Откровения от тренеров-прелюбодеев

Клянусь говорить правду, только правду и ничего, кроме правды!
Я не говорю про всех!
Но некоторые тренеры по различным видам спорта, а особенно по гимнастике и фигурному катанию бывают откровенны на старости лет. Под занавес! На исповеди у психиатра они пытаются разобраться в своих навязчивых мыслях и страхах от содеянного по жизни. Чувствуют, наверное, прелюбодеи приближение всех "прелестей" подземного царства?...
Облысевшие, бесформенные мужички-ловеласы признаются как шкодили в молодости со своими подопечными воспитанницами. Всего не расскажешь про спортивное закулисье и неспортивое поведение... Многих несовершеннолетних девушек они использовали в прямом смысле как вариант адюльтера. Они это объясняли приданием кинетической энергии, спортивной злости и раскрепощённости перед крупными соревнованиями - Чемпионатами Европы, Мира, Олимпиадой. Эти блиадуны-искусители говорили, что у девушек после интимной близости с этими сатирами пропадало чувство страха, пропадала закомплексованность и  появлялась какая-то кошачья изворотливость, упругость и бабья, похотливая наглость. Наверное им виднее? Только я хочу предупредить родителей, закрывающих глаза на всё ради медалей и рекордов! Почаще отвлекитесь от суеты и побеседуйте со своими чадами о всяких таких "сердечных делах" в спортивных секциях. По принципу "доверяй, но проверяй". Узнавайте деликатно о всех странностях поведения, знаках внимания и подарках от тренеров. Причём сейчас и однополая, противоестественная любовь стала прогрессировать и там, и сям! А то потом всё проклинать будете, но будет уже поздно!


Одкровення від тренерів-перелюбників
(Переклад автора С.Б. Александров-Снегирь)

Присягаю говорити правду, тільки правду і нічого, крім правди!
Я не кажу про всіх!
Але деякі тренери з різних видів спорту, а особливо з гімнастики та фігурного катання бувають відверті на старості років. Під завісу! На сповіді у психіатра вони намагаються розібратися у своїх нав'язливих думках і страхи від вчиненого за життя. Відчувають, напевно, перелюбники наближення всіх "принад" підземного царства?...
Облисілі, безформні мужички-ловеласи визнаються як шкодили в молодості зі своїми підопічними вихованками. Всього не розповіси про спортивне закулісся і неспортивое поведінку... Багатьох неповнолітніх дівчат вони використовували в прямому сенсі як варіант адюльтеру. Вони це пояснювали доданням кінетичної енергії, спортивної злості і розкутості перед великими змаганнями - Чемпіонатами Європи, Світу, Олімпіадою. Ці блиадуны-спокусники говорили, що у дівчат після інтимної близькості з цими сатирами зникало почуття страху, а з'являлася якась котяча гнучкість, пружність і бабина, хтива нахабство. Напевно їм видніше? Тільки я хочу попередити батьків, що закривають очі на все заради медалей і рекордів! Частіше відпочиньте від суєти і поговоріть зі своїми дітьми про всяких таких "сердечних справах" у спортивних секціях. За принципом "довіряй, але перевіряй". Дізнавайтеся делікатно про всі дивацтва поведінки, знаки уваги і подарунки від тренерів. Причому зараз і одностатева, протиприродна любов стала прогресувати і там, і сям! А то ж потім будете проклинати, але буде вже пізно!



 The revelations of the trainers adulterers
English translation of the author S.B.Alexandrov-Snegyr)

I swear to tell the truth, the whole truth and nothing but the truth!
I'm not talking about everyone!
But some coaches in various sports, especially gymnastics and figure skating are Frank in my old age. Under a curtain! In confession to a psychiatrist they are trying to understand their obsessive thoughts and fears from their actions in life. Feel, perhaps, adulterers approaching all the "charms" of the underworld?...
Bald, misshapen peasants-Lovelace is recognized as messing around in his youth with the wards the students. Just don't talk about sports, behind the scenes and Desportivo behavior... Many underage girls they used in the literal sense as a version of adultery. They explained it by giving kinetic energy, sports anger and emancipation before large competitions - the Championships of Europe, the World, the Olympic games. These bliadhna-tempters told the girls after intimacy with these satyrs had lost the fear, lost the inferiority complex and there is some cat's-resourcefulness, resilience and the feminine, lustful arrogance. Probably they know better? Only I want to warn parents turn a blind eye to everything for the sake of medals and records! Often distract from vanity and talk to the children about any such "heart Affairs" in sports sections. On the principle of"trust, but check." Inquire delicately about the strange behavior, signs of attention and gifts from coaches. And now same-sex, unnatural love began to progress both there and there! And then all the curse will be, but it's too late!

   


Рецензии