България над всичко или жертва на манталитета

Ако нямаше никакви проблеми в живота, то нямаше да има никакъв смисъл, тя без да те обогатява духовно. С.Ежи Лец

Купих моя апартамент от строителна компания "ЕЙ ДЖИ ПРОПЕРТИ" ЕООД, в лицето на ръководител в лице Анко Минчев Лаловски. Лаловски ми продаде апартамент за почти 60 000 лева (59475 лева или 30500 евро със ставка 1.95). В нотариалния акт цената на апартамента е 25000 лева. Разликата е 34475 лева Лаловски взе в ръцете си, а именно: 25000 лева в брой и договор за заем за 9475 лева. Лаловски отказа да ми предостави документ за пълната цена на апартамента (59475 лева.) И да сключи договор за тази сума.

През септември 2015 г. стана ясно, че апартаментът ми не е бил правилно свързан с мрежата на EVN, а Лаловски отново имаше финансови претенции срещу мен и той започна да ги изразява грубо. Той извика и поиска 80 лева за тока.

Конфликтът допълнително се утежнява от факта, че Лаловски постоянно искал пари за договора за заем и отказал да ми издаде разписка за пълната цена на апартамента и за получаване на пари в брой. Той ми каза, че купих апартамента му за 15 000 лв. И аз мога да ги взема и бързо да напуснат. В другия случай няма да получа нищо.

Написах жалба за измамни действия Лаловски. Според него кампания "ЕЙ ДЖИ ПРОПЕРТИ" ЕООД е подложен на проверка и в резултат на това е глобен от комисия и следователно той, Лаловски, отново има финансов иск срещу мен. И сега трябва да му апартамента си без пари и бързо да напусна България.

От март 2017 г. полицията гр. Хисаря, в лицето на шефа Камен Радев, влезе в гражданския ми конфликт с Лаловски. Полицията започна да ме кани на първо място веднъж на всеки две седмици, после всяка седмица и всеки ден.

От една страна, полицията на гр Хисаря ме преследва повече от три месеца, и отговарях на фалшиви денонсирания, постоянни разговори с полиция, дълги разпити и заплахи за арест. От друга страна, Лаловски и неговата банда преследват ме в града и в апартамента си.

Интересувах се от въпроса защо полицията гр. Хисаря, в лицето на шефа Камен Радев, използвайки официалното си положение, по всякакъв начин помага на Лаловски да ме преследва? По логически разсъждения осъзнах, че това е една банда.

"Банда Лаловски" не е банда измамници, тя е организирана престъпна общност, която се разраства заедно с местните власти. Един спътник е сив кардинал и мозъкът на престъпна общност; друг по връзки с престъпника, специалист по пране на пари и почистване; третият - за връзки с обществеността, експерт по фалшиви денонсирания и интриги. Те включват адвокат и нотариус; полицай, прокурор и общински съветник; група за проследяване на клиенти и група от лица, подали сигнали; експерти по тайно проникване в дома, за да почистят неприятен клиент. В ръцете, местните медии, недвижими имоти, казина, аптеки, ресторанти и басейн, продажбата на алкохол и цигари в града. Всичко, от което се нуждаете за корупция.

Чудех се как компанията получи толкова много пари за изграждането на голям жилищен блок с повече от 50 апартамента и магазини; да построи ресторант с плувен басейн? Разбира се, не от продажбата на алкохол и цигари; аптеки и казина? Отговорът дойде от само себе си. Строителството със сигурност е най-добрият начин за изпиране на пари, откраднати от държавата.

Информация за това как Лаловски и партньорите участваха в разработването на общински средства, предоставени от Европейския съюз в рамките на различни програми за развитие и усъвършенстване на град Хисаря, аз получих от бивш общински служител, освободен след избирането на новия Кмет през 2016 г. Той обясни как компанията "ЕЙ ДЖИ ПРОПЕРТИ" ЕООД, представлявана от управителя Анко Минчев Лаловски и партньори, участва в грабежите на траншове, предоставени от Европейския съюз за различни програми за развитие.

За различни работи (реставрация, строителство или ремонт) са закупени материали по 300 000 лв. По договора с общината гр. Хисаря. Тогава те просто бяха отписани в резултат на силни наводнения след продължителни дъждове. Всъщност нямаше покупки и наводнения. Имаше измамни действия и пари бяха откраднати.В тази връзка, счетоводният отдел на общината има писмо от компанията, подписано от Кмет.

Ясно е, че без полицията това не може да се обърне. И това означава, че без екзекутори на властта няма да стане. В страната без тях няма нито един грабеж. това означава, че бъдещият шеф е събрал пари от всички подкупи на икономическата и транспортната полиция, където е бил барабанист на труда до 2014 г. и са купили добър пост полицейски началник Хисаря по-близо до общината, ходи на 3 минути, а сега той сам си е човек: в кабинета си, подчинени на цяла рота полицаи, следовател чака команда и прокурорът във връзка. И сега, всички механизми са конфигурирани.

"Банда Лаловски" има договор с общината, има връзка с Кмет, г-жа Ганева и пари потекоха в ръце от общинския бюджет Хисаря. Таково делото в много ходове. И какви песни пее на Карлово ТВ, ще чуете. Чисто славей. Златният печат върху десния му малък пръст набляга на богатството му. Целият му крадски интериор е скрит в пашкул, само ръцете му - престъпници и очи - огледало на крадец, той не може да скрит. Можете да видите този вампир тук: https://www.youtube.com/watch?v=oze6-WJbMm4 Знаете, че има такива измамници, които постоянно лъжат. Очите им текат. Те постоянно дърпат ръцете и тялото си.

