Биоенергия дерев

БІОЕНЕРГІЯ ДЕРЕВ

Дерева накопичують в собі енергію Космосу і розповсюджують її в біляземному просторі, очищають середовище, в якому знаходяться люди, від негативної інформації,та в чистому виді зворотно випромінюють її в космічне середовище. Коли такий процес не відбувається і негатив від людей потрапляє в космічне середовище, він бумерангом повертається до людей у вигляді різних нещасних випадків. Можна уявити, що хмарочоси в Америці були знесені саме силами негативної інформації, яка увійшла неочищеною у космос і повернулася бідою, бо на висоті хмарочосів не було тих сильних дерев, щоб очистити негатив, який сходив від великої кількості людей, які не на земному, а майже в небесному просторі.
У природі існує енергетичний обмін між всіма живими істотами. Що дерева живі, що кожен з них, як і люди, має своє енергетичне поле, ні в кого сумніву не викликає. Науковці, щоб вдосконалитися в наявності такого природного факту, методом біолокації встановили, що одні дерева спроможні насичувати енергією середовище і людину, інші – відсмоктувати. Ми хочемо уточнити ці поняття, а саме: про яку енергію йде мова.
В наш час багато мови про “тонку енергію”, “тонку матерію”, або “духовну енергію” – що підрозумівають Божу силу. Інших слів для проявлення Божих сил ми знайти поки не можемо, тому сили фізичні і сили Господні ми означаємо одним словом “енергія”.
Сили Божої енергії ніякими приладами виміряти неможливо. Біолокаційним методом можна виміряти тільки енергію фізичного поля, яке випромінюється кожним матеріальним тілом. Ми знаємо, що методом біолокації проводять пошук води, нафти, газу, що являють собою матеріальні речовини, які випромінюють фізичну енергію (магнітне поле в даному випадку). Божу “енергію” ніякими приладами і нічим іншим ніхто виміряти не спроможний. Те, що виміряли, це чисто фізичне матеріальне поле дерев, які випромінюються як від живої істоти, так і неживої.
Однак, всі живі істоти на землі живуть завдяки іншій силі – Духа Божого. Виміряти силу Духа Божого нічим і ніколи не буде можливо, тому що сила Бога позаматеріальна. Її тільки можна відчувати своєю Душею.

