Вселенська сила рослин

 
   ВСЕЛЕНСЬКА СИЛА РОСЛИН та НАШІ БУР,ЯНИ

    Всі рослини, як і люди, мають своє енергетичне поле, яке розповсюджується у просторі невидимими людським оком хвилями. Рослини є провідниками енергії від Землі у Космос і навпаки Всесвітньої енергії до Землі.
  Енергія рослин завжди стабільна і не буває хаотичною, як у людей. Кожна рослина також має свою індивідуальну постійну частоту хвиль.

   Найбільш сильний енергетичний струм у дерев. Дерева ростуть високо і тому ніби з’єднують небо з землею. Хвилі дерев обіймають величезний простір. Вони розходяться від трьох метрів до трьох кілометрів навкруги від краю крони, залежно від віку. Чим старіше дерево тим сильніший його хвильовий струм.

    Мало хто знає, що люди, знаходячись серед рослин і навіть на вживаючи їх, не доторкаючись до них, мають енергетичний обмін польових структур між своїм організмом і рослинами.

   Найчудовіше те, що дерева переробляють негативну інформацію, яка відходить від людей, і в чистому переробленому вигляді вертає її нам, в навколишній простір та в світ небесний. Найсильнішим енергетичним велетом вважається кедр, а в наших регіонах - дуби. Особливо очищають середовище від негативної інформації у нас тополі.

   Коли на місцевість приходить епідемія, рослини, особливо дерева не тільки своїми фітонцидами очищають середовище, а й своїм енергетичним полем знешкоджують негативне поле від хворіючих людей, не даючи йому розповсюджуватися.
  Можна сказати, що вони стримують людей від захворювання. Відомо, що під час епідемії менша кількість людей хворіє в селах, ніж в промислових і великих містах.

    З цього приводу при лікуванні будь-яких хвороб рекомендовано частіше перебування в лісі, парку, серед достатньої кількості дерев. Тому лікарні, санаторії, будинки відпочинку знаходяться в місцевостях багатих лісом, або деревними насадженнями.

    Рослини добре запам’ятовують людей, довго пам’ятають і хороше і погане, що сходить від нас: і радість, і любов, і біду, і печаль, і хвороби. Саме тоді, коли ви вирощуєте і плекаєте своє дерево, чи іншу рослину, вона записує на своєму полі всі ваші почуття. Якщо ви чимось хворі, то рослина і цю інформацію переймає і активізує свої речовини саме від ваших хвороб. Ось чому так ефективно вживати ліки з особисто вирощеної, або особисто зібраної трави.

    До речі, Анастасія, сибірська самітниця Володимира Мегре розповіла метод вирощування рослини для особистого лікування. Для тих, хто не читав розповімо. Щоб вирощувати рослину для свого лікування, її потрібно вирощувати з насіння. Перед тим, як покласти насіння в землю, візьміть кілька насінин в рот, обдайте їх своєю слиною і так потримайте в роті 1-3 хвилини.
   Потім висаджуйте. Не поливайте одразу і три наступні доби. Далі поливайте і плекайте сходи, розмовляйте з ними, кохайте. Тоді насіння і рослина з нього вбере в себе інформацію про весь ваш організм, про його хвороби і виробить необхідної енергії біологічно активні речовини саме для зцілення вашого організму.

    Коли будете збирати таким чином вирощену вами квітку чи кущ, попросіть у неї помочі не тільки від хвороб, а можливо, і вашого не зовсім вдалого життя. Таке зілля обов’язково допоможе. А коли допоможе, не забудьте подякувати Богу.



    Кожна травичка несе в собі силу життя, в неї енергія Всесвіту сконцентрована з найбільшою силою. Сила енергії космічного потоку кругом однакова. В деревах через їх розміри вона більш розряджена, а в травичці більш сконцентрована. Чим нижча і менша за розміром рослина, тим сильніше в ній сконцентрована енергія.
   Тому і використовуються людством більше тр;ви. Уявіть різницю: щоб отримати однакову силу енергії від кущика трави і дерева, вам потрібно було б вжити для лікування все дерево.

   У природі існує (як ми вже знаємо), синантропний клас рослин – це бур’яни. Їм властиво утворювати величезну кількість життєздатного насіння, яке ефективно розповсюджується. Вони стійкі до несприятливих умов – витоптування, холоду, засухи.
    Та, головне і те, що бур’яни мандрують світом з людиною, ростуть у місцях її діяльності. Раз так, то найбільш контактними з людьми рослинами будуть саме бур’яни.

    З цієї точки зору і буде найефективнішим для нас лікування бур’яновими. Більше всього вони знають про нас, можливо знають і те, що ми до них негативно відносимося, порівнюємо зі сміттям. Тому в подальшій розповіді буде рекомендовано збирати бур’яни не під час прополу городу чи садиби, а в окремий, тільки для лікування призначений час.

   Найбільш контактними з людьми будуть і дерева тих регіонів в якому люди проживають. Використання частин дерев для лікування завжди доцільніше з місцевої флори.

   Серед бур’янових є значна кількість різних кущів. Енергетика кущів слабша за дерева, вони не поглинають космічну силу так, як трави, але їх енергетичне поле цікаве тим, що воно передає інформацію від одного виду рослин до іншого, чим зв’язує всі рослини в одне ціле.

   Значення кущів в передачі інформації від рослини до рослини дуже важливе – їх віття, як антени, беруть інформацію з дерев і передають їх травам, переносять енергію в силу рослин з однієї місцевості до іншої. Саме кущі збирають і переправляють енергію зеленою естафетою по всій нашій планеті – формують направлення вітрів, змінюють погоду, провокують потепління чи похолодання, неврожай чи врожайність.

    В нашому організмі ягоди кущів цілющі тим, що своєю енергією вони збільшують енергетичну провідність всіх органів, очищають дорогу течії енергії від органу до органу, чим стабілізують їх взаємодію, і наш організм набирається сил, раціонально розподілених по всьому тілу.

    Рослини, при вживанні їх для лікування, діють на наш організм як екстрасенси. Перш ніж зцілити наше фізичне тіло, вони зцілюють наші внутрішні польові структури, вирівнюючи їх, латаючи, очищаючи, налагоджуючи гармонійний зв’язок між усіма органами.

   В тому є перевага лікарських рослин перед фармакологічними ліками.

   Кожна п’ята вища рослина флори України належить до групи бур’янових, і саме вони виявляють найбільш цілющі властивості, а в народній медицині набули слави всезцілювальних.

1996р.


Рецензии