Посл. 1 Анг. -Хран. 2015 2-ая ред. с пер. на англ

Послание 1. Утверждение в спасении.

   О Ангеле святой, Хранитель самоотверженный и Слуга Господень верный, Спаситель малый души моей и Учитель по Христе вторый,   услышь мою молитву смиренную и ради неё наставь на путь спасения: «Подаждь мне, Ангеле, отвержение от себя и служение ближним; всякое наставление в перенесении тяжести креста и терпение, спасительный свет Евангелия предлагая, да буду я истинным Христовым учеником. Аминь».
   Путь мой крив и ухабист, выровняй его и выпрями его, дабы ни вправо, ни влево, ни вниз я  не уклонялся, не слишком преуспевал, но и не слишком впадал в неудачу,  ставил себе разумные цели, какие я достичь могу, не гордясь своими успехами. Ты—Ангел милосердный, Ты можешь так вразумить, наставить и направить меня.  Аминь

Letter one. Getting saving

Oh, my holy Angel, you are spirit, who is ready to die for Truth, who is constant serve of God, small Saver of my soul and the second Teacher after Christ, listen how I pray modestly and lead me by the way of saving for it: Give me, my Angel, abandoning my own wishes and serving for my friends; different advise in brining heavy amount of problems and patience, suggesting good light of the Bible, so I will be real pupil of Christ. I believe it would be so!
My way is not straight and with low levels, Angel, makes it be with a constant level and straight, so I wouldn’t go to wrigt wrong way or left wrong way, I wouldn’t have a great success or great defeat, I would see rational aims in the future, I can reach this aims and I wouldn’t be proud of it. Yor have a pretty heart and you can explane so, teach so and move so me. I believe it would be so!


Рецензии