Комп ютерна загроза повчальне опов дання

Одного суботнього ранку коли ще не має шісти прокинулася мама від якогось шуму з кімнати її сина Діми .Вона побачила що Діма грає на комп'ютері.
-Дім ти чого так рано граєш  в комп'ютер?
- Я просто не встигаю за день пограти то й придумав раніше вставати і тріхи пограти.
Мама нічого не сказавши пішла на кухню а Діма продовжив грати в ігри.Та це продовжувалося не довго.Діма побачив рекламу гри дуже крутої,безкоштовної і виріщив він її скачати.Все було будто нормально але вже надвечір комп'ютер раптом виключився і все..........
Та добре що у кожному комп'ютері живуть противіруси які завжди допомагають.Противірусам щоб заробив комп'ютер  потрібно найти віруса і знешкодити  але найти вірус було і не так і просто.
-І де може бути вірус? Хм.......Можливо він в екрані або в клавіатурі?-сказала Прора
-Хм....незнаю потрібно подумати але в нас немає часу потрібно діяти ти іди в клавіатурі пошукай а я в інших місцях.-відповів Віндоу.
- Добре я побігла!-сказала Прору.
Вони шукали   пів години і нарешті найшли віруса.
- Ну привітик Вірус давно не бачились!
-Привіт Прора давненько не бачились чудесні були часи.
-Ану розказуй ти один тут?-спитав Віндоу.
-Ні я з другом а що хочеш його теж зловити?Не вийде!-відповів Вірус.
- Це ми ще побачимо!-сказала Прора.
              (зловили 2 вірусів і знешкодили їх)
Комп'ютер почав працювати не чорний екран,не білий а різнокольоровий як і був раніше.Діма був на 7 небі від  щастя що комп'ютер знову працює.Він пообіцяв собі що не буде сам скачувати ігри без дорослих адже  віруси повсюди.Не скачуте ігри з реклам за ними можуть бути сховані віруси.Скачуйте тільки з дорослими так буде безпечніше!


Рецензии