Последний герой

        Нагорода у нього не матеріальна. Останній герой залишається живим, а це значно важливіше. Залишитися професійно живим зможе не кожен. Потрібно навчитись розраховувати сили, щоб вистачило на марафон, а не тільки на спринт. Навчитись бути несприйнятливим до стресових ситуацій, та поступово відучувати себе занадто хвилюватися. Навчитись відсторонюватись.
       Сприйняття світу, людей, обставин у кожної людини дуже суб’єктивне. Не можна перетягувати усе на себе, навіть якщо тобі ця людина дружня. Трохи логіки і здорового глузду і все розставляється по відведених місцях.
       Останній герой зможе знайти союзників, обійти на кілька ходів уперед, прорахувати ситуацію і виставити геть недругів. Страх буває у кожного, та останнім залишається той, у кого вистачить розуму прорахувати наступні кроки і сили втілювати їх.
       Останній герой – найвитриваліший, у якого вистачило сили дійти до фінішу. Уже через це він заслуговує на перемогу. Але це й той, хто зможе пройти дорогу і вийти із неї не соромлячись глянути в очі усім. Без виключень.
       Останній герой залишається професійно живим. А це – найбільша нагорода.

Оригінальний текст 2004 року.
“Сторінки записника.”
Фотографія із інтернету.


Рецензии