  Сьогодні фізики проголосили, що вони відкрили Бога і пояснюють його діями фотонів (корпускул), квантами, вакуумом, елементарними частинками, випромінюванням спинового проміню – є такі поняття і терміни в ядерній фізиці. Але все це матерія або мікроматерія, якої змогло досягти сьогодні людство за допомогою фізики*.
“Що вверху, то внизу” – є такі слова в Біблії. Є макромир і мікромир. Який макромир – такий мікро. Заглибившись в мікросвіт, ядерщики дійсно дійшли до Бога.
   Знайдений закон природи, що кожний атом має антиатом, і кожна найменша елементарна матеріальна частка має обов’язково античастку довів явище на існування антиматерії, або антиматеріального  позаматеріального світу. Так само, як матеріальні атоми складають матеріальний світ, антиматеріальні атоми творять нематеріальний світ з усім, що він містить. Саме слово “антиматеріальний” вказує, що якості того світу в основі своїй повністю протилежні всім матеріальним якостям. Перебуваючи в матеріальному світі, неможливо пізнати світу антиматеріального. Тому Верховний Господь, що панує над обома – матеріальним та нематеріальним  світами, періодично приходить на землю своїми Синами (Ісус Христос для християн, Кришна – для магометян, інші) і дає нам вичерпну інформацію про антиматеріальний світ.
Ось чому всі відкриття фізиків, що співпадають і коли співпадають з канонами Біблії чи Корану, стають істинами непройденними.
Тільки з допомогою Абсолютної Істини, якою є Бог, проявляються матеріальний та антиматеріальний світи.
Тому ми і говоримо, що в макромирі і в мікромирі існує ще Дух, який однаковий “що вверху, що внизу”. Дух всередині нас такий же, як і у Всесвіті: Людина – є Храм Божий.
Біоенергія – що це таке? Матеріальна енергія, що випромінюється від живих істот.
Інформаційна енергія? Згадаємо перші слова Біблії: “Спочатку було Слово.” “Слово” – це різноманітна інформація, за якою відбулася матеріалізація всього живого і неживого.
“Слово” – це код на кожну частку: що бактерія має бути одноклітинною, вірус – позаклітиним, а листочок і людське тіло складатися з мільярдів клітин улаштованих в різні форми.
 Та звідки сили бере інформація утворення? Сили – від Духа Святого! В кожну живу істоту вдохнутий Дух Святий! Тільки від цього вона може жити.
  Інформація – є перехід від позаматеріального до матеріалізації всіх форм матерії. Інформацією керуються всі явища в природі, інформацією керується тваринний і рослинний світ, в тому числі і людина.
Інформація ніякими фізичними приладами не вимірюється. Інформація може тільки зчитуватися. Людина ще не створила ніякого приладу, який міг би зчитувати інформаційне поле Всесвіту, і не відомо, чи зможе створити.
Єдиний і вічний прилад, який є та існував з часів його утворення – це наш мозок. Всі знання, які людина досягає, вона отримує від інформаційного поля Всесвіту через свій мозок, який є приймачем. Тому відхилення від природної інформації будуть врівноважуватися різними неприємностями як для людини, так і для всієї природи. Хто керує рівновагою в усьому? Керує сила досконалості та ідеалу, якою і є Бог – Абсолютна Істина.
Промовляючи слово “енергія” ми повинні розуміти, що енергія відноситься до матерії, яку можно виміряти. Божу силу ми не можемо ні виміряти, ні називати енергією, ми її можемо тільки відчувати або бачити в різних її проявляннях.
Що таке жива рослинність? Діяніє Боже. В рослинності теж вдохнуто Дух Святий. І рослинність є Храм Божий.
Недарма люди, бажаючи стати святими, йшли жити один на один з природою і називали таке “життя в пустелі”. Ми знаємо багато святих: Родонежський, Саровський, Оптинські старці, які жили в Оптинській пустелі.
Сам Ісус Христос жив в пустині, а приходив в мир тільки для того, щоб навчати людей та лікувати.
Дерева і вся рослинність на землі – Храм Божий, і немає нічого чистішого за Храм Природи. Навіть церква не є чистий храм, навпаки, від того, що до церкви приходять люди різних думок і поведінки, в церкві накопичується багато негативної інформації від людей.
Дерева і всяка травичка – найчистіші серед живих істот на землі. Люди шукають Бога, а Бог поруч з ними в білій березі, котра росте на їх подвір’ї. Коли до мене приходять люди і запитують, чи може їм допомогти вилікуватися трава, чим висловлюють свою недовіру. Тоді я запитую: вірите ви в Бога? Відповідають – да. Я ж відповідаю їм, що  не віра в Боже лікування, яке може статися тільки від зілля Божого, однаково, що не вірити в Бога чи Богові.
“І дав я вам всяке сім’я і плід його, і траву, котрі будуть вам їжею…” – говориться в Біблії. Лікування за допомогою трав чи дерев – Боже лікування.

  Ми проти будь-яких екстросенсорних маніпуляцій з деревами. Чому? Тому, що дерева святі. Прийшовши до дерев, ви прийшли лікуватися до Бога. Бог сам знає, що вам потрібно, щоб ваше тіло і душа були здоровими.

