому не дали,
щоб кровію политі гроші
забрати на свої розко;ші.
Сів за Дебальцевський кошмар
якийсь бездарний генерал?!
Невже не ясно вам, "пани",
що ви – в тенетах сатани?
Проте, які із вас пани?..
Тож, казнокради і злодії,
хабарники і лиходії, –
всі знайте: люди проклинають
хапуг, що совісті не мають.
Цей ненависті шквал знайде
й на ваші голови впаде,
бо "в раї пекло розвели",
свій край до прірви довели,
награбувавши тут мільйони
і закопавши у схорони.
В народу, хоч тривкий терпець,
але, як лопне, вам – кінець!
Світлана Моренець
Пи.Си.
Скоро запалає ...
Ні , звичайно можна тлумачити , що це кодло у владі , на самих вищих ланках влади немає ніякого відношення до початку появи гітлерівської Германії у тому столітті , але давайте якось зробимо порівняння , тієї влади у самій Германії та нинішньої влади в Україні , економічному , суспільному становищі тощо .
Хіба тоді у владі саме кодло не довело германців до того , що з,явився якийсь Адольф у суспільстві і використав суспільство навколо розпочавши нищити жидів , відстороняючи їх від економічного та політичного життя германського народу . Але ж це не міг зробити звичайний єфрейтор , навколо була така ситуація у Німеччині , суспільство розуміло що саме кодло заважає перетворенню німецької держави у розвинену Германію , бо саме все навкруги кожного німця виглядало саме так як зараз в Україні , хоча більшість звичайних євреїв не мають до того кодла ніякого відношення , звичайні громадяни як і ми .
В ніякому разі не можна сприймати дійсні обставини в Україні такими самими , коли німці теж зрозуміли наскільки був правий сам Гітлер і його команда , тому й поєдналася уся німецька нація під прапорами боротьби проти такої ж єврейської мафії , яка створила умови геноциду для німців , узурпувавши владу , так само як зараз це зробила пост-радянська жидівська мафія , яка лише бачить в усіх нас рабів , продаючи усе наше народне майно як непотріб , аби самим як найскорше збагатитися та жити у розвиненій Європі куди вони усі втечуть залишивши лиш самих керманичів країною та суспільством ...
Це зараз ми розуміємо шо то був фашизм , маємо критерій для визначення цього явища , в першу чергу масового знищення жидів , холокост єврейського народу у самій Німеччині , у центрі розвиненої Європи ( прошу зауважити на це ) , а про ,,Велич,, нації та її домінування над іншими націями вже були проголошено потім , що і довело німців до трагедії всього Людства .
Мені байдужа Ваша національність , як пересічній людині Світу , але як громадянин своєї країни України , я маю та буду захищати свою країну від тієї навали жидів , які нищать наш український нарід , інші національності , таких самих євреїв теж як і вони самі , які не повинні стати нам , українцям на заваді перетворення суспільства та країни , бо вони такі ж самі люди , тому саме кожен з нас повинен зрозуміти нарешті , що нема у українців якоїсь не любові до інших націй , в єдиній Україні ми з Вами усі повинні бути УКРАЇНЦЯМИ перш за все , а вже потім усіма іншими . І кодло цих ганебних євреїв , яких я ніколи раніше не називав жидами , які є сьогодні самими страшними злодіями у нашій з Вами державі , і це ми бачимо в усіх проявах їх справжньої кримінальної суті , по статкам , по відсутності правової та судової системі , яка працює по Законам України , ане по законам хабарників-злодюг суддей , яких ніколи не виженеш по закону , лише можливо тільки вбити , злочинах в економіці , панамський блок тому свідоцтво , в порушенні Конституції перш за все , узурпуванні кодлом влади , яка як і німцям колись так саме дала випробовування , де німці здуріли став нацистами ...
Сподіваюсь утворення української нації , нас з Вами пройде у ці важкі часи для України та нашого народу якось інакше , бо ми розуміємо хто ворог , а хто друзі .
Шукаймо порозуміння Люди , ми повинні нарешті визріти як спроможна , розумна та вільна Нація українців і саме порозуміння спаює націю , у боротьбі за наше спільне життя та майбутнє наших дітей , та онуків , бо здійснюється геноцид українців , всього народу , ми помираємо Люденьки , зрозумійте це ... Більше не буде нащадків наших , бо ми виїжджаємо за кордон працювати і не вертаємось , бо куди вертатись , у ад , який роблять усі ці керманичі-злодії під захистом державності розповідаючи нам як дурням десятиліттями казки , а життя біжить і його не повернеш ... Борітеся , любі мої , єднайтеся у нашу спільну українську Націю , Державу Україна , а не якісь там партії чи блоки панамських патріотів та хапуг ...


Рецензии