Манифест украинских националистов!

Манифест украинских националистов!Свершилось!Вау!Ну теперь все!Украина расцветет!!!!!Украина понад усэ!.......
Интересно ,что курили эти трое перед тем,как родить "манифест украинских националистов"?....Чтобы не быть голословными давайте обратимся к этому документу состоящему из двадцати пунктов:

                16 березня 2017 року в Київському міському будинку вчителя відбулося представлення Національного маніфесту. Під ним підписалися лідери ВО "Свобода", "Правого сектора" та "Національного корпусу" ; Олег Тягнибок, Андрій Тарасенко та Андрій Білецький. Також документ підтримала ОУН на чолі з Богданом Черваком, Конгрес українських націоналістів під керівництвом Степана Брацюня, організація "С14" (лідер ; Сергій Мазур).Маніфест укладено на основі програмових засад організацій-підписантів. Документ декларує єдність зусиль націоналістичних політичних сил у реалізації поставлених завдань.Представляючи Національний маніфест, очільник ВО "Свобода" Олег Тягнибок наголосив: "Історія показала, що ніякі демократи, ліберали, соціалісти не здатні реалізувати інтересів української нації. Вони йдуть на домовленості із будь-ким, аби лише не виконувати волі господарів цієї землі. Лише націоналісти, які матимуть повноту влади, можуть розбудувати державу на користь українців.Національний маніфест ; це стратегічний план розбудови Української держави. Ми зібралися, щоби задекларувати українській нації: є консолідована сила українських націоналістів, і ми не дамо грабувати державу. Ми не дамо баригам і олігархам знищити Україну. Ми не дамо Москві чи будь-якому іншому забирати нашу територію і змінювати нашу державну карту.Коли влада буде належати націоналістам ; ми зреалізуємо цей маніфест. Напрацювання для цього в нас є вже зараз у вигляді законопроектів, однак теперішня влада не здатна їх ухвалити.Сьогодні історичний день: ми не просто скоординовуємо дії ; ми об'єднуємо зусилля задля величі української нації".Подаємо повний текст Національного маніфесту:"Ми, українські націоналісти, усвідомлюючи катастрофічний стан нашої країни та маючи на меті здобуття й розбудову великої національної держави, здатної забезпечити добробут українців та майбутнє українських дітей, єднаємо свої зусилля на основі фундаментальних, беззаперечних, непорушних для нас усіх принципів та цілей і пропонуємо чіткий план першочергових кроків для досягнення цієї мети:

1. Визначити пріоритетом державної політики реалізацію національних інтересів України.....

Эти ребята признают,что первоочередной задачей для Украины является реализация ее национальных интересов!!!!Конгинеально!Интересно,  какая до этого была первоочередная задача?


2. Сформувати новий вектор української геополітики - орієнтацію не на Захід або Схід, а на утворення нової Європейської єдності ; Балто-Чорноморського Союзу....

Ее!!!"Новое европейское единство"!!!!Балто-Черноморский Союз!!!!БЧС!!!!Все в БЧС!!!!Будет прорыт канал от Черного моря до Балтийского!
Дас ист фантастишь!!!

3. Визнати Російську Федерацію державою-агресором на всіх рівнях світової дипломатії. Розірвати дипломатичні відносини, блокувати окуповані території, припинити діяльність російського бізнесу в Україні, застосувати санкції до російського капіталу, товарів та послуг....

Разорвать дипломатические отношения с Россией!!!!Ешкин кот!Ату их!Дрожите москали!Теперь вы не сможете приезжать на Украину и зарабатывать здесь деньги,чтобы прокормить свои голодные семьи в нищей рашке!Лавочка закрылась!Бизнесменов и банкиров из России вон с Украины!!!!На их место придут польские или румынские!!!!И тогда начнется изобилие!

4. Законодавчо визнати "ОРДЛО" окупованими територіями та розробити реальний план звільнення Криму і Донбасу від окупантів. Негайно приступити до реалізації його розвідувально-диверсійної, економічної та інформаційної складових.

Наконец-то!Оккупированые территории!!!Дождались правды!План освобождения уже есть!Все надевают вышиванки,красные шаровары,шашки в руки и гайда!Москали бегут от страха!!!!Слава героям!

5. Повернути право на відновлення ядерного потенціалу як фундаментальної засади національної безпеки у зв'язку з порушенням Будапештського меморандуму.

Йо!Мы возвращаем право иметь атомное оружие!Дрожите несчастные!Всех закидаем атомными бомбами!Ким Чен Ин с Украиной!

6. Створити високотехнологічну професійну контрактну армію, а також резервну армію, укомплектовану за територіальним принципом.
Финиш!Не одна,а целых две армии в шароварах и вышиванках теперь будет на Украине-основная и резервная!Это стратегия победы!!!

7. Законодавчо закріпити право на збройний захист та вільне володіння зброєю.
Дождались!Наконец-то!Теперь каждый будет иметь в хате гранаты и пулемет!И каждый будет знать,что у другого в хате есть гранаты и пулемет!Преступники умрут со страха!Конец преступности на Украине уже близок!

