Kinder garden for Michael

Michael big boy very much already and therefore he know about that, what he will visit a kinder garden. Once he asked a mother,
"Mother, good I  will feel in kinder garden?"

"Yes, you will feel good!"  mother answer.

The next day mother took a Michael's hand and led son to kinder garden early in the morning.

"Mother, will you renain with me in kinder garden?"  Michael asked over the way.

"No, my son, I must go work. Do not worry. You will like it there!"
"What is I must will do in kinder garden?" son asked again.
"You will have a much interesting!" mother smiled.

Mother and son came near to kinder garden, at last. There many children were. The educator stood among them and spook something. Michael began to want listen in this moment, what is about speech.

Educator offered a very interesting game, and Micheal began to play it, not noticing it.

"Good bye! I will come in the evening!" mother said son and went away.

"Good, morning,Micheal! You will contact me "miss Brown" or "educator",  educator informed him.
"Good morning, educator! All right!" boy agreed.

The day was a remarkable in the kinder garden. Micheal had breakfast, had dinner. had supper, had lunch and afternoon tea even, played, walked on the street, listened a tales, sang a sings and slept.

When mother came near to kinder garden to the son, Micheal told her about all with the delight and added in the end:
"Mother, may be will you visit a kinder garden together with me? It's here wonderful very much!

Mother laughed.

   
Перевод с английского.

Детский сад для Майкла.

Майкл уже очень большой мальчик, и поэтому он знает о том, что скоро будет ходить в детский сад. Однажды он спросил маму:
 - Мама, мне хорошо будет в детском саду?

- Да, тебе будет хорошо! - ответила мама.

На следующий день мама рано утром взяла Майкла за руку и повела в детский сад.
- Мама, ты останешься со мной в детском саду? - спросил Майкл во время пути.
- Нет,мой сын, я должна идти на работу. Ты не волнуйся. Тебе там понравится!
- Что я должен буду делать в детском саду? - спросил опять сын.
- У тебя будет много интересного! - улыбнулась мама.

Наконец, мама и Майкл подошли к детскому саду. Там было много детей. Среди них стояла воспитательница и что-то говорила. Майклу сразу же захотелось послушать, о чём идёт речь.

Воспитательница предлагала детям очень интересную игру, и Майкл тут же, того не заметив начал в неё играть.
- До свиданья! Я приду вечером! - сказала мама сыну и вышла.
- Доброе утро, Майкл! Ты будешь обращаться ко мне "мисс Браун" или "воспитатель".
- Доброе утро, воспитатель! Отлично! - согласился мальчик.
День в детском саду был замечательный. Майкл вместе с другими ребятами завтракал, обедал, ужинал, даже ел второй завтрак и полдник, играл, гулял, слушал сказки, пел песни и спал.

Когда мама пришла за сыном в детский сад, Майкл с восторгом рассказал обо всём этом ей и в конце добавил:
- Мама, а может, ты тоже будешь ходить со мной в детский сад? Здесь так чудесно!
Мама рассмеялась.


Рецензии