  Люди минулих віків приходили в ліс, як в Храм. Східні слов’яни хоча і користувалися лісом для будівель, та валили ліс багатьма, щоб розділити важкість вини, а потім читали молитви покаяння або виконували різні повинувальні обряди. Дровосіки, рубаючи дерева, просили у дерева прощення. Особливо заборонялося зрубувати вікові могутні дерева. Вважалося, хто повредить (не тільки зрубає) таке дерево, ризикує оберненням на себе великої біди: він може збожеволіти або вмерти, або накликати прокляття на весь свій рід.
  Остерігайтесь і ви зносити великі дерева. В нашому селі нещодавно стався випадок, котрий  люди розцінили, як кару за зрубане дерево.
Рідні брат і сестра після смерті батьків заволоділи будинком в селі. Сестра жила в місті, а брат зостався мешкати в рідному селі. Коли сестра вийшла на пенсію, вирішила переїхати жити в село у батьківський дім, а квартиру в місті здавати в найом.
  Переїхавши в рідну хату, вона почала порядкувати. Підновила дім, побудувала для подвір’я нову огорожу з цегли. Та біля огорожі, з вулиці, росли два старих велетенських дерева, клен і ясен – їм було, мабуть, років по 200. Особливо гарним виглядав клен: заввишки дев’ятиповерхового будинку, з могутньою кроною, впираючись в небо, його було видно на всіх околицях села. Та новій хазяйці стали заважати ці дерева: по-перше – руйнували фундамент огорожі; по-друге – по осені великі купи листя хазяйці приходилося прибирати і виносити; і втретє – під час вітрів дерева скрипіли, не давали жительці спати. Вирішила тоді впорядниця свого маєтку позбавитися цих дерев. Бігала в сільраду з заявами і проханням знести дерева біля її помешкання, які, начебто, загрожують будівлі. Збирала підписи сусідів для впровадження наміченої цілі. Півроку хлопотала. Нарешті, ранньою весною, в час, коли ще дерева голі, приїхала техніка і спилила дерева. Стовбури та віття вивозили КАМАЗами.
  Посвітлішало на подвір’ї, сонце яскраво зазирало у хазяйчині вікна. Та не пройшло і трьох місяців, як на тому подвір’ї скоїлося непоправне горе.
Частенько сварилися брат з сестрою за розділ батьківського маєтку. Та саме цього разу сварка набула такого накалу, та ще “під градусом”, що сестра вбила свого рідного брата, встромивши йому в груди викрутку.
  Брат загинув, сестру заарештували, будинок зостався без хазяїв і перейшов у належність сільради. Село гуділо, а старі люди казали: “кара за зрубані дерева”.
  Не думайте, що то старі забобони. Закони природи вічні! Колись люди знали про природу набагато більше, ніж ми тепер бажаємо дізнатися.

  Нашими розповідями ми не призиваємо влаштовувати молельні в парках, ми бажаємо тільки довести, як потрібно відноситися до святих дарів божих, якими є дерева..
Коли ви побажаєте оздоровлюватися або лікуватися за допомогою енергетичних сил дерев, для цього не обов’язково притулятися до дерев і уявляти, як їх енергія вливається у вас. Для лікування і оздоровлення достатньо взяти невеликого кошичка і йти в ліс по ягоди чи гриби і трави, чи просто йти гуляти по лісу. Помічали ж ми, як приємно і легко дихається в лісі або великому парку. Та в парках доріжки асфальтовані, тому краще ходити в лісонасадження або в пролісок борів, які завжди знайдуться за вашим містом чи селом. Ходити по м’якому листяному ґрунту в лісі неважко, і непомітно, і ноги не болять. Пройдіть хоч зо два кілометри по місту, ваші ноги оніміють. В лісі ні ноги, ні крижі не втомлюються і після 20 кілометрів ходи.
 Не можете ходити, присядьте на пеньку чи траві, послухайте шелестіння дерев, переспів пташок, зазирніть у височінь крон, що хитаються, прислухайтеся до потріску падаючого сухого гілля, постуку дятла, кукування зозулі. Цього достатньо, щоб енергетичний вплив дерев подіяв на вас. Сосни, берези, дуби – для всіх людей несуть позитивний енергетичний вплив. Важко хворим особливо потрібна підтримка сил, тому, близькі родичі, везіть своїх хворих до лісу чим завгодно, навіть несіть на плечах і скористайтеся божим лікуванням. Нічого не говоріть, не просіть, дерева самі відчують, що вам потрібно і скільки. Краще милуйтеся і радійте всьому, що бачите навкруги себе і дивуйтеся чудовому божому творінню.

