Самовий порталга мурожаат

Талабалик давримизда пролетар дохийси Владимир Ильич Лениннинг кайси бир асарида «Демократия канча ривожланса, реакция хам шунча ривожланади» деган таърифи бор эди.
Шавкат Миромонович давлатимиз рахбари булганларидан кейин, мамлакатимизда демократик жараёнлар булаётганини хамма куриб турибди.  Шавкат Миромоновичнинг йигилишларда маддохликни чеклаётгани, мактанчокликни тухтатиб, хакикий холатга танкидий назар билан караётгани Узбекистон халки учун жуда кувончли вокеа.
Бир вактлар, утган асрнинг 30-йилларида Усмон Юсупов Узбекистон Рахбари булгандаям кама-кама, фиск-фасод, игво ва тухматлар тухтатилиб, бунёдкорлик ишлари бошланиб кетган экан. Мана шу бунёдкорлик ишлари эвазига Усмон Юсупов НКВД ва ОГПУ каби юхоларнинг чангалидан канчадан-канча одамларнинг хаётини саклаб колганлиги хам тарихий факт.
Бошка сохалар катори узимга яхширок таниш суд тизимида амалий узгаришларни гувохи булиб турибман. Судьялар конунга, факатгина конунга амал килишлари лозимлигини «тасодифан» билиб колдилар.
Шавкат Миромонович томонидан айтилган: «Халк бой булса, давлат бой булади!» деган шиор хакикатда тугри хулоса. Кишлок хужалик сохасида мевазор боглар яратиш, полиз экинлари экиш, гуллар экиш йулга куйилмокда. Ин ша Аллох якин йиллар ичида бу уз ижобий натижаларини бера бошлайди.
ОАВда аста-секин танкидий мулохазалар янграй бошлади.
Мен хам катордан холи колмай дея бир неча фелъетонлар ёздим (тугриси бундай олдин хам ёзгандим). Укиганлар яхши кабул килишди. Умуман олганда ижод кишиси узининг безовта киладиган, хаяжонлантирадиган хис-туйгулар хакида ёзади.
Бугун кулимга калам олишимга сабаб бошка туйгу.
Шу йил февраль ойига кадар USSELL компаниясидан аввал ун долларга 1500 МВ трафик сотиб олардим. Битр неча ой давомида олаверганимдан сунг, улар менга тунги 1500 МВ кушиб беришди. Хуллас 3000 МВ бир ойга булмасаям, 20-25 кунга етарди.
Февраль ойида тунги 1500 МВ берилиши бекор килинади деган хабар келди. Майли, розиман деб куйдим. Февраль бошида 12 долларга 3000 МВ трафик сотиб олувдим бир хафтага хам етмай, трафигим тугаб колди. 6 долларга яна 500 МВ сотиб олувдим уям икки кунда йук булди. Биллайнга обуна булдимда 13 долларга 2000 МВ трафик сотиб олдим. Буям тезда тугаб колди. Яна   USSELLдан 12 долларга 3000 МБ сотиб олдим буям икки-уч кунда йук булди. Бундок уйлаб карасам бир ойда 43 доллар ишлатибман.
Видео курганим йук, чатда гаплашганман, битта иккита хат алмашганман. Проза.ру сайтига кириб шахсий варакчамга бир караб куяман. ФБдаги сахифамга кириб, бир икки макола куйдим, бировларнинг яхши макола ва расмларини уртоклашганман.
Хуллас кимдир атайин менга молиявий зарар етказяпти деган хулосага келдим. Шунинг учун ушани огохлантириб куймокчиман «Урток, яхши иш килмаяпсан. Мен сенга соглик-омонлик тилайман, аммо, бу ишларинг билан сен илм йулини, хакикат йулини тусяпсан. Шуни билиб куйки, сени хам интернетингни хам Аллохим яратган. Интернетни тусиш хам Аллохга хуш келмайди. Шунинг учун мабодо якин орада бошингга бирон-бир “иш тушса” мендан курма!». Саломат бул.
 P.S. Бундай вокеалар мен билан жуда куп маротаба булди ва барчасида Аллохим мендай кулига мехрибончилик курсатиб ёрдам берганини курганман, хис килганман. Аллох хакикатни йулини тусувчиларни хам, бировларга зарар етказувчиларни хам ёмон куради. Бу Аллохнинг узгармас конунидир. Яна бир марта омон бул!


Рецензии