Бичурин шкул

Конфуций к;;ал 2570 ;ул тултарч;. М;н тери в;р;м истори.
Бичурин Китайран тавр;нн;ранпа 200 ;ул ;итет. М;н тери ;ыв;х истори.
Интернетри палл; с;в;; Владимир Тулай Шупашкарта «Бичурин шкул;» й;ркелет. Халь;хе унта 2 в;ренекен: Надя хань иероглифсене, Андрей хирагана азбукине к;м;ллать.
Нумай пулмасть Владимир-лаоши ВДНХ лапам;нче иртерн; Китай фестивальне ;итсе курч;. ;ак;н хы;;;н Сокольники парк музей;нче «Китай каллиграфи» курава хутш;нч;. Унта в;л хам;р хула ятне «ШУПАШКАР» с;маха иероглифсемпе ;ырса к;тартр;. Курав й;ркелекенсем ;авна т;рех Интернета к;ртр;;.
Хань ч;лхине Задоенко тата Хуан Шуин пу;лам;ш шкул валли хат;рлен; 3 томл; к;некисемпе в;рене;;;. ;ав хуш;рах компьютерпа та ус; кура;;;. Эсир ;ак с;махсене теми;е те илтн; пуль? Аса илтеретп;р: чай, женьшень, Шанхай, юань, ушу, Шаолинь, феншуй, Тяньшань, инь-янь, Синьхуа, минтай, дао, Мао Цзедун, тайфун…
200-300 саспалли ;ырни неме те п;лтермест, 600-800 иероглиф п;лнипе те ин;е каяймаст;н. 1500-1800 таран п;лни ;е; к;шт Китай ч;лхин ал;кне у;тарать. 2500-3000 с;маха ;итсен тин китайла п;лет;п теме пултаран. Китай ч;лхине п;лет;п теме 4-5 пин с;мах в;ренсе ;итмелле. ;ав;н чухл; п;лни ха;ат-к;неке ;ырнине ;нланма май парать.
«Бичурин шкул;» п;р уй;храх 400 иероглиф парать. Ку вара 1000 ытла с;мах у;ать. Хулара Китай студенч;семпе хутш;нма пул;шать.


Рецензии