Zoom. Квазилис. 9. Мовою

Роздiл 9. Друга молодість вовка.

Все, що вовк коли-небудь бачив у своєму житті в голлівудських, ні, швидше, навіть в арт-хаусних фільмах, якiх ти дивився заради повноцінної адамової і евовой наготи, йому довелося, для повноти відчуттів, тепер пережити самому, «коли ніщо не віщувало», а пристрасть приходить віроломно, без оголошення війни. Коли голе і безсоромне тіло в своїй неприкритій наготі, для тебе перетворюється просто у «меблі». Це «Кімната в Римі» Альмодовара, французькі стрічки «Літня ніч в місті» і «Їх перша ніч» -всі фільми, які він їй порадив були відрогами його особистої сексуальності. Тепер він пережив у своєму житті і сексуальне розкріпачення, довгу еволюцію від простої до більш складних і розвинених форм, зовсім все виглядало, як еволюційне зрушення. Долю цих героїв він прожив цими полюціями і очікуваннями, прожив все життя персонажів цих фільмів, що запросто міг їх асоціювати з собою -це було легко, але в той же час серйозно. Бо інакше як би описати стосунки чоловіка і жінки, самки та самця, навіть якщо вони з різних світів, хоч і в чомусь такі схожі, але все одно, як два Всесвіти.

Лисиця перша його не відкинула, не була проти, навпаки, всім своїм виглядом, демонстративно відкрито, нехтуючи нормами суспільної моралі та соціально схвалюваного поведінки. Вона була з ним, навіть без його прохань, натяків, слів або побажань, просто так, інтуїтивно, як ніби знайшла в ньому вразливість. Або розгадала, розкусивши його з першого погляду, що він такий же ненаситний, як і вона сама, тільки з іншим вектором. Адже по природі своєї вовчої, тваринної, з характером борця, будучи по натурі своїй воїном, він успішно перемагає здебільшого тільки самого себе, їсть, як глисти, зсередини, пожираючи всередині все здорове. Тому він шалений і невтомний, ненаситний, але який подихає з голоду, коли голод зводить з розуму його нутро, і лоскоче свердлами черево. Він такий же, як і всі обуреванный пристрастями - той же їжачок, але голками всередину.

Вовк з лисицею відчував себе молодше, і в чомусь нахабніше, як завжди зазіхає рветься до мети, крім неї боковим зором вже не вловлюючи нічого. Вона щедро дозволяла себе йому доторкатися, як хтось старший і досвідчений вводить тебе в курс справи, несе на собі зобов'язання і відповідальність зробити все так, щоб тобі сподобалося, не зіпсувати перше враження- «не відбити охоту». Він приймав це як належне, як личить чоловікові, а не підлітку, для якого це все одно така ж гра, але в ній було більше техніки і досвіду.

Лисиця ополовинила його вік, він відчував наближення всього того, що так довго йшло до нього, від 11 до 18, йшло довгих сім років очікування приходу жінки в його життя. Вовк відчував радість дотику, простих дотиків і ласк, коли руки кудись бредуть, без оглядки розбігаються по ній, як по футбольному полю, коли все її тіло від ключиці до паху це довжина його рук від ліктя до подушечок пальців, і він може нести її, як ношу, і наближати і крутити її, як йому заманеться, розкидатися їй і наближати її до себе, брати зручніше, як іграшка- мишка у кішки, яка все їй не може натішитись, і не може визнати собі в тому, що вона їй не до смаку, хоч і вся закінчується слиною, від кінчиків вусів до брудних лапок і ворсинок хвоста, стаючи такий безмежно далекої і настільки гіперчутливою відчутно близькою, щоб його руки так і хотіли в ній залишатися, застигати на неї, торкатися до неї, як якоря –магніти. Так нещадно смикав і не відпускав її, вимотуючи її тіло, як лікар допікає своїми лікувальними операціями і дослідами, або археолог своїм пензликом, в ній хотів докопатися до самої суті, анатомувати її, розплавляючи її теплом своїх розпечених до білого рук, і прикладати на її груди, мацаючи, пальпіруя, де є її серце, і чи б'ється воно, що ти відчуваєш, що ти розумієш, що тобі з цього? Як ніби знімаєш показання лічильника, як вона до тебе небайдужа. Як ромашка - індикатор стану: «любить-не любить». Кидаючи свої обидві руки, як подушки безпеки, щоб зупинити її, і в той же час дати їй врятуватися. Як двi намагнічених праски, щоб зробити реанімацію, щоб дати всьому тілу сигнал або удар, щоб перезапустити її організм знову, щоб дати їй знову відчути ритм і пульс життя в солодких колисанках потяга, коли сама ставала як вдень пухнастої піни.

Велика маленька, вона зібгалася у грудочку доросла, мініатюрна жінка. З тілом німфетки-старлетки, вже оформлена до свого віку жінки, сама мае дітей, але блудна на всю голову, неначе після народження дітей залишився вітер в голові. Вовк подумав про неї словами діалогу з книги «Аліса в задзеркаллі»: «Якщо тобі все одно, куди йти, ти можеш йти будь-якою дорогою». Як себе вести з нею - накласти на неї вето? Накласти на неї санкції, і самому визначати і відходити від ударів долі і від наслідків, як чогось неминучого і неминучого, як року, який тебе обов'язково застане зненацька, і «не залишить на тобі живого місця». У чому проявляється тоді вся сила витрат, система стримувань і противаг?

