Zoom. Квазилис. 6. Мовою

Роздiл 6. Спокуса вовка.

Всі ці тертя і погладжування, поцілунки в живіт і трепетні характерні покусування і облизування пальців, чекаючи миттєвого припливу крові і помсти занепалих на хіть. А вона пахла просоченною незнищенною хіттю, наступною за нею тонким шлейфом і жирними мазками, як макіяж.

Її слина, як жива вода з казки, закипаюча бульбашками на його пальцях, склеючи їх суперклеєм, прихоплюючи лисицю і вовка в одне ціле цiлющим чудодійним припоєм, грубими і широкими наспіх стібками її запахи на його одязі і на тілі, на ньому самому. Вона волого цілує його в живіт, забирається під одяг, як невгамовна дитина капостить і пустує під скатертиною, нервуючи невинною своєю грою нудним, таким передбачуваним і серйозним дорослим.

Таємну зброю пустили в хід. Тепер вона жадібно смокче пальці, тільки не прицмокує, і не муркоче від задоволення, щоб не розгорітися зі страшною силою, не розпалiтися, і не спалахнути, (як тільки пустили в вагон таку вогненебезпечну істоту!), не порушити, а просто показувати свій демо - ролик, мовлячи, «дивись, як я вмію, дивися, як я можу», але саме тут і зараз не можу, тут недозволено, дуже брудно і смердить. Вона, швидше, хоче, щоб просто до неї встиг прикипіти і прив'язатися.

Вона жадібно смокче пальці, смокче і лиже перетинку між ними, відсмоктує подушечки пальців так, як ніби одягає ротом презерватив. Б'ється і настовбурчується, як кінь запопадливий, зриває ярмо і стає на диби, повстає на прив'язі. А вона все не вгамовується, не заспокоїться, і він б'ється в якомусь сантиметрі від неї, від її скроні, під одягом, просто підземні копалини в надрах тіла, конвульсії, імпульси, рефлекси і бажання, як хтиві відчуття прориваються наверх, які вона порушила своїми частими рухами і намірами, як чаклун або шаман, нарешті з небесної канцелярії викликав дощ, виділяє вологу разом з повзучими гадами, саламандрами і жабами.

Коли погодував її своїми пальцями, засунувши їх їй в рот, стала жадібно лизати перетинки, просовуючи мову між пальцями, як між складками губами, щоб проштовхнути мова далі, розсовуючи їх. Звертаючи язик в трубочку, як жаба, яка їм ловить комах і мушок. Полировала пальці, ніби карамелі чупа-чупси. Він розумів, що цей сигнал недвозначно показує, як вона несамовито смокче пальці, вона показує, як може мочалить уд ротом.

У нього підземні поштовхи. А він, у свою чергу відчуває, яка під її одягом переливається магма. Він не дивиться на її обличчя, тільки воно його не влаштовує, тільки її тіло, і він дає волю своїм рукам, коли він прокатним верстатом пройшовся по ній, обіймає її і липне до неї. Вона сама ятрить його, не відпускає, проводить гарячими долонями по одязі, довго гладить ноги за напрямком від колін вище, не прибирає свої руки, її руки постійно на його тілі, вони в роботі, вони постійно ним зайняті.

Мацаеш жінку ззаду і спереду, і вже, як належне, кладеш руки на груди. Всього три місця, що тебе цікавить. Лисиця зайнята всім-вона знає, де б його не взяла і куди не доторкнеться –однопалубний корабель в морському бою вже вражений. Вона знає, що не промахується. Майстерність не проп'єш.

Вона знає точно, коли звивається, як його завести, вивільнивши полум'я і вогонь всередині назовні, все робить чітко і злагоджено, жодного зайвого руху, все прораховано до дрібниць, вивірено безпомилково, як гол в три дотики під ребрами проведе рукою, всередині все здригнеться і стрепенеться, як птах, від хвилювання.

Вона водить по тілу своїми руками, як водомір стрибуча, пружинячи на своїх тонких ногах. Як шукач води ходить-бродить з дротом, щоб знайти місце для колодязя - чуйно, інтуїтивно. Дотики виходили настільки філігранно чутливими і тонкими, як шкірка у крайньої плоті повільно сповзала, відкриваючись, і знову прилипала до кінчика.

Від цих рухів, тривожних торкань і дотикiв, фривольного тертя по швах, тупцювання «навкруги», дикого напруги, все було готове спалахнути від тертя, як первісний далекий предок силою тертя точить паличкою сухий хмиз.

Лисиця бере і здавлює яйця, як стискає еспандер, ніби перераховує решту, боячись упустити монети, або перебирає чотки, як випускаючи назовні, відкриває краєчок кришки, каструлі, роблячи проріз, даючи випустити пар, насичений, або відкриває кран, щоб спустити іржаву воду.

Здавлювала, як музичну іграшку, стискаючи її всією п'ятірнею, як еспандер, коли взамін постанывания будеш випускати, видавати веселі мелодії для підняття настрою. Але вже вовк сам порахував її рух зайвим, і сам відігнав її від себе, «наївшись все спілкування досита», побачив це зайвим і недоречним.

