Прихована Iсторiя

                Назва столиці України містить в собі дуже багато вірної інформації. Qui, Gui (галл. мови: - франц., італ., португ., іспанск.) - 1.вождь; 2. Стій! Хто йде?

                Київ спочатку був заснований галлом з Моравії на перехресті головних торговельних шляхів як фортеця і як центр духовенства галлів.

                Куєво (італ.) - яйце. По древнім легендам, які не збереглися, бо занадто приховуються ворогами Істини, Кий не був народженим жінкою, а народився в Золотому Яйці. Кий був посланцем Неба як спаситель корінних галльських племен на Подніпров'ї, тому рельєф, на якому розташоване місто Київ, точно показує профіль голови Кия.


                Куява (італ.) - печера для релігійних ритуалів. Кияни розповсюдились по світу. На Далекому Сході, в районі розташування Комсомольська-на-Амурі живуть три племені галлів, яких росіяни називають нанайцями: самар, бельди й галаки. Доказом того, що ці племена є нащадками древніх галлів, які переселились на Далекий Схід, є назви племен і місцевостей. Самарра (галл) - кожух, овчина. Бельди - галльське племя белгів, від яких мають походження бельгійців і багато білорусів. Галаки - галлли. Кондон - столиця племені самар. Кондон (древ. галл.) - Господин Колектив (Бог). Озеро Еворон. Еворон (галл) - територія Евура, небесного куратора Європи. Евур - головна ріка з восьми річок, які впадають в озеро Еворон. Японські самураї - слід впливу самаритян, племені галлів, на культуру японців. Річка Самара, яка впадає в Амур. Племена древніх галлів добралися й до Гавайських островів. Слід галлів на Гаваях добре видно на гавайських вишиванках. Древні, доісторичні, галли були й у Північній Америці. Доказ: у деяких племен індійців Канади й США назва печери, в якій проводилися релігійні ритуали - Куява!


Рецензии