Жовтневе. В тальне

Шкільні щасливі роки...Залюбки б повернулася в той час, коли о 9.00 початок уроків, коли перед початком уроків-політінформація, коли після уроків-репетиція свята. Коли улюблена література і не такі улюблені алгебра-хімія-фізика Навіть коли взимку-фізкультура на лижах, а я страх як не любила цю "лижну епопею".
Коли чергування по їдальні і прибиральниця тьотя Галя каже, що мені дуже личить носити підноси з тарілками. Коли твій клас черговий по школі і це як особливий титул. Коли Новий рік і ми, старшокласники, прикрашаємо ялинку і спортзал. Коли біжимо наввипередки, щоб у першої вчительки взяти сумку і пройтися з нею до школи за руку.
Коли класний керівник розповідає про життя відомих письменників так, неначе сама жила у той час...
Навіть коли на уроці хімії Володимир Миколайович загадав писати на дошці хімічні елементи, поки руки не стануть теплими або як навчалась лазити по канату і яке було щастя, коли навчилася!
Коли шкільні котлети подобаються більше ніж бабусині і ти просиш приготувати такі точнісінько.
Коли хлопчик, який подобається, стає з тобою в пару в грі " струмочок"...
До чого це я?
Завтра вчителі будуть святкувати. Вони вже почули багато слів з побажаннями добра, здоров'я, зарплатні...А я хочу вам, дорогі вчителі, побажати ясних світанків, спокійних-неспокійних днів, тихих і теплих вечорів в колі рідних і близьких. Нехай ваші очі світяться щасливим блиском, за спиною виростають крила, ваша робота не знається марною, а ваші випускники не забувають вас ніколи.
Зі святом, ВЧИТЕЛЮ!


Рецензии
Щиро приєднуюся до поздоровлень, хоча й не скажу, що шкільні роки були кращими в моєму житті, але школа зробила з нас усіх людей і вчителям можна тільки дякувати за це!

Не Герой   05.10.2019 22:43     Заявить о нарушении
Думаю вчителям, нашим вчителям, приємно знати, що їх пам'ятають.

Людмила Козыренко   06.10.2019 14:38   Заявить о нарушении