Вовк сам тепер, як граната з висмикнутою чекою, тільки без кумулятивного ефекту. «Я вовк, це моя порода і принципи, все, що дано мені великим Богом, невже це все за якусь слабкість у мене може відібрати якась лисмяш?»

Адже це не стрип-клуб, клуб відпочинку за інтересами, щоб тобі під силу задовольнитися сурогатом. Тебе заводять, як під скло, порушеної пестять і чіпають, пальпіруя все тіло, перетворене в гарячу точку і ерогенну зону, але за цим муром в підлогу і тверді стіни, рівно нічого не варто. Це глухий кут, за яким немає продовження, як намальований вогнище на полотні, за яким немає заповітних дверцят для золотого ключика. І смачно, з розгону, разбиваешся до стіни горохом, тому що за кожну заборонену дозволену радість, тобі доведеться «розбитися в коржик» і відмолювати свої гріхи до кінця своїх днів. За кожен вихід за рамки у призмі і серцевині твоїх озвірілих від довгого томління очікувань.

Вона не поведе за руку, не розстебне ширінку, а чекає від тебе неминучого, хльосткого спуску, висмикнутою чеки, що разрядишься, вистрілиш в труси, як Генрі Міллер дамі в долоньку, так заведе тебе, заведе до відмови пружину, що просто розпалить тебе доведе «до сказу», і що з цим далі робити? Залишить тебе наодинці зі своїми проблемами. «Хелп йорселф». Сам від напруження збудження виверження, як Везувій, якщо не лопнеш по швах від напруги. Не подолавши всього порога очікувань, будеш в кризі, зовні розливатися, як вода, яка завжди знайде вихід.

Нудотний обман, але так обтяжливо схожий на правду. Збита пиху, ти шовковий, помилкові маяки і збиті приціли. Одна фактично допущена можливість і одночасно упущена, як і всі інші до ряду. Девальвироване бажання бути суворим і стійким, повертається в сумовите стійло «stop before, you better..»

Розкіш, яка виплескується назовні, ніжність, яку грубо та зловмисно опускають у серцях, щоб впала прямо на підлогу, і яку ніхто не підбере: «Так не діставайся ж ти нікому!», як і крихти тепла, що впали на підлогу сонячними зайчиками і палаючими тліючим горючими вуглинками, гаснуть, коли збуджений до межі, коли той пар, який закритий під кришкою, і що не выхлопнуть його, коли всередині ходять твої поршні, і видають нехилое тертя, залишаючи на душі рубці, як незабутні враження, зморшки - подряпини наслідків, як всі затяглися рани на душі.

Коли точно знаєш, що артист вже взяв найвищу ноту, і вже так не розійдеться, «на біс» вже не вийде, все найважливіше «вже було», як будеш себе далі вести і налаштовувати. Будеш продовжувати, як ні в чому не бувало», зухвало і самовпевнено розраховувати на щось нове і більше?

Лисиця лежить на вовка, як на вівтарі, як влаштувала своє жертвоприношення, приносячи себе свіжу, жертовну, підготовлену, готову зі своїми таємницями і думками, замурована під курткою і збита хрест - навхрест його руками, такими гарячими, як тліючі гілки, як вийняті шиплячі сажки з багаття.

Вона як під пресом, як фрукти під гнітом в бочці, які дають свої кислі соки, випускаючи їх крізь шкіру, щоб потім заграти в терпке вино. Під пресингом вона дає все найкраще, що в ній є, без прохання, слів, взаємності, нагадування, особливого запрошення та ініціативи з твого боку, не потрібно підказок, не потрібно вступати в діалог тіл, полеміку, протистояння, протиборство, де вона шукає, як виявити і виразити себе, щоб стати водою і соком, вся виходячи соками, під'юджує, подзадоривая себе, вся виділяючи природну змазку.

В лініях тіла, в тому, як звивається, як закручується спіраль, як мотки ниток, які скручуються, щоб стати тугіше, щільніше і міцніше, вона вже не чує його, вона чує лише саму себе, як заведена дзига, як на автоматі, на службовому завданні, закинута глибоко в тил ворога від лінії фронту. Без прикриття на рейді.

Лисиця зiгрiлась на вовцi, як змія-гадюка на грудях, щоб з нею знав, почім фунт лиха. Вона як кішка, яка якось згорнулася пухнастим клубком, немов розтирала його кость набіло, потрошити і кроша її в пил і борошно, до найдрібніших і ледве помітних оком частинок. І ще скажи мені після цього, що не віриш в казки! А у вовка в запасі тільки розказані історії і запас міцності, якого «з такими темпами точно не вистачить!», і чим більше і довше лисиця це робить, тим вовк менше в себе вірить. Вірить у свій запас міцності, що витримає цю муку, що зможе здолати своє спокуса, залишиться на межі, б'ється об заклад. Все, що в житті дбайливо ростив і плекав, все, що знаходив важливим і потрібним, знаходячи пронизливість і чистоту, силу ширяння, відчувати радість польоту, просто втілилося в «скупав у хвилях любові» і «прокатав на золотому хмарі». На душі шкребуть кішки.


Рецензии