Навіть та щосили бушувала негода, яка відступала, давала їм затишне містечко, щоб сховатися, забути про негоду і ілюзорно сприймати цей скупчений вагон з множинністю відкритих у доступі осіб, як тихе затишне місце, гавань, щоб сховатися і вгамувати свої печалі. У цьому людному помноженому людьми просторі всі налаштування приватності зводилося до того, що було безпечним спілкування саме в людному місці, де кожен зайнятий своїм життям, дзвінками і гаджетами, ніхто не звертає уваги на інших, до яких немає діла, і без різниці де ти і з ким, навіть якщо ви поодинці тут, тільки в цих сидіннях. А поза цього їх посадкових місць вагона і загального спертого повітря, і потайки украденого щастя в цій вузькоколійці вас просто немає. Нулі без палички, якi вічно крутяться без зупинки, нулі і худі криві, тому, що не пара - одиниці, коли.

Вовк відчував радість від простих і зачаровують торкань, коли руки кудись бредуть, і їх ще не прибирають, не засовують на задвірки, закрилки у крил не підняті, політ триває. Обидва перебувають у площині безкрайнього неба, де немає скученной суєти і запаху людського поту через голимую синтетику. Руки заходять занадто далеко, поки від них не відмахуються, як від мух, вони подовгу вилежувалися на її тілі, її кров бродить, як сік, перетворюючись в кисле вино. Вони, як прес, щоб схопити дві склеювані площини суперклеєм або епоксидкою. Поки від рук не відхрещуються, мотивуючи, що вони гуляють у сні, як дворовий пес, якого, щоб розігнати кров і дати йому розім'ятися, спустили з ланцюга, випустивши його на волю, давши йому вдосталь побігати, як коневі попустувати «на просторі».

Вовк відчував, здавалося б, таку насолоду від дотику, але вже здавалося йому недоступним. Як у чорно-білому фільмі «Розлучення по-італійськи», де можна було любити просто так і проводити час, просто так, абсолютно нікуди не поспішати, насолоджуватися моментом, повільно і неспішно йти до мети, знаючи, що це все у тебе буде. Вовкові потрібно було це «шоу»- вовк переживав свої відчуття знову, до нього поверталася його молодість - всім наборів її симптомів.

Важливо було, які тектонічні зрушення були запущені всередині вовка, як проходила його трансформація, як він не адаптувався до нових умов, не звикав жити заново, не відкривав ніяких чакр, на яву адже нічого не відбувалося-навіть під такими зовнішніми подразниками. Не було розставання з ілюзіями, заглибленості в дитячу мрійливість, з підкупливою простодушної щирістю і наївною дитячою простотою. Все можна було забути, як страшний сон, або викинути з голови, щоб не змушувало про себе згадувати і турбувати. Можна було б знову повірити в себе, усвідомити і засвоїти, поки відносини не досягли такого ступеня напруження.

Її ласка неприродно дражлива і розпаляюча одночасно, коли твої запалені бажанням і безсонням руки знемагали від рваних ран, залишених капканами, які для того і призначені, щоб їх відрубати, заборонене бажання вже буде висуватися, просуватися ближче, підтягуватися, випинати себе, виживаючи, смикати тебе, знаходячи баланс між випадковістю і закономірністю, що можна було б давно розсердитися і прогнати її спати, вигнати геть. Якщо тільки не прогнути, зігнути в баранячий ріг. Згинається, як равлик. Гнучка, сплюснута як губка. Згортається рулетиком, як кільця будиночка равлика, закручені по спіралі. Накривається своєю курткою, як метелик, яка перетворюється на кокон, і під цим коконом жере і смокче пальці, як вим'я, до сукровиці, кусаючи їх. «Навіщо ти мені цілуєш руку, я тобі що, патріарх, владико, єрарх?»

Лисиця заражала вовка собою, як крамольна думка, хронічна і затяжна хвороба, дискретне спонтанне бажання, яке потрапляє в організм і центр клітини - атомом, роїться електроном і спору, горошиною, і росте, як бур'яни та будяки, лишай по всьому тілу, переповнюючи тебе навіть не хмарками, а клубами диму, розцвітаючи всередині тебе, які розлазяться, як кільця змій феєрверками і вистрілює серпантинками.

Вовк зрозумів, що все це ніяка не гра, раз він не б'є її, і не ображає, не тягає за волосся, ні до чого не примушує, не користується їй, не юзая «по повній програмі»- то вона і не сприймає його всерйоз, тому що чекає від вовка відповідного звернення - грубої, невитриманою еротики, нетерпіння, агресивності. Де в її стартовий пакет «супутник плюс» входить можливість залізти тобі під колючий светр, перерахувати кубики преса і поцілувати в живіт, як іноді залишають на тілі компрометуючі тебе поцілунки взасос з мовою, від чого твій member вистрілює, як новорічна хлопавка.               


Рецензии