Подружц

Моя люба маленька подружко! Цей допис хочу присвятити тобі, а в ньому розповісти,по секрету,про наше  доросле...
Уявляєш,ми  дорослі також інколи чогось боїмося. Тому що бувають моменти, коли не все  від нас залежить. І якщо дітьми ми завжди покладалися на допомогу старших,то тепер маємо самі вирішувати справи,діяти,переборювати свої страхи,сумніви. Іноді ми також буваємо сором'язливими,уявляєш?  Дехто навіть,аби приховати це від оточуючих,стає надмірно розкованим. Дехто занадто сміливим,або навіть вкрай агресивним.
А ще,в цьому дорослому житті багато підступності,лицемірства,заздрощів,брехні. Так,нажаль,тобі самій доведеться з цим одного разу зіткнутися. Дуже важко залишатися при цьому хорошою людиною. Та все рівно потрібно вірити в краще. Не слід вимощувати свою життєву стежину на підставах та зневазі інших. Хоча тобі може здатися,що так простіше,ні це не так,адже існує закон бумерангу( це коли все,що тобою відправлено до тебе ж і повертається).
Хочу попросити тебе ніколи не брати участі  в знущаннях над слабшими,бодай твої друзі захочуть так розважитись. Тому що навіть незначна образа може для іншого стати приводом зневіритися у собі.
Так багато ще хочеться тобі розповісти... Залишайся перш за все Людиною,добре? Бо якщо ти будеш жити по совісті,то  життя також буде більш добрішим до тебе. Вір у себе та впевнено йди до поставленої мети.  Ніколи не забувай бути вдячною своїм батькам,адже саме вони найголовніші для тебе. Саме вони все життя будуть хвилюватись,підтримувати. Їхнє серце завжди поруч,бо батьківська любов не має меж. Ти здивуєшся,але вони тебе люблять навіть коли сварять за щось,будь впевнена.
P.S.Пам'ятаю себе маленькою дівчинкою, час так швидко промайнув, тепер опинилася по іншу межу, де дорослий світ...


Рецензии