За такъв характер не е трудно да се фалшифицират документи и това е официално престъпление, така че той не се интересува, ще даде заповед на слугите и ще направят всичко. Неговите еничари лесно ще доведат к НК всеки император в заплахи на убийство. Това не е шефът на полицията - това е небесно същество. И сега императорът е в процес на разследване и живее с условен термин на кратко каишка.

Няколко думи за статията са заплахата от убийство. Това е корупционна статия. С негова помощ всеки може да бъде наказан и ограбен от собствеността си. Много удобно за измамници на власт. Затова българите днес имат държавен рэкет в съчетание с измами.

На 06 юни 2017 г. бях по призовка в районо полицейското управление. Сл. Драганин даде ме дълъг разпит в кабинета си, но той не записва нищо и след това ми каза, че написах всичко и му го донесох утре. На този ден разговарях и с шеф Камен Радев. Разбрах, че просто ме подиграват.

На 07 юни отново имах разговор с началника на полицията Камен Радев и сл. Драганин, от когото научих, че съм руски убиец, който дойде в България, за да убие български граждани, че през цялата тази година от април 2017 г. полицията на гр. Хисаря събира информация за мен въз основа на денонсирането на неговите агенти.От началника разбрах, че съм изправен пред наказателно преследване и психиатрична болница. Също така научих с изненада от сл.. Драганин, че две години живея в апартамента на другата.

От понеделник, 05 юни 2017 г., полицаите седяха на главата ми и започнаха да ме призовават всеки ден. На този ден шефът Камен Радев реши да говори сам с мен и аз пих студен чай в кабинета му, а в сряда, 07 юни, Драганин ме заведе в кабинета си и ми даде кафе, след което се почувствах зле, получих и голям стрес от обвинения в убийство и заплахи за арест и психиатрична болница от страна на полицейските служители на Хисаря. В резултат на това в този ден се карах с полицаите и се прибрах вкъщи.

На 4 юни в неделя следобед, на връщане от градския базар, видях един злодей да излезе от терасата ми на последния шести етаж, на покрива на блока, а другият му помага да се изкачи. Успях да направя няколко снимки на смартфона, но това не се интересуваше от полицията, както и факта, че бандитите могат да отрови храна или да хвърлят предмети, забранени от закона

Разбрах, че българските власти като цяло обичат да използват отравяне, за да решат своите меркантилистически, политически и проблеми, свързани с лично неприязън. Лично аз общувах с хора, които бяха отровени и не помнеха какво се случва. Някой по-късно се оказа, че е под наказателна отговорност, в резултат на което някой загуби пари, документи, имущество. Някой беше подложен на тормоз и изнудване. Отравянето с психотропни наркотици като престъпление е много опасно и трудно доказуемо, тъй като то винаги е насочено срещу един конкретен човек и се случва с участието на полицията.

Сега е очевидно, че тези вампири-полицаи решиха да ме отровят и след това да предизвикат конфликта с техните обидни обвинения. Това поведение отговаря на болната им психика и на манталитета на убийците. Те могат да бъдат сравнени само с испанско-италианския клан от Валенсия, Борджия - синоним на разврат и лукавство.

Отравянето с психотропни лекарства не преминава без следа за човешкото здраве. Общи слабости на здравето, сънливост, намален имунитет и слаба памет от една страна; метаболитни нарушения, черен дроб, бъбреци, сърце и в резултат на бързо увеличаване на теглото, от друга страна.

Всички тези симптоми на човешко отравяне предизвикват опасни хронични заболявания; като пиелонефрит, цироза, исхемия на сърцето и мозъка, диабет и др., намаляват качеството на живота му, изискват големи разходи за рехабилитация и в резултат водят до съкращаване на живота.

В резултат на съвместното манипулиране на "Банда Лаловски" и на полицията днес имам условна присъда и сега по всяко фалшиво обвинение мога да се окажа рецидивист и да получа реален затвор. В един български затвор под заплахата от живот е лесно да подпишете всеки документ и по този начин да се загуби с апартамента и живота.

И ако някой сега мисли, че главният полицай ще бъде наказан и след това ще бъде експулсиран, той греши. Екзекутори на властата не се смятайте за себе си за крадците. Ако наистина се вбесява, тихо се прехвърля на друго топло място, където той ще изостри още повече своите крадливи умения. Днес, това са моралите на съвременната властта - разделят и управляват. Чисти феодални господари. Всички тези бизнес-полицаи и бизнес-прокурори считат корупцията за бизнес сделка. Такива екзекутори никога не напускат, те са в бандитска връзка и техните яничари са въоръжени и опасни. Не е нужно да целувате такава властта в венците, трябва да идентифицирате и изложите веригата на крадците по правни начини, което означава без страх и укор.

Смятам, че главният полицейски служител на гр. Хисаря Камен Радев е опитен  корумпиран служител с дългогодишен опит и той затова лесно приема платена молба за преследване, сплашване и експулсиране и в резултат на тези манипулации да се възползвам от собствеността ми. Всички служители на полиция в Хисаря са подчинени на този палач и са принудени да изпълняват незаконни заповеди. А именно: постоянно бях поканен в полицията и ме обвини в заплахи за убийство.

Всички фалшиви денонсирания са от "Банда Лаловски": управителят на жилищния блок "Аркус", Лаловски; негов колега Трончев 1; управител на казиното Трончев 2; управител на ресторант С. жителите на Н. и др. Всички тези и други българи ме обвиниха в заплахата от убийство при изпълнение на служебните си задължения. Главният полицай заедно с "Банда Лаловски" постоянно ме тероризираха преди и след арест. Лаловски ми предложи сделка, свобода вместо апартамент: той поиска моя апартамент и бързо напусна България постоянно.

