Гудзик укр

Начебто невигадливий предмет - якийсь там ґудзик! Ось вчора знайшов його в під'їзді власного будинку. Такий невеликий, біленький з двома дірочками, дивлюся і фантазую:
- Може він стягував корсаж пишногрудої дами? Дама злегка розповніла, і ось тобі конфуз! Ех, зустріти би її і зірвати інші одним рухом руки в еротичному пориві прямо не виходячи з під'їзду!
- Або цей ґудзик був на сукні нареченої? І її невмілий, що не бачив досі жінок, майбутній чоловік намагався застебнути і відірвав? Ех, порахувати би її хребці, та пальцями!
- Або він був на комірці вечірньої сукні прекрасної леді, яка збирається на бал-маскарад? Ех, закрутитися б з нею і в вальсі, та Штрауса, та так, щоб в голові зашуміло! А потім пройтися, як по клавішах, по іншим таким ґудзичкам ... Еххх !!!
- Чи, може, його купила сусідка з третього поверху і збиралася пришити до підв'язки панчіх? Але зронила ненароком в під'їзді. Ех! Стягнути б ці ажурні панчішки, так кинути б куди попало, і ...
- Еротоман бісів! - сказала моя дружина, заглядаючи через плече в ноутбук, на якому друкувався цей безсмертний опус, - В ліжку ерекції - нуль, а в під'їзді? Іди, засранцю, і сам пришивай цього ґудзика до своїх підштаників, гад !!!


Рецензии