Zoom. Квазилис. 10. Мовою

Роздiл 10. Спляче - стояче

Спокуса вразить вовка знову, не дозволяє йти далі - лисиця, припадаючи на свої коліна додолу, тримає вовка обіймаючи, в'яже, як пряслами, вовчі коліна руками, прикріплює до себе, як ременями, невидимим оку припоєм. Запитально дивиться в очі, віддаючись, як на милість переможця, з волове-овечими заплаканими очима на мокрому місці, вибираючи в погляді його слабину яку уразить, нитяною краплею слини, що ледве тягнеться, як спагетті, стікає з підборіддя.

З спокусою переходиш на інший рівень і ступінь, як із складного нерозгаданого лабіринту рівняння не переходиш далі, доки урок не буде засвоєний, рівняння не вирішується, поки не зроблені висновки, поки немає логічного завершення етапу - поки з шахової фігури, поставленої на клітку в зробленому шаховому ході, ще не прибрали руку, ви все зрозуміли?

Обидва імітують сон, грають в стоячих і сплячих, грати в «спляче - стояче», немов діти грать в «їстівне-неїстівне», стрибать по сидіннях «в класики», тільки крейдою один одного не креслять і не в'яжуть один одного, як стовпчики натягнутими гумками. Коли все в тобі замотане, як клубок нервів, все в тобі всередині, як їжак або металева щітка. Так і сам стаєш Їжаковими рукавицями, колючо –ріжучим.

Правила гри такі, що потрібно далеко, наскільки це можливо, прикидатися сплячими, до пори до часу, щоб будити один одного еротичним рефлексами, примушуючи працювати свою природу-матір і тваринну породу на всю котушку. Потім різко виходити зі сплячки, як ведмеді-шатуни вискакують, як пробка з пляшки шампанського, щоб потім лихачити, залишаючи в лісі бурелом і аварійні вогні.

Обидва переходили в «сплячий режим», як комп'ютери, плавно згасаючи так, що горів тільки індикатор-лампочкою показуючи, що якісь реакції йдуть в режимі реального часу, показуючи їх прогрес, як система життєзабезпечення працює повним ходом, немов кіт, який пливе, а одна частина півкулі мозку невпинно працює і вночі не спить, щоб він залишався на плаву.

Адже вони сплять тільки на словах - фальшиво зіграли і невміло наслідують сонним, тому що самі соромляться проявляти область свого інтересу, потягу, пристрасті, напруження, припливу збудження, що йде по тілу, як спазми і физологические позиви. Ніхто не хоче виступати ініціатором і «застрільником процесу», ніхто не хоче брати на себе всю ініціативу, повноту відповідальності, зголосившись бути «старшим». І то і справа обидва не сплять, просто розбурхують один одного, ходять один за одним –«то тут, то там» поторкає, то тут, то там пограються, як в казці «Лисиця і журавель», де ходить кум до куми, один до одного.

Потяг летить, прискорюється, набирає свій хід, обороти, так і бажання йде по наростаючій, йому потрібно десь прорватися, воно шукає найтонше місце покриву, як кульова блискавка, що спочиває всередині тебе, у своїй неприкритій природності, навмисною безсоромностi, невимушеній натурности і болючій простоті.

До неї липнуть брудні вовчі руки, wet and messy, жилаві пальці, як скручені з джгутів, обережно ковзаючи і вкрадливо навпомацки дiйшли до галасу внутрішнього вартового, подовгу мацають сосок. Беруть його в оборот, як хлібний м'якуш, який ще потрібно ще довго м'яти і чіпати в руці, гріти теплом долонь, подушечок пальців. Сосок як кнопка, яку треба вдавити до упору, і натиснути до клацання. У ній ховаються його руки. Руки потопають. Руки в неї добре і надійно заховані. «Відставити ворушіння! Ворушіння припинити!»- як командний голос під час стройової підготовки. Руки куражаться-розбігаються, як павучки і крабики біжать по пляжу від хвилі, що невідступно насувається.

Треба затриматися розставленими на ній пальцями, як парасолька без купола –одна сітка металевих прутів розкрилися автоматикою. Лисячі груди випирають так, як кнопки, такі гострі, як цвяхи, про яких можна поранити палець до самої до крові. Вивчивши кожен сантиметр і вигин її тіла, розтягнувши кожну складку, прищемив кожну опуклість, сховавшись у кожній улоговинці, притиснувши пальцем кожну родимку, припікаючи її собою. Адже ми ж пущі інших досвідчених людей, з солідним сімейним стажем, достеменно знаємо, за що брати, і куди чіпати, щоб вже хоч раз, але напевно, бити в десятку.


Рецензии