На топла юли сутрин двама полицаи дойдоха в апартамента ми, където бях под домашен арест, за да ме придружи до пловдивския съд. На улицата, пред сградата на полицията, полицай ме прави обиск в присъствието на преминаващи граждани. Главният полицай излезе на улицата като мафиоз, като мигва златен пръстен на десния си малък пръст. Той махна с ръка на един полицай, повика го и му каза нещо тихо. Полицай дойде при мен, включи белезници на ръцете ми и ме вмъкна в колата.

Началник на полицията, радостно наблюдаваше унижението ми. Разбрах, че тези действия са незаконни и че всичко е направено за забавление на главния екзекутор на Хисаря. В Пловдив, на улицата пред съда, палачът вече не беше, полицаят свали белезниците ми и оставен.

На 6 май 2018 г. отпътувах за България след шестмесечно отсъствие, с цел да продам апартамента си в гр. Хисаря.Купувачът даде съгласието си за покупката и ние сме заедно обсъдихме регистрацията на договор за покупка-продажба, на адрес: България, бул. Хисаря, бул. Христо Ботев, 19а, в. 1, ет. 6, в. 12. Беше в сряда, 16 май, след обяд.

В този момент някой почука на вратата, аз отворих се и видях двама полицаи пред мен, които искаха да ми дадат призовка за утре и поискаха подпис за разписката.

Полицаите се държеха смело. Те силно почукаха на вратата и заплашиха с арест. Казаха ми, Милена Салимова да ми кани до полицейски офис и това ме накара да съм много предпазлив. Миналата година, тя ме арестува, разпитва и води наказателно дело.

Призовка е на четвъртък и четвъртък в полицията на Хисаря е денят на ареста. Първо за 24 часа по заповед на Камен Радев, след това 72 часа по решение на прокурор Светла Николова и в понеделник съдът за постоянен арест. И така започна и продължи миналата година. Всичко започва отново.

Отказах да приема и подпише призовката. Аз помоли полицаите да ме оставят на мира, казаха, че съм с увреждания, имам лошо здравословно състояние и не мога да дойда.

Полицаите ме уплашиха десет минути, за това ще бъде още по-лошо за мен.- Какво е по-лошо? Арест в апартамента? - Питам.  "Ще има заповед, ще те арестуваме и в апартамента. Милена Салимова иска да говори с вас. "Отговорих, че за последен път бях поканен ща беседа и бяха арестуван.

След пристигането ми в гр. Хисаря полицейските служители настаниха наблюдение върху мен. Те вече знаеха, че дойдох да продам апартамента; къде, кога и с кого съм. Полицаи са избрали точния момент за моето арестуване. Миналата година имах много отрицателен опит в комуникацията с тях и няма нито един полицай, който няколко пъти нямаше да бъде в апартамента ми.

Купувачи, един мъж и жена, бяха в апартамента и чухме нашия разговор с полицаите. Оставихли от Хисаря на следващия ден. Не чаках, докато полицията ме арестува и напуснах Хисаря. Понеже полицията не ще даде ми да продаде апартамента, и в затвора със мой здравето ще умра.

Разбрах, че срещу мен е образувано наказателно дело, както и за последен път.  Следовател ще представи ми постановление от прокуратурата за образуване на наказателно дело, писмено задължение да не напуснем мястото или арестуван. Полицията вече се е поканила преводач и адвокат в четвъртък.

Милена Салимова е разследващ полицай по наказателни дела и има пълна власт за такива действия по заповед началник на полицията Камен Радев и прокурор Светла Николова.

С бързия досъдебен процес прокурор Николова в рамките на шест месеца изисква от мен пълно признание за вина. Първо, в затвора, чрез адвокат,  Мария Томова, прокурорът иска подписването на споразумение за две години в истински затвор.

След, като промени мярката за ограничаване, самият адвокат се разпадна и аз се срещнах в интернет с друг адвокат. Тогава прокурорът Николова промени тактиката и започна да отлага разглеждането на делото по същество. Тя подаде наказателно дело три пъти и три пъти съдът върна делото обратно в разследването за правни грешки. И това е допълнителен тримесечен арест. И когато адвокатът разказа за забавянето на процеса в съда, тя обеща да удължи ареста още две години.

Спомних си целия си опит с предишния арест и не видях никаква причина да остана в гр. Хисаря, страхувайки се, че отново ще бъда арестуван. Във връзка с това бързо напуснах град Хисаря на 20 май и отлетях от Бургас на 21 май.

Един български приятел ми каза по телефона, че след внезапното ми напускане на града, полицията дойде при него и се интересуваше от местонахождението ми. Казаха, че искат да ме заредят с заплахата от убийство пред полицията. Приятелят им каза, че току-що пристигнах и не знам къде съм тръгнал отново. И че не бих могъл да заплаша, че вече имам условна присъда. Казаха, така че беше миналата година, но тази е нови заплахи и нов наказателен случай и той знае за какво.

По този начин полицията на гр. Хисаря, в лицето на началника Камен Радев, отново започна да ме преследва, разпространявайки информация сред жителите на града о новото ми престъпление.

Смятам, че причината за преследването ми от страна на българските власти в гр. Хисаря е моята собственост. И днес полицията на гр. Хисаря умишлено не дае ми се разпореждам с (използване или продажба) собствеността си, заплашена да бъда по всяко време в затвора с фалшиво обвинение.