8. Очистити від ворожої пропаганди український інформаційний простір. Культивувати традиційні цінності, зміцнювати національну свідомість і гідність. Забезпечити українській мові статус єдиної державної.
Абзац!Теперь на Украине будет только один телевизионный канал!Черноморобалтиец!И только там украинцы услышат слова правды о событиях в мире и на Украине!Никакого интерната!Никаких там радио ФМ!Один канал!!!!Никто еще не додумался до такого кроме нас и Ким Чен Ина!Изменим национальное мировозрение с точностью наоборот!

9. Провести реальну люстрацію як докорінне очищення влади, посилити кримінальну відповідальність за вчинення корупційних дій.

Реально пришло время не в мусорные баки кидать выродков,а реально топить их в Днепре!Смерть корупционерам!Достали простой народ!!!!Откуда они только берутся?!!!


10. Запровадити дієву процедуру імпічменту Президента та ухвалити закон про відкликання депутатів усіх рівнів, суддів та посадовців.

Долой президента барыгу,которого мы привели к власти три года назад!Ганьба!И всю его команду ,с которой вместе стояли на Майдане, долой!Выродки!!!!Хватит издеваться над народом!Слава Майдану!Чемодан!Вокзал! Ростов!

11. Запровадити виборність суддів та певних категорій місцевих посадовців.

Ок!!!!Судей будем выбирать на сходках!По понятиям!Открытым вставанием рук!Вот она настоящая демократия!Наша ридна!

12. Ліквідувати олігархічний лад: повернути в державну власність надра, стратегічні об'єкти та підприємства, незаконно приватизовані після 1991 р., ліквідувати приватні монополії, припинити виведення капіталів в офшори.

И Ленин такой молодой!Вся власть Советам!Фабрики рабочим!Землю крестьянам!Бандитам тюрьмы!Долой буржуев!Восстановить все памятники вождю мирового пролетариата,которые непонятно кто и зачем свалили за последние три года!Открыть музей мировой украинской революции в Жмеринке!

13. Забезпечити трудові права українців і створити умови для дієвого профспілкового руху.

Это можно было не писать.Пулеметы и гранаты у людей уже на руках!Они сами создатут условия для нормальной жизнедеятельности профсоюзов!

14. Ухвалити соціально справедливий Податковий кодекс, що сприятиме розвитку дрібного й середнього підприємництва.

Новый налоговый кодекс!!!!Охренеть!Даешь беспошлиную торговлю на рынках Украины!Каждый продавец-сам себе продавец!Слава!

15. Забезпечити розвиток національної атомної та альтернативної енергетики як запоруки енергетичної незалежності держави.

Атомная энергия в каждое украинское село!!!!Каждому селу ядерный реактор!Ура!Энергетика на кизяках!Это украинский прорыв в мировой науке!

16. Заборонити торгівлю стратегічним ресурсом України ; землею сільськогосподарського призначення.
Землю продавать не будем!!!!Будем отдавать ее бесплатно МВФ за долги!!!!!То что останется будет поделено между руководителями "Свобода","Правый сектор","Национальный корпус","Нацизм головного мозга".

17. Запровадити, згідно з Конституцією, реальне самоврядування шляхом творення самодостатніх і повноважних територіальних громад.

Круто!Давно пора!В каждом городе и поселке создается банда,которая наводит в этом городе порядок!Никто никому не подчиняется!Каждая банда сама по себе!Революционный националистический порядок в каждое село и хутор!

18. Упорядкувати міграційну політику, що включає ефективну боротьбу з нелегальною міграцією та створення умов для повернення українців на Батьківщину.

Мигранты достали!Теперь крышка вам всем!Долой мигрантов с Украины!Пусть валят назад в свои германии,швеции,дании,голландии...Ганьба!Weg nach hаuse!Украинцы из Канады,США,Израиля радуйтесь!Мы вернем вас всех на историческую Родину!Наконец-то ваша вековая мечта осуществится!

19. Відновити позитивну динаміку в національній демографії: укріплювати інститут традиційної сім'ї, посилити національно-патріотичне виховання, робити ставку на молоде покоління.

Как просто и мудро!Нет презервативам и всяким там контрацептивам!Плодимся и размножаемся в вильной Украине и ни о чем не думаем!За нас думают  националисты!Ставки молодежь делает лишь в украинской букмекерской конторе имени Сашка Билого!

20. Сприяти створенню єдиної помісної церкви з центром у Києві.

О,Майн гот!Вот самое главное!Поместная церковь в Киеве!!!!Наша украинская никем непризнанная церковь в Печерской лавре!Свершилось!Долой московских попов в Московию!У нас будут свои попы,попы украинские националисты!С нами Бог!Got mit uns!

На утвердження цих положень ми готові віддати свої сили, майно, а якщо потрібно ; життя"....

Последнее без комментариев!!!!!Только скупые мужские слезы в глазах настоящих патриотов.....Все встают,прижимают руку к сердцу и затягивают "Щэ нэ вмэрла..."               
                Прес-служба ВО "Свобода"
http://svoboda.org.ua/news/events/00114270/


Рецензии