Украiна, Тризуб, 666

          Мал (іврит) - цар. Україна - жидівська назва. Укра (іврит) - було продиктовано.

          Тризуб, як його тепер малюють скрізь, - герб Єгови. Давайте розглянемо цей герб. Отже:

          В івриті всі букви мають числове значення. Ім'я Єгови на івриті має три букви: юд - числове значення 10; хей - числове значення 5; вав - числове значення 6.

          Числа в івриті теж мають інформаційні значення подібні до ієрогліфів: 10 - бог; 5 - жінка; 6 - чоловік.

          Отже, ім'я Єгови по буквам на івриті читається як: "Бог - жінка, чоловік". Числове значення імені Єгови: 10+5+6 = 21; 777 = 7+7+7 = 21.

          Герб Єгови читається, по буквам: "Єдиний (одиниця) з яйця (нуль) жінка (5) чоловік (6).

          А тепер читайте тризуб: по центру зверху вниз - єдиний з яйця; права сторона тризуба - жінка (5); ліва сторона тризуба - чоловік (6).

          Буква "вав", число - 6, має ще одне значення: "ім'я Бога, яке не вимовляється", бо звук "в" окремо неможливо промовити.

          Отже, число Великого Звіра - 666 - є три букви "вав", або три Бога. Скоріш за все: "Бог -Отець, Бог - Син, Бог - Дух Святий", тобто три шістки - 666.

          Але, можливо і таке: "Три шістки (666) - три чоловіки - Мойсей, Ісус Христос, Магомет".


Рецензии