През ноември 2017 г. след присъдата полицията не ми показа нищо и аз спокойно прелетях през София до Москва и прекосих границата на 12 ноември. И тази година прекосих границата на България, летище в Бургас, два пъти на 6 и 21 май. По този начин се оказва, че мога да дойда в България и да го напусна, само че не мога да дойда в имота си в Хисаря, от страх да получа истински затвор на 60-годишна възрасти и да бъдат арестувани в продължение на много години.

Това поведение на полицията на гр. Хисаря, в лицето на шефа Камен Радев, умишлено води за мен до невъзможността да посетя България и да защитя собствеността си. И сега, поради лошата воля на тези същества, нямам възможността да използвам имота си: библиотека, инструмент и компютърно оборудване. Поради лошата воля на тези същества, аз и моите клиенти вече имаме транспортни и морални разходи. Изглежда, че тази организация никога не е чувала за правата на човека.

Може би гр Хисаря вече е отделен от България и разполага със собствена правна сфера или началник на полицията Камен Радев има лично враждебно отношение към мен,макар че той не ме познава или той е в тайно споразумение с Лаловски, продължава моето преследване, използвайки официалната длъжност си и като полицейски началник на гр Хисаря. Не знам.

Знам само едно, че бях заложник на две различни манталитети. Менталност на властта, новата българска буржоазия, изпълнена с безгранична алчност до общо благо и омраза на своя народ като съперник. И манталитета на хората, където царува страхът, невежеството и бедността.

Опитвам се да обясня на себе си, че ако това беше нормална страна, тогава онези, които фалшифицираха първия случай на Поморие и ме държаха под арест, докато фалшифицираха наказателното дело, трябваше да бъдат идентифицирани и категорично осъдени, но това не се случи. Всички те са свързани с такива престъпления и не могат себе си да наказват. Тези престъпници на власт получават нови постове, награди и парични бонуси и усъвършенстват своето престъпно майсторство с нови фалшификации.

След 85 часа в самотна килия без храна, бит, без медицинска помощ и защита на адвокат, с постоянна заплаха от смърт, побой и изтезание, бях принуден да подпиша решение да доведа обвиняемия, да спаси живота си, което имаше стойност само за мен. за полицаите в България нищо не струваше.

Днес не аз, но те трябва да се скрият от справедливостта. Всички те трябва да бъдат затварени в затвора за фалшифициране на наказателното дело в Поморие. Но властите не могат да подкрепят справедливостта. Това е такава страна, наречена България, в която от тях е необходимо да се скрият. Властите не се връщат дело обратно. Всичко е зашито с бяла нишка. Очевидно, те винаги лъжат.

И днес българските екзекутори на властта, продължават да ме преследват и тези същества не се отклоняват от мен, защото в техния корпоративен смисъл на чест има само мрачен екзекутор, ме кара да гони. Раздразнявам ги всички; Аз не съм случайни човек, който има проблеми с тях; Аз съм чуждоезичен и затова екзекутори на властта разбират точно, че могат да  правят  нещо по лошо и няма да имат нищо за това. И те мрачно се хванаха ми и не разделиха челюстите.

И е ясно за мен: че днес тези мрачен екзекутори в България не рискуват нищо; че човек с увреждане може да бъде мъчен, изтезан и опозорен. И това е причината за тяхното изпълнение на чест. И бедствието на България е, че палачите в абсолютно лидерство, с абсолютна безнаказаност, могат да направят каквото си поискат и аз да повторям отново, тях не се страхуват от нищо и няма нито един случай, че те са  били наказани или са свалени. Следователно българите продължават да живеят сред убийци и екзекутори.

Каква е тази държава, в която, от една страна, всяка година, в продължение на 6 години, плащам около 500 евро за временно пребиваване на миграционната полиция (данъци и такси, тарифи, застраховки и др.). Вдигам икономиката на страната, купувам апартамент, мебели, уреди, дрехи, храна и др. От друга страна, районната полиция, ме преследва с цел на грабеж и експулсиране.

От една страна, според Конституцията, имам равни права като гражданин, с изключение на изборите. А от друга страна властите плюеха върху мен и правата ми, ме отвежда като маймуна в клетка. Такива двойни стандарти процъфтяват в България поради алчността на мафията, която понастоящем е на власт.

Манталитет на престъпниците е ясна - да ограби турист и да го изхвърли гол от страната. Самият аз отдавна исках да продам апартамент с мебели и уреди, най-малко от половината от цената и да забравя целия ужас, като сън. Но не, те не го дават - това е много просто, мафията се нуждае от всичко.

Всяка власт има право на законно използване на насилие в своята страна и мафиотската власт има монопол върху насилието чрез беззаконие, което се прояви в България срещу мен. Властта на екзекутори решава кой да живее и кого да удуши

Мафията не се интересува от факта, че събирам пари за закупуване на апартамент в продължение на много години. Работих много и отлагах малко парите, докато бях млад. Днес полицейската власт като гопник се интересува само от грабеж. Оказа се, че властта на екзекутори е типичен гопник или грабеж на български.

Аз говоря през цялото време, тъй като е невъзможно да не се каже: .. "Какво още трябва аргументи, за да се справят с тази властта: идиоти, крадци, мошеници, събиране, които най-лошите хора. Какво, по дяволите, какво, че вампир ме преследва, въпреки че той е шеф на полицията Хисаря. Той купил позицията си, офис на главен полицай, като последния мошеник." Днес, той е представител на Властта и целят целия си полицейска банда, за моя преследване, а сега всичко това полицията банда ме заплаша с арест, казват заплахи, отрова и ме плаши. всичко се случва в работно време и точно поради личната враждебност към мене, което означава, че мотивите за наказателно преследване са в политическата област.

