Iвасу савельeв. Biдповiдь Cталiна на лист Захарa

Ігвасу САВЕЛЬЄВ. ВІДПОВІДЬ СТАЛІНА НА ЛИСТ Захар Прилепін Російський світ. Україна

Общество / Ігвасу САВЕЛЬЄВ. ВІДПОВІДЬ СТАЛІНА НА ЛИСТ Захар Прилепін Російський світ. Україна (15-11-2013, 03:42)

ИГВАС САВЕЛЬЕВ. ОТВЕТ И.В. СТАЛИНА НА ПИСЬМО ЗАХАРА ПРИЛЕПИНАШановний добродію!

Із звернення ЦК КПРС, Ради Міністрів Союзу РСР і Президії Верховної Ради СРСР до всіх членів партії і всім трудящим Радянського Союзу відомо, що 5 березня в 9:00. 50 хвилин вечора після важкої хвороби помер Голова Ради Міністрів Союзу РСР і Секретар Центрального Комітету Комуністичної партії Радянського Союзу Йосип Віссаріонович СТАЛІН.

Далі в цьому повідомленні говорилося:

Перестало битися серце соратника і геніального продовжувача справи Леніна, мудрого вождя і вчителя Комуністичної партії і радянського народу Йосипа Віссаріоновича СТАЛІНА

Імя СТАЛІНА - нескінченно дорого для нашої партії, для радянського народу, для трудящих усього світу. Разом з Леніним товариш СТАЛІН створив могутню партію комуністів, виховав і загартував її; разом з Леніним товариш СТАЛІН був натхненником і вождем Великої Жовтневої соціалістичної революції, засновником першого в світі соціалістичної держави. Продовжуючи безсмертне справу Леніна, товариш СТАЛІН привів радянський народ до всесвітньо-історичної перемоги соціалізму в нашій країні. Товариш СТАЛІН привів нашу країну до перемоги над фашизмом у другій світовій війні, що докорінно змінило всю міжнародну обстановку. Товариш СТАЛІН озброїв партію і весь народ великої і ясною програмою будівництва комунізму в СРСР.

Смерть товариша СТАЛІНА, який віддав все своє життя самовідданому служінню великій справі комунізму, є тягчайшей втратою для партії, трудящих Радянської країни і всього світу.

Звістка про кончину товариша СТАЛІНА глибоким болем відгукнеться в серцях робітників, колгоспників, інтелігентів і всіх трудящих нашої Батьківщини, в серцях воїнів нашої доблесної Армії і Військово-Морського Флоту, в серцях мільйонів трудящих у всіх країнах світу.

У ці скорботні дні всі народи нашої країни ще тісніше гуртуються у великій братній сімї під випробуваним керівництвом Комуністичної партії, створеної і вихованої Леніним і Сталіним.

У заключній частині цього звернення обіцяють:

Безсмертне імя СТАЛІНА завжди буде жити в серцях радянського народу і всього прогресивного людства.

Хай живе велике, всеперемагаючий вчення Маркса-Енгельса-Леніна-Сталіна!

Хай живе наша могутня соціалістична Батьківщина!
Хай живе наш героїчний радянський народ!
Хай живе велика Комуністична партія Радянського Союзу!

Яким шляхом пішло керівництво КПРС після своїх запевнень 5 березня 1953, відомо всьому світу. Це керівництво призвело створений нами Радянський Союз до знищення.

Хто не сліпий, той бачить!

У своєму виступі на II Всесоюзному зїзді Рад 26 січня 1924 я дав клятву Володимиру Іллічу Леніну:

йдуть від нас, товариш Ленін заповідав нам ТРИМАТИ ВИСОКО І ЗБЕРІГАТИ В ЧИСТОТІ ВЕЛИКЕ ЗВАННЯ ЧЛЕНА ПАРТІЇ. КЛЯНЕМОСЬ ТЕБЕ, товаришу Ленін, ЩО МИ З честю виконали цю твою заповідь!

Йдуть від нас, товариш Ленін заповідав нам берегти єдність нашої ПАРТІЇ, як зіницю ока. КЛЯНЕМОСЬ ТЕБЕ, товаришу Ленін, ЩО МИ З честю виконали І цю твою заповідь!

Йдуть від нас, товариш Ленін заповідав нам берегти і зміцнювати диктатуру пролетаріату. КЛЯНЕМОСЬ ТЕБЕ, товаришу Ленін, ЩО МИ НЕ пощади СВОЇХ СИЛ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ВИКОНАТИ З ЧЕСТЮ І цю твою заповідь!

Йдуть від нас, товариш Ленін заповідав нам ЗМІЦНЮВАТИ УСІМА СИЛАМИ СОЮЗ РОБОЧИХ І СЕЛЯН. КЛЯНЕМОСЬ ТЕБЕ, товаришу Ленін, ЩО МИ З честю виконали І цю твою заповідь!

