Бандерлогу от москаля

Якщо ти неповажний бандера думаєш, що ти будеш вельможним паном Ти міцно помиляєшся! От якби твоя Україна, була б відлита з червоного золота, або була б 51 штатом США, то тоді б, ти міг би ходити в червоних лакових мештах, і в шовкових шароварах. Міг би курити трубку з заморським тютюном, а оселедець для блиску мазати коров'ячим маслом. А так знаєш, неповажний бандерложний пане, ви ні москалям, ні гейропі і на хер не потрібні!!! Європа вас вважає за лохів, яких можна мати в усі "щілини" і забрати у вас все до останніх кальсон. А ось ми москалі, ми вам потрібні як чиста вода! Як свіже повітря над Вашим смердючим Майданом! І знаєш чому? А тому, що коли прийде чорножопий америкос, якому ти бандерложний пан, будеш чистити до блиску ваксою черевики, то цей Піндос в твоєму городі або в садочку поставити свій гребанний - "Патріот".
А москалі, вони ж не дурні! Вони спершу запустять "Герань «це такий літаючий мопед,так ось він занесе твоє місто в мозок боєголовок ракет»Кинджал".
А тепер уяви: ти сидиш вдома, після лазні в такій чистій вишиванці, красивий і до дурості щасливий. Ти їси бульбу з салом і гірчицею. Запиваєш все це горілкою «Немирів», а в цю годину в твоєму городі чорножопі америкоси топчуть твої українські грядки з огірками, крутять свій «Патріот». Ти дзвониш своїй бабі по мобільному телефону і розповідаєш їй ,як "нарешті кацапами буде триндець"! А москальські дрони-шпигуни вони теж не дрімають! Вони бачать у твоєму городі новий "Патріот", і телефонують Путіну:
- "Ютас Алексу-в городі у "Бандери" Василя, йде якась метушня".
Москалики вмикають маленький радарчик і здалеку чують, як хрюкає твій кабанчик! Як кудахчут твої курки! Гавкає твій песик!
А тут ...уякс! Летить на твій телефон такий москальський "кинджал» або "калібр" якого боятися навіть америкоси з Байденом. І тут прямо посеред твого місту-Бах! Буц! Е...лись! Летять клаптики по закутках! А в тому "Кинджалі" - 900 кг гексогену. І там де був твій місто і де стояла твоя хатка тепер ямка глибиною 12 м. і немає більше америкосовского патріота! Немає ні америкосів, ні німців! Драна шкура від черножопого піндоса сохне на паркані! Ні, ні курок! Ні кабанчика! Ні сала! Немає героїв! Ні хріна у тебе немає! Душа Василя на шляху до Бандери!
А потім через пару років, після того, як жахнув цей «Іскандерік», в тій ямочці, розлучився гарненький карасик, або який дзеркальний карпик. І прийде на риболовлю не українець Василь, а москаль Іван, і буде він ловити рибу. А ти дурник, будеш лежати в землі, а по твоїй сальної пиці будуть повзати жирні хробаки!!!
А чому так сталося!? А тому що ти бандера, дурень! Ти просто не захотів жити в мирі з розумними москалями. Не захотів ти пити горілку зі своїм сусідом Іваном! А тепер отримано фашист гранату!!!! Так що бандера, голосуй-но ти краще за кабанчика, та за курочку. І не дай Бог, кацап Ванька запустить по тобі Кинджал…


ПЕРЕВОД

Хохол, если ты думаешь, что ты скоро станешь ясновельможным паном, ты глубоко ошибаешься! Вот когда бы твоя ненька Украина, за которую ты рвешь глотку и орешь "Слава Украине" была бы отлита из червоного золота, или хотя бы была бы 51 штатом США, вот тогда бы, ты мог себе позволить ходить в лаковых туфлях, да червонных шелковых шароварах. И курить бы мог не дрянную махорку, а трубку с заморским табаком, а оселедец для блеску мазать не вазелином, а настоящим коровьим маслом.
А так знаешь, неуважаемый пан Бандера, вы ведь ни москалям, ни гейропе даже на хер не нужны! Европа ведь вас считает за лохов, которых можно иметь во все "щели". Они только и мечтают о том, как забрать у вас всё до последних кальсон. А вот мы москали, мы вам нужны, как чистая вода! Как свежий воздух над вашим смердящим майданом.
А знаешь почему? Да потому, что когда все русскоязычные укры посмотрев на ваш бардак, резко съедут к себе в Московию, то на их место обязательно придет черножопый америкос, которому ты справжный украинец п, будешь до блеска чистить ваксой ботинки. А этот пиндос в твоем огородике или в садике поставить свой гребанный - "Патриот" или «Хаймарс».
А москали, они же не дураки! Ты, наверное, помнишь, что они с Гитлером сделали? Так вот они занесут твой огород в мозги боеголовок ракет «Калибр» и «Кинжал».
          А теперь прикинь мозгом! Ты сидишь дома, после бани, в такой чистой вышиванке - красивый, и до глупости счастливый. Ты кушаешь бульбу с салом и колбасой. Запиваешь горилкой «Немиров», а в этот час, в твоем огороде черножопые америкосы топчут твои украинские грядки с огурцами. Они крутят свой «Патриот» и наводят его на Москву. Ты звонишь своей бабе по смартфону в Европу, где она работает проституткой, и говоришь ей:
- Ганю, дивись, яка гарна картина маслом! У нашому городи наші брати з Америки поставили Хаймарс! Зараз кацапами буде триндець!
А москальские спутники-шпиены они тоже не дремлют! Они видят в твоем огороде новый америкосовский гаджет и телефонируют Путину:
              -"Ютас Алексу -в огороде у "бандеры"Тараса, идет какая-то возня".
Москалики включают такой малюсенький радарчик и издалека чуют, как хрюкает в сарае твой кабанчик! Как кудахчут твои любимые курки! Как гавкает твой песик!
И ты не успеваешь допить свою горилку, как ...уякс, на твой файный американский телефон прилетает такой малэнький москальский "Искандерик". Его навить лякаются даже америкосы. И тут прямо посередь твоего городу:
– Бах! Буц! Еблысь! Летят клички по закоулкам! А в том "Искандерике" - 600 кг гексогена. И там где был твой огород, где под соломой стояла твоя глиняная споруда, теперь ямка глубиной аж целых 10 метров.
И нет там больше ни америкосовского Хаймерса! Нет ни самих америкосов! Драна шкура от черножопого пиндоса сохнет на паркане! Нет ни твоих курок! Ни твоего кабанчика! Ни сала! Нет ни героев! Ни самой Украины больше -нет! Душа Тараса на пути к дохлому Бандере!
А потом - через пару лет, после того, как прилетел «Искандерик», в той ямочке, расплодился файнесинький карасик, или какой коропчик. И придет на рыбалку не украинец Тарас, а москаль по имени Ваня Фуфайкин. И будет он, а не ты, ловить рыбу. А ты дурачок, будешь лежать в земле, а по твоей глупой роже, будут ползать жирные червяки.
А почему так случилось!? А потому, что ты «бандера» дурак! Ты просто не захотел жить в мире с умными москалями. Не хотел ты пить водку с салом со своим соседом Ваней Фуфайкиным! А теперь получи фашист гранату! Так что пан Тарасе, голосуй-ка ты лучше за кабанчика, да за курочку. А то не дай Бог, кацап Ванька торнет случайно пальцем в красную кнопку...


Рецензии