По този начин вярвам, че днес това гангстерско правителство ме преследва заради политически причини: поради които не зачитах крадци, лъжци и провокатори на власт и ще пиша за него в моите истории. Те ограбват своето и без това бедните хора. Те крадат милиони от общинския бюджет, а пенсионерите получават 100 евро месечно. И ако властите възнамеряват да ме преследват и след това да ме арестуват по време на престоя ми в Хисаря, ще се считам за политически затворник.

Различни хора работят в тази болна и анти-човешка система и не бих искал да обобщя. И, разбира се, не можете да ги наричате всички мрачни палачи. Не всички изтезават и мъчат хора, но всички знаят кой прави това и със сигурност ги прави всички съучастници в престъплението.

За да наказвате тези хора, не е нужно да измисляте нищо. Трябва да отворим Наказателния Кодекс и всичко е написано там: за жестоко отношение, злоупотреба с длъжност, злоупотреба с длъжност, за изтезания. Това са всички конкретни членове на наказателния кодекс.

Но когато донесох медицинската експертиза на биенето си и пишех на прокурора, се оказа, че това не означава нищо за него, защото смята, че увреждането на здравето не е значимо и отказва да инициира наказателно дело.

Който и да е човек, не може да бъде измъчван. Те нямат право да използват изтезания,  и заплахи, за да признае на вината. Съдията въз основа на закона трябва да затвори тези хора в продължение на 8, 10, 9 години в колония със строг режим. Такова трябва да бъде наказанието за мъчения и тормоз, защото, първо, това са екзекутори на власттаКойто и да е човек, не може да бъде измъчван.Те нямат право да използват изтезания, мъчения, и второ, психопати и тяхното място само в затвора.

Но днес те се занимават с манипулации и казват, че съм опасен психопат и че трябва да бъда в клетка: "Ще извадим маймуна от теб и после ще превърне тази маймуна в пепел". Днес, така казват полицаи в Хисаря.

Много е трудно да се противопоставим на такава армия от въоръжени, агресивни лъжци и провокатори, обречени на власт. Но ако не се съпротивлява, тогава силата никога няма да се промени и законите ще работят само върху корупция и бандити.

Сега малко за българската полиция. Какво може да се каже за тази полиция. Полицаите са ченгета, те винаги са просяци. Те винаги крадат и винаги крадат. Ако имат малка възможност да отнемат нещо от теб, те ще го направят. По принцип е по-добре да не стигнете до тях, те ще се съблекат. Те са били ненаситни през целия си живот, нали знаете, като утроба, която яде и се разправя, яде и пилее, и нищо повече. Те винаги търсят глупаци и фантазиите им работят в тази посока, за да поставят собствената си лапа на всичко.

В корумпираната България всички полицаи са едни и същи и техните мисли са насочени единствено към смачкване на хора и кражба на нещо. Действията на крадците и полицаите в България са добре познати и се различават само по начина на екзекуция, разликата в манталитета.

Например: крадците тайно откраднаха от апартамента ми и колата скъпи неща и пари. Тайно влизат в жилището на тераса или открадват ключовете от глупак, докато той купува нещо в магазина или слънчеви бани на улицата с бира; е
заглушаване в колата на сигнал с помощта на специално оборудване на паркинга. Глупак смята, че батерията умря в устройството за дистанционно управление и затваря кола си от ключа и крадците след това отварят колата със специален ключ без никакви проблеми и шуми. Само ключалката на вратата остава счупена. Вътре всичко е чисто. Парите, уреди за кола, инструментите - всичко отиде при крадците.

Полицаи не трябва да се занимават с такива глупости. Тои не исползват специално оборудване и не да се изкачвати от тераси. Полицаи правеха открито същото нещо, смело откраднахат от мен 160 лева от портфела си, когато проверявахат документи ми.  Да, те лесно правят грабеж, че парите са там и няма пари. Те извадиха портфел от джоб ми, отвориха я, извадиха пари оттам и попитаха: "откъде взехте толкова много пари?" Аз шеговито отговорих, че спечелих лотарията. Сега мисля, че ако веднага им дадох 160 лева, без шеги, те ще вземах парите и ще ме пуснат. За тях е опасно да крадат от карта.

Така че тези изроди, защото което аз се шегувах от глупавия им въпрос или по-скоро от алчност, те ме изкараха за 30 километра от къщтата ми и бях затворен в килията за един ден. После ми хванаха ключовете от апартамента и уредиха търсене в него. Парите не бяха открити, така че откраднат една сребърна италианска гривна на стойност 200 евро. След това се върнаха и ме изкараха на улицата,  аз бях вече без парите. Банковата карта беше с мен, прекарах още 30 лева на такси. Оказа се, че е било безполезно да се покаже сметката на полицаите. Аз, като глупак, дори написах жалба до прокуратурата, получих отговор, че всичко това не е от съществено значение.

Такива български полицаи се държат като магьосници в един цирк: от всякакви бикини ще получат това, от което се нуждаят. Сега мислете за себе си и пазете парите на картата.

Малко повече за моя арест. Полицаи, 5 души, дойдоха при мен на 8 юни от 6 часа сутринта и ме помолиха да отида заедно с тях в полицейския участък за разговор. "Каква среща, дълго време не виждам!" - Мислех си. В продължение на почти три часа седях на улицата без сутрешна тоалетна и закуска. На мен ми беше присвоен личен полицай, който не ме остави да отида в тоалетната или в магазина. Те чакаха преводач и след 5 часа ми показаха обвинение и арестуваха. Полицаите не ми позволяват да взема със себе си най-важното, включително лекарства.

