Marcela Pi ro ze Zdanowicz w, corka Mikolaja i Alb

Marcela Pi;ro ze Zdanowicz;w, c;rka Miko;aja i Albiny z Czaporowskich, ma;;onk;w Zdanowicz;w, zostawi;a owdowia;ego m;;a Piotra


Szukam dane osoby ,jaka miala nazwisko Klauder, Marijanna Klauder,

musze szukac daliej od tego aktu, potrzebuje pomocy
site family search, somethink like that:

Akt zgonu nr 7 z roku 1918:
Dzia;o si; w Rejowcu-osadzie, 12 lutego 1918 r. o godzinie 10 rano.
Stawili si;: W;adys;aw Majewski (52 lata) i Marcin Zawadzki (40 lat), obaj robotnicy najemni zamieszkali w Rejowcu i o;wiadczyli, ;e 10 lutego 1918 roku o godzinie 8 rano umar; w Niedzia;owicach Piotr Pi;ro (61 lat), syn Antoniego Pi;ro i Marianny Pi;ro z domu Klauder,urodzony w Sita;cu a zamieszka;y w Niedzia;owicach w domu swojego zi;cia (m;;a c;rki). Po naocznym stwierdzeniu zgonu dokument ten sporz;dzi; i odczyta; niepi;miennym ;wiadkom - ksi;dz Bronis;aw Zakrzewski.

/Piotr Pi;ro urodzi; si; w 1857 roku, w czasie powstania styczniowego mia; 6 lat.../

Akt zgonu nr 43 z roku 1916:
Dzia;o si; w Rejowcu-osadzie: 16 wrze;nia 1916 roku o godzinie 3 po po;udniu stawili si; W;adys;aw Majewski lat 54 i Aleksander Siedlecki lat 48, obaj robotnicy najemni zamieszkali w Rejowcu i o;wiadczyli, ;e 15 wrze;nia 1916 roku o godzinie 2 w nocy umar;a w Rejowcu w wieku 65 lat Marcela Pi;ro ze Zdanowicz;w, c;rka Miko;aja i Albiny z Czaporowskich, ma;;onk;w Zdanowicz;w, zostawi;a owdowia;ego m;;a Piotra.
Akt zgonu sporz;dzi; i odczyta; nieumiej;cym pisa; ;wiadkom - ksi;dz Bronis;aw Zakrzewski.


Рецензии