Не такие, как другие

Не такі, як інші. Можливо, ми не такі, як інші. Адже ми не маємо звички змішувати. Ми лише хотіли відокремити добро від зла. Але нам нав'язали займатися коханням з тими, кого любимо. Нам нав'язали любити тих, з ким ми займаємося коханням. Але ми не змішуємо любов з ліжком! Ми не змішуємо ліжко з любов'ю.

   А хто такий інфернально розумний, який придумав "Горілка без пива - гроші на вітер", до речі? Тому що це не про нас. Ми не змішуємо. Ми взагалі не хочемо пити отруйну горючу рідину, яка зіпсувала життя людей, заганяючи їх на зрадливу стежку на шляху до щастя.

   Не такі,як інші. Тому що найвищою мірою наївні. Але навіщо собі і далі псувати життя, і далі страждати, думаючи, що це ми не такі, як інші? Ми є такі, які ми є. Просимо посунутися. Ми ще самі як слід не знаємо, хто ми такі. Але наполегливо просимо посунутися тих, хто прагне і далі залишатися схожим на торішнє листя під ногами так званих обраних або навіть просто живих!

   Ми не такі, як інші. Але ми вже йдемо та поспішаємо. Ми ще самі не знаємо, хто ми такі є. Але вже йдемо. Але поспішаємо! Ми не змішуємо Небо із Землею. Але й не розділяємо їх!

24 березня 2017 року
ЛНР
Ignat By Type X (Гнат Накшталт-Непереконливий)


Рецензии