От Хисаря до Пловдив бях взет от двама полицаи. Бях здраво закопчан с белезници зад гърба си и се забих в колата на задната седалка. Шофьорът-полицай събра всички ями на пътя и се спря на бизнеса си в различни села. И това беше първото мъчение: измина един час и през това време ръцете станаха сини с дълбоки рани.

Първият ден от ареста е без храна и само на водата от тоалетната. И сега ми кажи, моля, кой заплаши кого? За да остави болен човек с диабет, с високо кръвно налягане без лекарства и хранене може само да позволи на палачите, които водят жертвата да умре.

Първите 24 часа от арестуването ми без храна и необходимите лекарства ме доведоха до депресивно състояние и голяма загуба на енергия и здраве. И на този ден, на 9 юни, сутринта беше извършен разпит. По време на разпит ми, имаше преводач, адвокат и следовател, Милена Салимова, 35-годишна жена, без чест и съвест.

Прокуратурата назначи адвокат и преводач. На всички въпроси, зададени от следовател аз отговорих, че съм в променено състояние на съзнание и лошо здраве. Но следовател и един и същ адвокат нямаха нищо общо с мен, трябваше бързо да шият дело и да ме изпратят в затвора.

По искане на прокуратурата арестът бе удължен за 72 часа при арестуването на град Пловдив. 72 часа арест приключи на 12 юни. По време на процеса прокурорът Светлана Николова, 35-годишна жена, настояваше, че аз е много опасен и агресивен, че мога да се крия и да извърша ново престъпление и че единственият начин да ме държи постоянно под арест.

Невероятно арогантност и лицемерие, като професионален необходимост, е да се говори за хора с увреждания, помислих си, а по-късно открих това, когато подписа в офиса на споразумение.  Едно момиче от пет години, дъщеря на прокурор, седеше до мен и играеше с куклата. Но по време на процеса прокурорът продължава да повтаря, че съм много опасен и агресивен, че мога да се крия и да извърша ново престъпление и че единственият начин да ме държи постоянно под арест. 

Бяхя задържан се от 8 юни до 20 юни 2017 г. и през цялото време не използвах сапун, паста за зъби и бръснене. Не си срязах ноктите и косата. Тоалетната не е удобна за инвалидите, клекнал с болки в ставите, без да се източва водата и без седалката, без тоалетна хартия. Не получих необходимите медикаменти. Нямаше хартия за писане.

Моите съседи в килията бяха двама турци на 30 години, винаги говореха силно и емоционално на турски език. Един, интелигентно изглеждащ млад мъж на име Левент, лъв. Другият е Бурхан, кралят на ураганите. Бурхан е бодигард на Левент, лицето му бе белязан, и очевидно не знаеше няма милост за жени или деца. Бурхан пушена много и се закле в охраната и прокурорски следователи и в добро настроение спивал турски песни и ме научи да се закълна в турски. Левент, напротив, не пушеше, не се закле и говореше добър английски. Той винаги е бил доброжелателен и правилен и изобщо не изглеждал като затворник. Той често припомни турският му съпруга, и след разпит той страда от сините дълбоки рани по китките, оставени от белезниците, с укор повтори:  "О-оо, Булгаря - интрестинг кантри. Вери, вери интрестинг кантри."

Душ по графика на ареста два пъти седмично: вторник и петък. Лято и ден плюс 40. За тези, които желаят да приемат душ по-често, гореща вода вечер в камерата за 30 минути. Необходимо е контейнерът да се напълни със студена вода, например пластмасова бутилка и след това да се разбърка в пластмасова чаша и налейте вода върху главата. Весело събитие, изглежда като състезание на идиоти, за което видеото се гледа от полицай.

Аз се избърсвах с тениската си и после отново я сложих върху себе си. Бельото се изплакне със студена вода и облечето се на себе. Нямах сапун. А магазинът на затвора ще работи след три седмици. Нямам кърпа и няма да имам достатъчно пари. Вече си мислех за това как прекарвам 16 лева, които бяха пазени, а преди всичко са сапун, паста за зъби, прическа за 3 лева, хартия и писалка за писане.

Ако затворникът се нуждае от нещо, той трябва да напише молба на началник затвора на български език. Един турчин ми дадох хартия и писалка, написах изявление. Имах неразумно, да поискам хартия от началника. Шеф на затвор отправи решението си към изявлението: "Хартия е за собственна сметка".

Тоест, бях затворен в каменни чувал, без най-необходимите нищо в ежедневието, а сега ми предлагат всичко за да си купя в затвора. Магазинът работи всяка сряда, но за мен има забрана за три седмици, карантина. И сега въпросът до ценителите: "Каква е името на такава страна? Хондурас? Сомалия? Етиопия? България?

Спах на твърдо легло със сив парцал; на твърда възглавница без калъфка за възглавница. По-точно, полицай дайе две половини от един парцал сив, разкъсани наполовина. През цялото време не променях бельото и ядях без лъжица и вилица. Сами полицаи нарича ареста на град Пловдив - Гулаг.

Заместник Радев, г-н Арабски, с много свидетели в полицейското управление, ми проявяваше безсмислена заплаха, обещавайки да ме превърне в маймуна и след това да го изтрия в прах. Трябва да му дадем кредит, той знае как да го направи професионално. Лесно е да превърнете човека в маймуна, обратно е по-трудно. Моето превръщане в маймуна вече е започнало, а след това убиване и изгаряне за получаване на прах.