Йдуть від нас, товариш Ленін заповідав нам зміцнює і розширює СОЮЗ РЕСПУБЛІК. КЛЯНЕМОСЬ ТЕБЕ, товаришу Ленін, що ми виконаємо з честю і цю твою заповідь!

Йдуть від нас, товариш Ленін заповідав нам вірність принципам Комуністичного Інтернаціоналу. КЛЯНЕМОСЬ ТЕБЕ, товаришу Ленін, ЩО МИ НЕ пощади СВОГО ЖИТТЯ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ зміцнює і розширює союз трудящих ВСЬОГО СВІТУ Комуністичного Інтернаціоналу!

Чого досяг Радянський Народ під керівництвом ВКП (б), коли ми не зрадили, не вийшли товариша ЛЕНІНА, відомо всьому світу.

Хто не сліпий, той бачить!

Ніколи не порушуйте своїх клятв і запевнень, особливо перед труною покійних, дух і душі яких, йдучи в простори Всесвіту, непереможні!

Хто не дурний, той ЗНАЄ!

Рік за роком приходять і будуть приходити нові покоління. Вони знову піднімуть прапор своїх батьків і дідів і віддадуть нам сповна. Своє майбутнє вони будуть будувати на нашому минулому.

Прошу Вас, товаришу Прилепин, передати ліберальної громадськості, якщо вона не бажає бути викреслені зі списку цивілізованих людей, вірити повідомленням ЦК КПРС, Ради Міністрів Союзу РСР і Президії Верховної Ради СРСР від 5 березня 1953 про мою смерть і не порушувати мого спокою в тиші потойбічного світу.

З повагою

І. СТАЛІН

ИгВаС.
13.08.2012
P.S.
http://maxpark.com/community/1920/content/5547857
http://maxpark.com/community/1920/content/1453601
http://maxpark.com/community/1920/content/6223708

НА РУССКОМ:
ИГВАС САВЕЛЬЕВ. ОТВЕТ И.В. СТАЛИНА НА ПИСЬМО ЗАХАРА ПРИЛЕПИНА
 Раздел: Общество, История
Опубликовано: 17-08-2012, 09:01
 

ИГВАС САВЕЛЬЕВ. ОТВЕТ И.В. СТАЛИНА НА ПИСЬМО ЗАХАРА ПРИЛЕПИНАМилостивый государь!

Из обращения ЦК КПСС, Совета Министров Союза ССР и Президиума Верховного Совета СССР ко всем членам партии и всем трудящимся Советского Союза известно, что «5 марта в 9 час. 50 минут вечера после тяжелой болезни скончался Председатель Совета Министров Союза ССР и Секретарь Центрального Комитета Коммунистической партии Советского Союза Иосиф Виссарионович СТАЛИН».

Далее в этом сообщении говорилось:

«Перестало биться сердце соратника и гениального продолжателя дела Ленина, мудрого вождя и учителя Коммунистической партии и советского народа – Иосифа Виссарионовича СТАЛИНА

Имя СТАЛИНА - бесконечно дорого для нашей партии, для советского народа, для трудящихся всего мира. Вместе с Лениным товарищ СТАЛИН создал могучую партию коммунистов, воспитал и закалил ее; вместе с Лениным товарищ СТАЛИН был вдохновителем и вождем Великой Октябрьской социалистической революции, основателем первого в мире социалистического государства. Продолжая бессмертное дело Ленина, товарищ СТАЛИН привел советский народ к всемирно-исторической победе социализма в нашей стране. Товарищ СТАЛИН привел нашу страну к победе над фашизмом во второй мировой войне, что коренным образом изменило всю международную обстановку. Товарищ СТАЛИН вооружил партию и весь народ великой и ясной программой строительства коммунизма в СССР.

Смерть товарища СТАЛИНА, отдавшего всю свою жизнь беззаветному служению великому делу коммунизма, является тягчайшей утратой для партии, трудящихся Советской страны и всего мира.

Весть о кончине товарища СТАЛИНА глубокой болью отзовется в сердцах рабочих, колхозников, интеллигентов и всех трудящихся нашей Родины, в сердцах воинов нашей доблестной Армии и Военно-Морского Флота, в сердцах миллионов трудящихся во всех странах мира.

В эти скорбные дни все народы нашей страны еще теснее сплачиваются в великой братской семье под испытанным руководством Коммунистической партии, созданной и воспитанной Лениным и Сталиным».

В заключительной части этого обращения ОБЕЩАЛОСЬ:

«Бессмертное имя СТАЛИНА всегда будет жить в сердцах советского народа и всего прогрессивного человечества.

Да здравствует великое, всепобеждающее учение Маркса-Энгельса-Ленина-Сталина!

Да здравствует наша могучая социалистическая Родина!
Да здравствует наш героический советский народ!
Да здравствует великая Коммунистическая партия Советского Союза!»

