Peppino

My friend and I once discovered this small restaurant La Mela in Little Italy's heart of Manhattan.

For now, I already celebrated four of my birthdays there.

Right after they served the meal, a man came to our table and said:

- Shut Up and Eat

I was like, What?!.

It comes out that he is the owner of this restaurant, and "Shut Up and Eat" is the motto of this place. All workers have this saying on their T-shirts.

The reason he explained to us later, because spaghetti and cheese have to be eaten hot.

Then he said, "I have vegetable special," after bringing this plate with the "vegetables." :)

A little later, he came again and said:

- My spaghetti is so good that you will have no time to get to the bathroom.

- Wait, I will bring a "bathroom" here.

A few minutes later, he brings this miniature "bathroom," and I took this picture…

That's how this restaurant became one of my favorite places to go, always fresh, delicious food, friendly and professional service.

Rest in peace, Peppino!

------------------------

Пеппино

Однажды мы с моим другом открыли для себя маленький ресторанчик La Mela в самом сердце Маленькой Италии в Манхэттене.

На данный момент я уже отпраздновал там четыре своих дня рождения.

Сразу после того, как подали еду, к нашему столу подошел мужчина и сказал::

- Заткнись и ешь.

Я с недоумением:

- Что?!

Оказалось что он владелец этого ресторана, а "заткнись и ешь" - девиз этого заведения. У всех рабочих ресторана на футболках была эта надпись.

Причину своей “грубости” он объяснил нам так:
- Спагетти и сыр нужно есть горячими.

Затем он сказал:

- У меня есть "специальное овощное блюдо.”

После принес тарелку с овощами, посмотрев на фото можно понять в чем прикол.

Немного погодя он пришел снова и сказал:

- Мои спагетти так хороши, что ты не успеешь добежать до туалета.

- Подожди, я принесу туалет сюда (!)

Через несколько минут он приносит этот миниатюрный "туалет", а я делаю этот снимок…

Именно так этот ресторан стал одним из моих любимых мест для посещения, всегда свежая, вкусная еда, дружелюбное и профессиональное обслуживание.

Покойся с миром, Пеппино!


Рецензии