Малко хора знаят и разбират, че това се случва в 21-ви век, в центъра на Пловдив - културна столица на България. Всички тези събития, свързани с мен, считам отмъщението на местната мафия; в заговора на началника на полицията Камен Радев с "Банда Лаловски", от който е член, ми уреди психически лов.

Искам да ви напомня как българската власт се направят пари в затвора, от затворниците. Получаване от Европейския съюз от 100 евро на ден на затворник, тъй като във всички достойни страните от Европейския съюз: Франция, Белгия, Холандия, Австрия, Швейцария, ...  Разход в затвора от 5 евро за затворник.; на ден. 95 евро е печалба. Добър бизнес.Използване на Гулаг от 1935 година на строителството.

Получих декларацията на затворника, изглежда, че Европейският съюз беше доволен от българските власти и моето съдържание. Лъжата беше във всяка точка. Най-вече бях изненадан, че полицай ме помолиха да избера меню, собствени ястия. Предпочитание за храна за закуска, обяд и вечеря. Беше необходимо да избирам и да подчертая това, на което бях свикнала да ям.

И тогава имаше голяма измама, разбира се, онези продукти, които затворникът избира в декларацията, заедно с тази декларация отиват в доклада. И тогава, което те хранят в ареста, никой няма да се засрамва, защото прасетата в България се хранят по-добре.

Приблизително меню на затворника за деня: закуска в 6 часа сутринта - сирене(много солена и отнема само няколко часа, за да се накисва) само 50 грама, размери кутия кибрит + една четвърт от хляб от бял хляб; обяд в 12 часа на обяд - супа от леща или боб (гадене и газове) + четвърт хляб от бял хляб; вечеря в 18 ч. - леща или бобово + четвъртинка от бял хляб.

В почивните дни дадоха парче пушена наденица с размери 5 см. и две зелени малки ябълки с размер на топка за тенис. Веднъж ми дадоха една варени ориз омазана, от която повърнах и повърнах. Вместо зеленчуци и плодове, чай, сок, киселе мляко или кафе, само вода от туалетна. Бял хляб беше изобилен и затворниците от користите правеха чипове.

Да, почти забравих, че дори в неделя ми дадоха десерт: мускус от ядки с касис от синьо, беше страшно, но аз се опитах. Няма да откриете такъв гадене никъде другаде. Попитах един полицай "Откъде се прави тази храна ?" Казва: "Храната се приготвя в кухнята на ресторанта по вашето меню и подадена в затвора."

Бях свидетел и участвах в големия бизнес на затворниците, изграден върху лъжи, денонсирания и фалшификации. Престъпленията на много затворници бяха по-скоро административни, отколкото престъпни. Например: един затворник от гр. Хисаря получи шест месеца затвор за то, че той постави два пръста в посока към полицая и каза: "Пух!"

Трима турци на 30 години са били в центъра за задържане в Пловдив вече пет месеца. Дойдоха в Банско да се качат на ски през януари. Две седмици по-късно  те са преместихте в Пловдив, за да играте в Казино Ритц. Седмицата се игра на руски покер, те спечелиха 50 000 евро в последния ден, след което бяха арестувани по подозрение за измама. От думите им, разследването ги изтръгва за свобода от 15 000 евро. Видеокамерите в този момент не са работили, но има двама свидетели от казино-администрацията.

Видях цяла армия от  затворническа охрана, полицаи, прокурори, следователи, адвокати и се уверих, че всичко това е голям бизнес. Престъпленията на затворниците са 90% административни, отколкото престъпни, но от тях властите получават печалба от 95 евро от един затворник всеки ден и всичко е ясно - това е алчност. И тези 10% от реалното престъпление вече са се съгласили с прокурора за минимален срок в затвора.

Борисов създаде такава система в България, за да стае печеливша, една от най-печелившите професии е поставя хората в затвора. Например, има държави, в които е полезно, като Адам Смит, да се пекат, да се продават и по този начин да се увеличи общественото благо. Има държави, като Афганистан, в които е изгодно да се бият, убиват, изнасилват хора и колкото повече хора убивате и изнасилвате, толкова повече имате статут на командир на поле и богатство.

Но сега в България се изгражда система, в която най-печеливша, най-благоприятна за кариера, статут е, ако сте следовател и поставите хората в затвора. И когато имате нещо печелившо, винаги се опитвате да сведете до минимум разходите си за този бизнес. Ами тук, по-специално, за да уловите и разобличите бандита - представите ли какви ще бъдат разходите, нали? Тъй като бандитонецът не се откаже, но той отново изстрелва, бандиторът може да даде пари, подкуп, за да се изплати.

Поставянето на човек в затвора за "заплаха" е много проста работа. Това е много добро съотношение между инвестиции и дивиденти. И има такива въпроси. На същото място, не само следователи и прокурори, има и експерти, които им служат.

Има един експерт М., издава експертизата, от която се нуждае прокурорът и платени от обвиняем, се оказва, че човекът е абсолютно нормален и напълно осъзнава заплахата си или извършено хулиганство. Можете да го затворят и да поиска от съда в продължение на 3 или 5 години, и ако той смята себе си не е виновен и се вслушва в своя адвокат, а не на прокурора, а след това ще бъде още по-лошо. И сега той е рецидивист и тогава там той, не може да чака за милост от прокурор, а не да разчита на снизхождение от Съд. В най-добрия случай, ако имате късмет и чудото се случи и той ще седи под домашен арест - тя все още не се променит присъдата.