По какому пути пошло руководство КПСС после своих заверений 5 марта 1953 года, известно всему миру. Это руководство привело созданный нами Советский Союз к уничтожению.

Кто не слеп, тот видит!


В своём выступлении на II Всесоюзном Съезде Советов 26 января 1924 г. я дал клятву Владимиру Ильичу Ленину:

 «УХОДЯ ОТ НАС, ТОВАРИЩ ЛЕНИН ЗАВЕЩАЛ НАМ ДЕРЖАТЬ ВЫСОКО И ХРАНИТЬ В ЧИСТОТЕ ВЕЛИКОЕ ЗВАНИЕ ЧЛЕНА ПАРТИИ. КЛЯНЕМСЯ ТЕБЕ, ТОВАРИЩ ЛЕНИН, ЧТО МЫ С ЧЕСТЬЮ ВЫПОЛНИМ ЭТУ ТВОЮ ЗАПОВЕДЬ!

УХОДЯ ОТ НАС, ТОВАРИЩ ЛЕНИН ЗАВЕЩАЛ НАМ ХРАНИТЬ ЕДИНСТВО НАШЕЙ ПАРТИИ, КАК ЗЕНИЦУ ОКА. КЛЯНЕМСЯ ТЕБЕ, ТОВАРИЩ ЛЕНИН, ЧТО МЫ С ЧЕСТЬЮ ВЫПОЛНИМ И ЭТУ ТВОЮ ЗАПОВЕДЬ!

УХОДЯ ОТ НАС, ТОВАРИЩ ЛЕНИН ЗАВЕЩАЛ НАМ ХРАНИТЬ И УКРЕПЛЯТЬ ДИКТАТУРУ ПРОЛЕТАРИАТА. КЛЯНЕМСЯ ТЕБЕ, ТОВАРИЩ ЛЕНИН, ЧТО МЫ НЕ ПОЩАДИМ СВОИХ СИЛ ДЛЯ ТОГО, ЧТОБЫ ВЫПОЛНИТЬ С ЧЕСТЬЮ И ЭТУ ТВОЮ ЗАПОВЕДЬ!

УХОДЯ ОТ НАС, ТОВАРИЩ ЛЕНИН ЗАВЕЩАЛ НАМ УКРЕПЛЯТЬ ВСЕМИ СИЛАМИ СОЮЗ РАБОЧИХ И КРЕСТЬЯН. КЛЯНЕМСЯ ТЕБЕ, ТОВАРИЩ ЛЕНИН, ЧТО МЫ С ЧЕСТЬЮ ВЫПОЛНИМ И ЭТУ ТВОЮ ЗАПОВЕДЬ!

УХОДЯ ОТ НАС, ТОВАРИЩ ЛЕНИН ЗАВЕЩАЛ НАМ УКРЕПЛЯТЬ И РАСШИРЯТЬ СОЮЗ РЕСПУБЛИК. КЛЯНЕМСЯ ТЕБЕ, ТОВАРИЩ ЛЕНИН, ЧТО МЫ ВЫПОЛНИМ С ЧЕСТЬЮ И ЭТУ ТВОЮ ЗАПОВЕДЬ!

УХОДЯ ОТ НАС, ТОВАРИЩ ЛЕНИН ЗАВЕЩАЛ НАМ ВЕРНОСТЬ ПРИНЦИПАМ КОММУНИСТИЧЕСКОГО ИНТЕРНАЦИОНАЛА. КЛЯНЕМСЯ ТЕБЕ, ТОВАРИЩ ЛЕНИН, ЧТО МЫ НЕ ПОЩАДИМ СВОЕЙ ЖИЗНИ ДЛЯ ТОГО, ЧТОБЫ УКРЕПЛЯТЬ И РАСШИРЯТЬ СОЮЗ ТРУДЯЩИХСЯ ВСЕГО МИРА – КОММУНИСТИЧЕСКИЙ ИНТЕРНАЦИОНАЛ!»

Чего достиг Советский Народ под руководством ВКП(б), когда мы не предали, не «ушли» товарища ЛЕНИНА, известно всему миру.

Кто не слеп, тот видит!

Никогда не нарушайте своих клятв и заверений, особенно перед гробом усопших, дух и души которых, уходя в просторы Вселенной, непобедимы!

Кто не ГЛУП, тот ЗНАЕТ!

Год за годом приходят и будут приходить новые поколения. Они вновь подымут знамя своих отцов и дедов и отдадут нам сполна. Своё будущее они будут строить на нашем прошлом.

Прошу Вас, товарищ Прилепин, передать либеральной общественности, если она не желает быть вычеркнутой из списка цивилизованных людей, верить сообщению ЦК КПСС, Совета Министров Союза ССР и Президиума Верховного Совета СССР от 5 марта 1953 г. о моей смерти и не нарушать моего покоя в тишине потустороннего мира.

С уважением

И. СТАЛИН

13. VIII. 2012 г.


Рецензии