Valentine s Day

Every year in the evening before Valentine, I am recollecting this event from my life.

In the year 1995, I met a girl, and our love sparkled with different lights. At those times, I worked at a jewelry factory in Manhattan, on forty-seven streets and six avenues. After an argument with the boss, I was out of work.

Since I was in love "over my ears" and in a positive mood, I found another job quickly and started work again within a short time.

My girlfriend offered to borrow $2000 and said

– Buy a car, and you will drive me around.

There was outwardly beautiful and old Buick, without buying experience and not checking how it is supposed to be, and I get this car.

That was a week before Valentine's day.

I lived in Brooklyn. Because it was more convenient to go to Manhattan by train, the car just stood on the street near the house, and I saw it every day while going to work, and I looked forward to spending Valentine's Day with my girlfriend.

I bought a bottle of wine and a beautiful red heart-shaped box of chocolates. Then, finally, the long-awaited day comes. I put on a suit, and white scarf, to look like a cool guy, thinking:

It unnecessary to wear a coat and boots. I'm in the car.

While driving, I noticed only half a gas tank and stopped and fill up.

I get off the highway to Meric Boulevard, find the first gas station, drive up to the pump, open the window, tell the attendant what gas I want, and turned off the engine.

The car didn't start again, and the window didn't close.

There were no mobile phones like today. They were huge and cost $2 per minute for talks (if I remember correctly).

I went for the quarters, called from a payphone to friends and relatives, but everyone was at work and couldn't come. So there was practically no place to get warm, and the gas station booth closed in the evening.

I stayed in this cold for about six hours or more. Finally, I thought I would reach Nirvana, but eventually, one of my relatives arrived and called a tow truck company to take my Buick to the workshop. Unfortunately, it turned out that the starter "flew," and the battery "died."

I keep trying to remember why I didn't just leave the car and go home or call myself to the tow truck company after being out in the cold for so long?!

One excuse I found probably did not have a credit card and was "low" in cash. So that's why perhaps we wanted to sit in the girlfriend's house to eat and then go for a ride around the city to have coffee somewhere.

That was my Valentine's day plan that didn't come true.

Do you probably wonder what happened to my girlfriend and our relationship?!

We stayed together for almost two years, and we had to get married, but this did not happen. There were many reasons. Maybe it should have been that way. Who knows?!

Since this beautiful holiday is coming again soon, I want to congratulate and wish everyone never to be alone, always be loved, and love someone for real.

P.S. Girlfriend from the story above saw what I wrote about her on FB and replied to me.

With her permission, I just copied her words.
----------

In your story, you forgot to mention how beautiful there were so many moments during those two years we were together.

– For example, you taught me how to kiss correctly.

– I remember kissing in the rain.

– You were my Hollywood star.

– When we broke up, I almost died. Everything is fine, Marquis.

– I remember that red dress. And a short haircut.

I Still Love You, You son of.....

I'm sorry, have a good evening and a lovely night, Marquis.

----------
I didn't know what to add, and told her:

- Well, since it happened, it was probably for the better.
----------
Unlike me, I'm happy that she built a house, gave birth to children, and planted the tree.

I wish you all Love, Good Health, and happiness!
May the Forces that create miracles be with you!
Amen!

Igor M Isakov

–––––––––––––

В предверии дня Святого Валентинa.

Всегда вспоминаю этот случай из моей жизни.
В 1995 году познакомился я с девчонкой, любовь сверкала разными светами. В то время работал на ювелирке в Манхеттене на 47 стр, повздорил с босом и остался без работы.

Так как был влюблён «по уши» и настроен позитивно, в течении короткого срока нашёл работу и начал все сначала.
Подруга предложила в долг денег $2000, как она выразилась:
- «Купи машину, будешь меня катать»...

Значит покупаю старенький Бьюик, он был внешне красив, не имея толком опыта покупки и не проверив как это полагалось и просто поверив на слова продавца, взял эту машину.

Это происходило за неделю до праздника Святого Валентина.

Жил я в Бруклине, так как в Манхэттен было удобней ехать на трэйне, машина просто стояла на улице возле дома, а я каждый день идя на работу смотрел на неё и предвкушал как проведу День Святого Валентина.

Купил бутылку вина и такую красивую алого цвета в форме «сердечка» коробку конфет.
Наступает долгожданный день, одеваю костюм, белый шарф (крутой такой).

Думаю:

- Пальто не надо, сапоги не надо, я же на машине.

Еду, смотрю бензин пол бака, думаю давай заеду и заправлюсь.
Выхожу с хайвея на Мэрик бульвар, нахожу первую заправку, подъезжаю к колонке, открываю окно, говорю заправщику какой бензин и сколько. Выключил мотор. Машина больше не завелась и окно не закрылось.

На то время не было мобильных телефонов, вернее они были, огромных размеров и стоило $2 в минуту за разговоры. (если я правильно помню).

Звонил с автомата, ходил менять мелочи. Звонил друзьям, родственникам, но все были на работе и приехать не могли. Рядом практически не было куда зайти и погреться, по-моему и заправка закрылась вечером.

Вообщем пробыл на этом морозе где-то 6 часов если не больше. Я думал достигну нирваны, в конечном итоге приехал кто то из родственников, вызвали специальную машину, что повезла мой Бьюик в мастерскую. Оказалось «полетел» стартер и «умерла» батарея.

Все пытаюсь вспомнить, почему я просто не оставил машину и не уехал домой, пробыв столько на морозе?! Одно оправдание всё-таки нашел, тогда наверно не было кредитной карточки, а денег может было не достаточно, поэтому и хотели сидеть у подруги дома покушать, а потом поехать кататься по городу и попить кофейку.

Вот такой был не сбывшейся план моего дня Святого Валентина.

Вам наверно интересно, что стало с подругой и нашими отношениями?!
Пробыли мы вместе почти 2 года и должны были пожениться, но этого не произошло, причин было много, может так и должно было быть, кто знает...

Так как скоро снова наступает этот прекрасный праздник, хочу всех поздравить и пожелать каждому, никогда не быть одиноким, всегда быть по настоящему кем то любимым и любить кого-то, по настоящему.

П.С. Подруга о ком идет речь в рассказе, увидела его и кое-что добавила, забытые фрагметы...

С ее разрешения я просто скопировал ее же слова и делюсь с вами...
----------

А ты знаешь, в твоем рассказе ты забыл написать как прекрасны были очень многие моменты, за два года которые мы были вместе, например ты меня научил как целоваться правильно.

Я помню поцелуи под дождем..

Ты был моей голивудской звездой.

Когда мы с тобой расстались. Я чуть не умерла. Всё прекрасно маркиз.

Да я помню это красное платье. И короткую стрижку.

Я стил лове ю, ю сон оф...........;

Я извиняюсь, хорошего тебе вечера и прекрасной ночи маркиз.

----------
Не знаю даже что добавить, ей я сказал:
- Ну раз так получилось, наверное была не судьба...

Рад за нее что, она в отличии от меня и дом построила и детей родила и дерево посадила.

Благодарю тебя мой читатель!

Всем Желаю Много Любви, Крепкого Здоровья, Счастья!
Пусть с вами прибывают Силы, что творят Чудеса!


Рецензии