Разбира се, мярката за домашен арест е голяма разлика, вместо да се намира в съдебно задържане, изолирано. Но за рецидивист това няма да е възможно и ще бъде най-лошата възможност за него. Неговото увреждане няма да му помогне повече. И така, се оказва, че е по-лесно да се бориш срещу лице с увреждания. Така че мафията твърди. Затова е по-лесно за българските следователи и прокурори да се борят срещу лице с увреждания.

И този провокатор, който всъщност фалшифицира разследването, създаде цялата тази провокация - организация, наречена “Банда Лаловски”. Те са наистина здрави момчета от тези полицаи, следователи и прокурори и твърди момчета от такива разливи винаги са по-лесни за справяне с хората с увреждания. И позволиха на лицето с увреждания да бъде под домашен арест с такъв голям гняв и за трети път.

Това е напълно канибалистично изчисление на сплашване и терор в този смисъл. Тук мощта е намерила категория на населението, която мрази, страхува се и ще унищожи. И тази категория е пенсионер с увреждания.

Това е абсолютно невероятен момент, защото преди това те все още се страхували и не позволяват такива неща. Те се опасяваха, например, от независима опозиция, която беше унищожена в парламента; независим бизнес, който беше унищожен и зависим от него; независими СМИ. И сега те не се страхуват от СМИ, не от бизнеса, а от политиците, от страх от хората с увреждания. Тъй като с увреждания, но не е с увреждания на ум и ще се борят докрай, да го загубят, няма нищо.

И тук, между тях, тези патриции с техните страхове и техните васали, издърпващи страната през Средновековието, е глобална, а не политическа, но естетическа възрастова пропаст.

"Банда Лаловски" организира своите провокации и измами най-напред умствено. Тя, благодарение на корупцията, има огромен човешки ресурс - това е просто редица лъжесвидетели провокатори и информатори. Така например в САЩ всеки съдия не е, че е изхвърлил този случай извън съда, той щеше да каже: "Ти ми донесе какво? Сега какво да кажем за наказателното дело срещу провокатора, който го е уредил? "И той уреди този провокатор, наречен" Банда Лаловски ".

И това е знак, че всъщност, за което бях безопасно затворен. Точно защото няма нищо. И ако няма нищо, какво да правим? Правилно: да принуди обвиняемия да обвинява себе си, да използва сплашване и изтезания. С кого да започнем? Правилно: с один човек в лицето с увреждания.

На този или друг прокурор "Банда Лаловски" винаги ще вдъхновява и подкрепя финансово, че човекът с увреждания е много опасен и агресивен като горила и че трябва да бъде държан само в клетка, в противен случай той ще скрие и извърши нови ужасни престъпления. И той не е прокурорът, той е специалист по опитомяването на дивите горили, за да може тогава да убеди и да изплаши двамата съдии, че те като хипнотизирах и чуват само постоянния арест.

И на въпроса, че този невалид е ужасен терорист, ще ви напомням как изглежда истинският терор и истинската терористична организация. Това например е банда на ислямисти, които са направили джихад, убити и изгорени. Само защото са чужди. Това са хора, които имат екстремистка литература у дома, инструкции как да убиват, подходящи книги. Тези хора, които имат свои собствени инструктори, които са преминали тренировъчни лагери на терористи. Не ви ли напомня за нищо? Така че, днес - това е "Банда Лаловски".

Тази борбата срещу мафията, с "Банда Лаловски" не е приоритет за българската държава. Още веднъж ви напомням, че никой не проверява или контролира тези хора от "Банда Лаловски" като банда, защото те са техни собствени за мафиотска държава.

Тук всички сили на държавата бяха хвърлени на друга - да се бият с човек с увреждания. Тъй като човек с увреждания е стратегически враг на българската държава, това е заплаха за властите, но една “Банда Лаловски”, която грабя и убива от много години, като крадец от голям път - и която всъщност е властта за тях? Същото като преди всички пенсионери.

Разбрах, че в България няма общество, защото обществото не може да бъде безразлично към това, което се случва на човек, след като бъде арестуван в затвора и при какви условия той е. Обвиняемият вече е арестуван, но все още не е осъден, но вече носи лишения и унижения на съдържанието си, е изправен пред произвола на власт под формата на лъжи, обиди и фалшификации.

Всички полицаи и охрана на арестанти знаят за това и се идентифицират с властите. А когато видят по-висока власт, виждат корумпирани бандити на високи позиции и се идентифицират с тях.

Обществото трябва да контролира изпълнителната власт, но това не се случва; властта на бандитите не се контролира нито отгоре, нито от дъното. Затова в България няма общество и следователно властта на бандити-вампири се чувства удобно. Тази наука се нарича криминология и не можеш да спориш с нея и заключението е следното: ако обществото не обръща внимание на това, което се случва в ареста и в затвора, тогава всичко, което се случва там, ще дойде в обществото.

След като живея 55 години в Русия, в Москва, нямах проблеми със закона и дойдох в полицията само за бизнеса и за документи. Купих апартамент и се преместих в дългосрочен престой в България с надеждата да бъда по-близо до уникалната балканска природа и не взех предвид чуждестранен манталитет и политически фактор. В крайна сметка прекарах в България всички пари, спечелени в Русия, а днес имаше само един апартамент, който иска да отнеме българските ми "братя".
             
Аз съм пенсионер, инвалид и избрах България не случайно за лечение и рехабилитация на моето здраве. Но когато се преместих в България, започнах да страдам от репресии, грабежи и заплахи от бандити и българските власти, което по същество е същото. 


Рецензии