Автомобильная выставка-ярмарка kyiv young 2015

опубликовано: [http://www.mlux.ua/press/news/nid_153/]

***ВИСТАВКА-ЯРМАРОК "KYIV YOUNG 2015"***

Увага, автофанати, автореаніматори та просто шанувальники вінтажу, прихильники автозмагань різноманітних форматів та на різноманітних автівках!

Ви не забули про перехід на зимовий час (та зимову гуму)?

АЛЕ! Напередодні, 24 жовтня, в суботу цього тижня, вам ОБОВ'ЯЗКОВО треба офіційно попрощатися з літом.

І якнайкраще зробити це на наймасштабнішій виставці-ярмарку 2015 року "Kyiv young 2015"!

Що надає цей захід? В першу чергу, розширює ваш світогляд автолюбителя. Адже ж це – виставка автівок-янгтаймерів, тобто тих, чий вік жорстко обмежений рамками періоду 1969-1995 гг., ані раніше, ані пізніше.

На цій виставці-ярмарку натхненні власники раритетів автоіндустрії покажуть свої проекти, що були з любов'ю зібрані, ремонтовані та відтюнинговані вручну. А ще – отримають унікальну можливість обмінятися між собою рідкісними запчастинами (яких не знайти в жодному автосалоні або сервісному центрі!).

А ще на всіх нас чекає виняткове видовище – автослалом від "Kings Of Night Street Club"(K.N.S.), в якому візьмуть часть найазартніші, найзавзятіші, найризиковіші аматори та профі.

Звісно, наша компанія, яка є офіційним представником на українському ринку ТМ MLux, не могла залишитися осторонь такої події: MLux стала одним з партнерів "Kyiv young 2015" та приготувала переможцям змагань з автослалому дуже цінні призи.

Отже, запрошуємо всіх натхненних любителів автівок в найближчу суботу, 24 жовтня 2015 р., на виставку-ярмарок "Kyiv young 2015".

До зустрічі з 10:00 за адресою: м. Київ, Льодовий стадіон, пр. Ак.Глушкова, 9.

Приєднуйтесь до нас!

Більше інформації тут:

https://www.facebook.com/mlux.xenon

https://vk.com/mluxclub


Рецензии