Zoom. Квазилис. 4. Мовою

Розділ 4. Заспокоєння вовка.

Вовк вже в який раз встиг подумати, заспокоюючи себе, що з нею буде легко, ясно і безпечно, краще, і він все вірно робить. Але з дівчатами ніколи не буває ні краще, ні безпечно, ні вірно -це все самообман, де неприкрита брехня, адові муки, інфернальна небезпека, і у всій цій історії відчувається «фамме фатале», тому що вони непередбачувані, і в їх головах вітер.

Було між ними почуття давнього знайомства і властивості, як ніби вони зустрічалися і раніше в інших личинах і обличчях, таке якесь відчуття давно знаймого і раптово відкритого знову, як щось знову придбане, і звідси неймовірна дана тобі легкість у спілкуванні від взаємного тяжіння, симпатії і довіри, це рятувало його від мук сумніву, ліні, додавало впевненості і бадьорості духу, відчайдушної віри в себе, що все твоє набуття невипадково, як та зустрілася жінка, попутниця в маршрутці, яка мчить по розбитій нічній дорозі з ямами і вибоїнами розміром з окоп для стрільби стоячи з коня, де вона все неспокійно хапала за кінець, і за найближчу до неї ногу уві сні. За кінець хапала, як просто доїла корову, навпомацки хапала рукою невидимі і недоступне погляду вим'я.

Або випускна студентка - собачка, під яку він наполегливо стелить свої долоні і руки, щоб чіпати під відкритим куполом її короткого плаття рожевий зад, коли перестав відчувати найменшу ніяковість, вона була наскільки апетитна, як солодкий пряник, що він не міг зупинитися. І він потім часто зустрічав її в різному одязі і образах, але в цьому незмінному рейсовому автобусі, вона пам'ятала його жалкі ненаситні руки, які бродили по ній, неначе мотиками підгортали одну і ту ж грядку, залазячи в цей бджолиний рій, і кожен раз вона робила вигляд, що вона його не знає, і зустрічає вперше, і вже уникаючи його, пересідала на інше місце. Він знає, що якщо буде стелити під неї свої руки, знаючи, що в забутті не зверне уваги, вона засне, а він поміняється з іншими пасажирами, і знову сяде до неї, вона уві сні нічого не відчує, а якщо і відчує, то уві сні їй привидиться і неодмінно він. Вона прокинеться, воспрянув від сну, і він точно, на що і буде незручна ситуація, то, може, і не подасть виду, раз він такий наполегливий, що все спише на сон, як коли все можна списати на війну, як на грань божевiлля. Ну, гаразд, бери! Зробить послугу.

Вовк не спав, «спати це завжди пропускати найцікавіше», сон це завжди пропускати удари, ходи в грі, «місто спить, мафія не спить, хто не спить, той отримує більше, від того, що довше спить, у нього більше активності, і він отримує більше уваги, і чим довше не спиш, зберігаєш активність і рухливість, більш ефективний. Вовк не міг спати від свого дикого збудження, і чекав чогось, як кульмінації і розв'язки, що довгий багатокілометровий стояк буде вирішен, як проблема, і він буде оцінений за вірність, винагороджений за старанність, старання і працю.

Одна радість вовкові бачити лисицю сплячої, куди більша радість споглядати її сплячою на себе, як два пересічених Всесвіти, «дві зірки, два солодких повісті», як падаюче небесне тіло, виграш у лотерею, ожила Галатея, яку так довго і старанно викрешував з каменю, а тепер збудження, при погляді на неї, висікає з тебе іскри, відсвічують в твоїх зіницях, і переходять в нескінченність, як відображення дзеркала в дзеркалах.

Вовку здавалося, що лисиця спить, але вона не спала, вона, як у ямі з журавлем «тисячу і одну думу думала», їй самій було все цікаво. Заворожена грою, як ловчий, вона підставляла своє тіло, як лещата, сильця і мережі під його колисковi руки.

Лисиця крутилася і совалася, як курка на рожні, приймаючи випадкові за свій конфігурації пози, дивовижні по своїй простоті і природності. А він просто чекав, як буде складатися нестримний сценарій. Витримував паузу, просто чекав, як будуть розвиватися події. Стоячий був смс-повідомлення про негоду, лист в пляшці, яке їй принесе хвиля покачивающегося у своєму русі поїзда, міна-пастка, просто вона не почувала, як низ живота його одягу стояв дибки, рано чи пізно вона б застромилася і зачепила, вкарбувалася в нього, як у солом'яного бичка смоляного бочка, від якого не змогла б отлепиться, ні відірватися, міцно вмонтувавши себе, як вдев рибою в щоку гак від наживки з вудкою. Вона мігрує на тобі, змінюючи положення, як стрілка компаса, шукає, де полюс і магнітні хвилі.

Вовк не хотів камуфлювати своїх намірів і фізичних бажань, він не повинен був соромитися свого єства, адже вже з підліткового віку цього можна було б навчитися, не соромитися предмета своєї гордості, і варто було за стільки дико довгий час хоч трошки почати любити себе, коли інші не беруть тебе в розрахунок. Вовк хотів, щоб його якщо і не оцінили, як малюка не підібрали, не погралися з ним, а лисиця грала з ним, як кішка з мишкою, дражнячи його сама, покружляла. Як кішка, покрутила в лапах дзиґою клубок, утримуючи за ниточку, сама посунувся до нього, ставши доступнішою. Я вся ваша.

Вовк просто спочатку, для вірності, вхопив її за зад, і підсунувши ближче, встромив її з волоссям і головою собі в стегно, де вона запливла на нього хвилею, з головою, і, обернувшись обличчям до живота, вона від потяга просто їздила відкритим ротом по ньому, взад -вперед, а потім він повернув її до себе, як часто провертав з звичками шашличника, щоб м'ясо не прогоряло з одного боку, не залишаючи не просмажених плям, і вона повернулася на бік, зімкнувши ноги, він просунув між її ніг свою руку. Схопивши її за зухвалий похилий лобок, і вона присунулася до нього, осідлавши його руку, наче це була якась мітла для відьми, або держак лопати для імпровізованої конячки, або навіть пілон, навколо якого вона далі буде обертатися, як дзига і юла навколо своєї осі, вражаючи його погляд, і даючи можливість насолодитися її тілом, чіпати, милуватися і «юзати по повній програмі».

Лисиця знову покружляла і стала ще доступніше, щоб до неї для зручності не потрібно було тягнути свої руки, чи далеко дотягуватися, вона знову зробила його, припавши, і вовк розтанув, як цукор, прийнявши всю гру, без винятку «за чисту монету». Не те щоб вовк був легковірний, або досвідчений, де люди похилого віку, вони ж як діти, їх помани і обмани, легкодоступні і довірливі патологічно, тому що зберегли живу незнищенну віру в людей, і не чекають від них заковики, лисоподстав і підступу.

Пішовши в «сплячий режим» і режим збереження енергії, вона рябiла у нього в очах, її було нескінченно багато, вона була скрізь, від неї був ефект сарраунд, хоч не така вже вона і була велика, і не так багато і було її тіла, всього якихось 45 кілограм худорби, але для вовка і це вже було багато, too much, ледве унести, судячи з того, як вона почала спокушати його собою, з якоїсь дикої нестримною хваткою почала завзято «за дiло», подолавши свої комплекси, природнe сором'язливість, і силу тяжіння, наважившись на щось більше, ніж просто лежати колодою, так краще «грілкою на все тіло».


Рецензии