Яка вона

Яка вона
Всі бачать спокійну дівчину, яка старанно навчаєтся, має хоббі, обожнює своїх друзів, теплі зустрічі та затишні розмови за чашкою чаю… А потім вона змінюється, рве кайдани, і мама пошепки промовляє: “ніби демон вселився”...а вона, вона пакує свій наплічник і знову її кличе дорога, а може не дорога тому причина і не бажання побачити свою любу і рідну неньку, а щось інше… щось важливіше, глибше, те що пронизує, що проникає в кожну клітинку і наповнює теплом, щось таке, про що не говорять вголос, це можливо лише відчути, коли по тілу пробігають мурашки, коли подих за вухом ніби теплий весняний вітер цілує, ніжний дотик його губ до чола і рука так турботливо прибирає скуйовджене волосся в якому вона борсається ніби комаха в павутині… Коли вона чекає кожної зустрічі ніби віряни чекають пришестя Христа, а побачивши обіймає до хрускоту кісток..і знову цілує, цілує так солодко і захоплено, що навіть зірки ними не можуть намилуватися, не бажаючи відпускати його ні на хвилину…
Вона обожнює, насолоджується, напивається ним досита… Вдихає повними грудьми, ніби це останній ковток повітря на планеті і він належить лише їй… Задихається від цього запаху, тьмяніє в очах, паморочиться голова, вона провалюється в іншу реальність, до Аліси в Задзеркалля, там вона щаслива, ніщо не заважає насолоджуватись собою справжньою, ним і їхніми спільними відчуттями та емоціями… Поруч з ним, вона забуває про всі біди, проблеми, турботи… Забуває про правила і перестороги, про принципи і повчання...Вона стає спокійно-покірна вдень і ненаситно-пристрасна вночі. Так вона не поводилась ще ні з ким, не відкривала свою зашрамовану душу… а тут змогла, можливо тому що не випитував, можливо тому що йому не важливе її минуле, головне що вони відчувають коли разом, головне не думати ні про що інше, як про приємні емоції в такі рідкісні дні їх зустрічей.. Вона ж відчуває себе надійно захищеною, ніби вовчиця біля вовка, а ще відчуває себе жінкою, справжньою жінкою! Не дитиною, як багато люблять казати, ні, а дійсно жіночною,прекрасною, квітучою, несамовито натхненною та окриленою жінкою.
А насправді тут навіть не потрібно витрушувати сотні літер з мішка і складати їх в гарні рядки, бо все що вам варто знати, так це те, що він її робить неймовірно ЩАСЛИВОЮ, на цьому можна і завершити!


Рецензии