  Ми уже писали, що енергетичне поле дерев розповсюджується навкруги від трьох метрів до трьох кілометрів. Тому, прийшовши в ліс, ваші поля з деревними обов’язково з’єднаються, а з’єднавшись, будуть вас лікувати. Аура хворої людини обов’язково має прогалини або згущення. Потрапивши в енергетичне поле дерев, ваші прогалини залатаються, а згущення розсмокчуються. Після того ваш стан на деякий час покращає. Коли ж ви прийдете додому, хвороби вашого тіла знову почнуть руйнувати вашу ауру, тому хворим людям бажано перебувати в лісі кожноденно, поки не прийде повне одужання.
  Будинки відпочинку, санаторії, лікарні завжди знаходяться в лісовій зоні або густо обсаджені деревами. Благодійна дія дерев була відома людям завжди.
Багатьом відомо, що посаджене людиною дерево з задумом на своє життя і здоров’я, починають жити і рости в резонансі з цією людиною. Потрібно самому доглядати дерево, і коли воно буде кращати з кожним роком, то і життя людини кращає. Якщо ж дерево слабке, поволі росте, або навіть всихає, то здоров’я людини під загрозою. Такій людині потрібно негайно звернути увагу на себе і прикласти зусиль для оздоровлення.
   Бувають інші випадки, коли дерево погано росте, то його доглядає дуже зла по характеру людина. Злим людям взагалі мало вдається щось вирощувати. Негатив від таких людей розповсюджується на весь їх маєток, де можуть відбуватися різні незгоди: дохнуть тварини, пацюки поїдають курей або зерно, може скоїтися пожежа, з’являються важкі хвороби, в т.ч. і рак. Кожен повинен пам’ятати – озлобленість завжди впливає негативно на оточуюче середовище, в першу чергу на рослинність, яка поруч.
   Дерева тополя, осика, горіх, ліщина, що відсмоктують енергію, потрібно розуміти не як відбирають ваші сили, а знімають перенапругу від втоми, нервового збудження, депресії, головного болю, важкої хвороби. Енергія цих дерев має швидший потік, вона захопить ваше поле і зробить більш розрідженим. Під тополею достатньо відпочити 20 хвилин, що замінить двохгодинний сон. Головний біль під осиною проходить моментально. Спілкуватися довгий час з відсмоктуючими деревами не рекомендовано. Тоді справді сили ваші можуть втрачатися. Горіх рекомендується висаджувати подалі від житла.
   Серцевим хворим рекомендується перебувати в березняках, хворим на легені та туберкульоз – в соснових борах. Астматикам підійдуть і дубравки і березняки. В якому краще себе почуваєте, в такий і ходіть. Терпенові ефіри хвойних можуть дратувати бронхи, тому хворі на астму повинні бути обережними в сосновому лісі. Далеко не заходити і ходити по більше розрідженим місцям.

Застерігаємо: ніколи не можна лікуватися енергією плодово-ягідних дерев – яблуня, груша, вишня, слива, черешня та інші. Під час плодоношення вся сила Всесвіту без будь-яких перешкоджень і чистою повинна накопичуватися в їх плодах, які потім принесуть вам все, що потрібно: енергію, вітаміни, мікроелементи тощо. Не дуже добре турбувати інші дерева. Для наснаги та лікування достатньо йти в ліс і перебувати в його хащах.


Рецензии