Шунчалар хам арзон сотасанми-а?

Шунчалар хам арзон сотасанми-а?

Аччик, жуда аччик. Илож канча? Узингдан чиккан балога, кайга борасан даъвога. Ейсан балчикни, аччик булсаям! Бутун танангни огритади, чидайсан, аччик-аччик балчикни хазм киласан.
Бир неча ун миллиарддан бойлик туплаганмиш. Топган пулларини чет элларга олиб бориб жойлаштириб куйганмиш. Яна ким? Уттиз икки миллионни химоя килувчи – Химоячи! Уттиз икки миллионга пул таксимлагувчи –Молиячи! Уттиз икки миллионга пул таркатувчи – Хазинабон!
Яна биттаси бензин йулини тусганмиш, биттаси истеъмол гуштини четга сотаётганмиш!
Улар пул килаётганмиш!
Халк томошабин!
Давлат томошабин!
Канийди шу гаплар ёлгон булсайди!!!
Канийди шу гаплар бухтон булсайди!
Канийди шу гаплар тухмат булсайди!
Чик!
Чик уртага агар мард булсанг!
Бу гапларнинг ёлгонлиги учун шу гапни таркатганни мулзам килиб ташла!
Кунглимиз хотиржам булсин.
Булмаса, азобда колдим!
Ишонгим келмаяпти-ю, лекин, унинг гаплари асослидек.
Агар унинг айтаётган гаплари ун фоизга асосли булсаям –Дахшат!!!
Бу ахир уттиз икки миллион одамга туширилган ризк эди-ку. Четга олиб чикиб рохат топасанми? Хеч-да. Биз сенларга шунчалар ишонардикки, сен учун калкон булишга тайёр эдик! Энди сен халоллигинга ишонтирмасанг, биз сенга кандай калкон буламиз?
Нахотки унинг айтганлари хакикат???
Агар бу Хакикат булса! Хакикатда Аччик-аччик Хакикат! Жуда,жуда аччик-аччик хакикат!!!
Бизнинг ишончимизни шунчалар арзон сотасанми?    


Рецензии